MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Setul CADOU # BARONESSE este nobil. O întâlnire a fineții și a frumuseții secolului trecut. Linii curbe și dantelă în relief, modelate și pictate manual în porțelanul fin ca mătasea și ușor ca un fulg. Este cuceritor diafan și, în timp, robust, precum poveștile cu prinți, prințese, baroni și baronese.

Piesele de porțelan ale acestui set cadou au curbe fine, decupaje și dantelă în relief, iar piciorușele ușor proeminente și liniile radiale de pe bază, reproduc forma unei coroane regale. De fapt, colecția acestor produse Hutschenreuther / Alt Tirschenreuth , Bavaria,  din care fac parte piese, poartă numele Baronesse .

Conține:

 • 1 ceainic din porțelan fin, Baronesse, cu baza în formă de coroană, pictat manual, în linii fine de un verde închis
 • 2 seturi pentru cafea Baronesse – cești cu baza în formă de coroană și farfurii suport, pictate manual cu motive florale
 • 1 față de masă din bumbac 100%, brodată manual, cu motive florale. Poate fi folosită pe o masă mică sau centru de masă de mari dimensiuni, așezată deasupra unei fete de masă uni.
 • 1 lumânare parfumată cu uleiuri esențiale, din ceară naturală, 100% soia, turnată manual

Pentru a vedea produsele în întregime, faceți clic pe fotografie.

Porțelanul marca Hutschenreuther/Alt Tirschenreuth , Bavaria, este de o calitate net superioară, dovadă a aprecierii că este integrată în grupul Rosenthal .

Greutatea dă nota calității unui obiect din porțelan: cu cât este mai ușor, cu atât este mai evidentă superioritatea prelucrării acestuia. Un porțelan fin, ușor, este și deosebit de rezistent, a tratat la temperaturi înalte conferind un grad înalt de inacasabilitate, rezistență la fisuri și ciobituri.

Când ții în mână un porțelan de calitate, este atât de subțire și ușor, dacă ai impresia că poți îndoi. Ai doar impresia…

Ceștile sunt generoase, potrivite atât pentru cafea, cât și pentru ceai. Ca și ceainicul, au baza rotunjită, cu linii radiale, în formă de coroană.

Dimensiunile pieselor componente ale setului cadou:

 • Ceainic: volum = 1,3 litri, înălțime = 27 cm
 • Ceașcă: volum = 150 ml, înălțime = 7,5 cm, diametru = 8 cm
 • Farfurie suport pentru ceașcă: diametru = 15 cm
 • Față de masă din bumbac 100%, pânză fină, brodată manual. Dimensiune: 84 cm x 78 cm
 • Lumânare din ceară de soia: înălțime = 9 cm, diametru = 5 cm

Scurt istoric al producătorului de porțelan Hutschenreuther/ALT TIRSCHENEUTH: 

 •  În anul 2000, Hutschenreuther a devenit parte a diviziei Rosenthal a grupului Rosenthal continuă să folosească marca comercială Hutschenreuther .
  • Rosenthal este cel mai cunoscut brand de porțelan din lume, renumit pentru calitatea sa superioară, pentru rezistență la șocuri, pentru finețea detaliilor.
  • Compania Hutschenreuther a fost înființată de Carl Magnus Hutschenreuther, în 1814. Avea o fabrică de decorare a porțelanului, deschisă în Hohenberg on der Eger, Bavaria. Nemulțumit de activitatea de doar decorare a pieselor produse de alte fabrici, Hutschenreuther a dorit să-și producă propriile articole din porțelan. Opt ani s-a luptat cu guvernul bavarez, care s-a opus concurenței manufacturii regale din Nymphemburg. Hutschenreuther a primit permisiunea necesară în 1822. CM Hutschenreuther s-a extins, achiziționând o fabrică de porțelan în Arzberg, în 1880, și fabrici în Boemia, Silezia și Saxonia, la începutul anilor 1900. Aceste fabrici s-au pierdut, când Germania a fost divizată după al Doilea Război Mondial. În 1927, a preluat și fabrica ALT TIRSCHENREUTH. După cel de-al Doilea Război Mondial, producția a început deja în septembrie 1945.
  • În 1972, Hutschenreuther a fuzionat cu fabrica de porțelan Kahla AG, din Schonwald. Această fuziune a crescut afacerile celor două fabrici, împreună cu binecunoscutele mărci Arzberg și Schonwald.
  • În 1994, Lorenz Hutschenreuther AG s-a separat de fabrica de porțelan Tirschenreuth, iar la sfârșitul anului 1995, fabrica de porțelan Tirschenreuth a fost închisă după mai bine de 150 de ani de activitate.
  • Marca ALT TIRSCHENREUTH își începuse istoria în Bavaria, în anul 1838, înființată de Heinrich Eichhorn. A traversat două războaie mondiale, dar nu a reușit să facă față și concurenței cu porțelanul ieftin din Est, după căderea Cortinei de Fier.  Așadar, acest porțelan nu mai poate fi reprodus și se găsește din ce în ce mai rar pe piață. Cine-l va avea, va ține în palme o mică bucată din istoria porțelanului bavarez.

 

Setul cadou este ambalat festiv și este legat cu o fundă asortată, gata de oferit cadou.

Dacă doriți ca acest cadou să fie o surpriză, îl putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau îl putem înmâna personal, în București.

Dacă puteți transmite și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului sau așezat în exterior, sub fundă. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în nota din formularul de comandă.

NOTĂ : Piesele acestui set cadou sunt vintage. 

 

CADOU # BARONESSE

Setul cadou conține 7 piese:

 • ceainic din porțelan fin bavarez, marca Tirschenreuth, colecția Baronesse
 • 2 seturi pentru cafea – cești cu farfurii suport, colecția Baronesse, din porțelan fin bavarez, marcă componentă a grupului Rosenthal
 • față de masă din bumbac, brodată manual
 • luminare parfumată cu uleiuri esențiale, din ceară naturală

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.