MAGAZIN COSMETICE NATURALE

O cafea de seară. Aromă tare într-o ceașcă mică și frumoasă, ca o poveste a Șeherezadei. Pentru calm și liniște, asociate acestei culori atât de vibrante, am creat cadoul # ARABICA.

Setul cadou conține produse vintage din porțelan și sticlă pictate manual, bomboane din ciocolată fără zahăr și un element de decor brodat manual.

 • Un set din porțelan, format din ceașcă pentru cafea scurtă sau espresso și farfuria de suport. Ambele piese sunt bogat ornamentate, ceașca având un plus de strălucire dată de gravura cu aur coloidal, atât pe bază, cât și pe bordura de la marginea superioară.
 • În ceașcă, este turnată manual o lumânare parfumată, decorată cu un boboc de trandafir de Damasc. Lumânarea este din ceară 100% soia, cu parfum floral, un blend propriu HERBALL, obținut din uleiuri esențiale.  Fitilul lumânării este din bumbac și arde fără fum sau funingine. Pentru mai multe detalii, accesați butonul Informații suplimentare.
 • O vază din sticlă albastră, pictată manual, pentru flori cu coadă scurtă
 • O vază din sticlă albastră, pictată manual, pentru flori cu coadă medie
 • Un ou din sticlă transparentă, pictat manual cu motive florale albastre, verzi și galbene
 • O cutie cu praline din ciocolată fără zahăr (50 g). Bomboanele sunt produse de Corinne Chocolat, 100% naturale și au umplutură din unt de caju, miere, petale de trandafir și ulei esențial de trandafir
 • Un șervet din bumbac, brodat manual, apretat și călcat.

Cadoul este ambalat festiv, cu fundă de satin asortată.

RECOMANDĂRI LUMÂNARE

Nu lăsați lumânarea aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Stingeți lumânarea când mai rămâne 1 cm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu este fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. O altă metodă pentru a îndepărta discul de ceară rămas este să plasați recipientul într-un vas cu apă fierbinte, pentru câteva minute, cât timp marginile discului se desprind de pe vas, apoi trageți-l spre exterior. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

CADOU # ARABICA

Setul este unicat și conține

 • Duo vintage pentru espresso, din porțelan pictat manual 
 • Lumânare turnată manual în ceașcă, parfumată cu uleiuri esențiale
 • Vază din sticlă albastră, pictată manual, pentru flori mici
 • Vază din sticlă albastră, pictată manual, pentru flori medii
 • Ou din sticlă, pictat manual
 • Bomboane fără zahăr, cu petale și ulei esențial de trandafiri
 • Șervet din bumbac, brodat manual

215,00 lei

Stoc epuizat