MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Setul cadou # ALL I NEED conține:

  • Tablou art print, semnat Mihaela Laslo, pictor restaurator. Printul de artă este realizat pe hârtie presată la rece, de 300 gsm, acid free, după acuarela originală  All I Need a autoarei Mihaela Laslo. Printul are aceleași dimensiuni cu lucrarea originală și a fost prelucrat de artistă cu tușe aurii, pentru a reproduce cât mai fidel prețiozitatea lucrării originale.
  • Dimensiuni print: 21 x 30 cm.  Dimensiuni tablou: 30 x 40 cm
  • Fructieră din sticlă 100% handmade, pictată manual, cu detalii aurite în relief
  • Lumânare parfumată cu uleiuri esențiale, turnată manual în fructieră. Lumânarea este din ceară 100% soia, cu 5 fitiluri din bumbac. Parfumul este un blend propriu HERBALL, obținut din uleiuri esențiale, cu o notă dulce, cuceritoare, specifică Sărbătorii Crăciunului. La prima folosire, lumânarea trebuie să ardă până ce formează un disc de ceară complet topită. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 4 ore, pentru a nu risca spargerea recipientului. Lumânarea nu mai trebuie reaprinsă când ceara din ceașcă a ajuns la grosimea de 0,5 cm. După folosirea lumânării, fructiera se spală cu detergent de vase și se refolosește. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu lumină blândă, fără fum și fără funingine.
  • Față de masă/centru de masă, din bumbac, brodată cu flori roz. Dimensiuni: 84 cm x 84 cm. Poate fi  centru de masă, așezat peste o față de masă de mari dimensiuni, uni.

Setul este ambalat festiv și este legat cu o fundă asortată, gata de oferit cadou.

Dacă doriți să îl dăruiți, îl putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau putem înmâna personal, în București.

Dacă doriți să transmiteți și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului sau așezat în exterior, sub fundă. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în nota din formularul de comandă.

NOTĂ : piesele din porțelan ale acestui set cadou sunt vintage. 

CADOU # ALL I NEED

Setul cadou conține:

  • art print după acuarelă, semnat Mihaela Laslo, pictor restauratorEdiție limitată
  • fructieră din sticlă 100% handmade, pictată manual, cu detalii aurite în relief
  • lumânare parfumată cu uleiuri esențiale, turnată manual în fructieră
  • față de masă/centru de masă, din bumbac, brodată cu flori roz

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.

Ultimele livrări din acest an vor fi efectuate pe 15 decembrie. Comenzile înregistrate după această dată vor fi expediate începând cu 8 ianuarie 2023.