MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Setul cadou  #COLUMBINA este unul vibrant, realizat cu suflet. Cu siguranță, energia pozitivă va fi transmisă persoanei care îl va primi.

Cadoul conține:

  • Bol din sticlă verde, pictat manual, cu porumbei și flori. Este deosebit de frumos, potrivit pentru masa de Sărbători sau pentru pervaz, la lăsarea serii. Dimensiuni: Înălțime = 18 cm, circumferință maximă = 40 cm
  • Tablou acuarelă, semnat #MaPosArt, pe hârtie Fabriano, 300g, dimensiuni 12.5 x 17.5. Pictura a fost realizată special pentru cadourile HERBALL. Prin operele sale, artista Mari Popescu transmite un mesaj deosebit : ”Dragostea pentru frumos este primul pas în dezlegarea misterului creației sufletului tău, alături de al celuilalt!”. Dimensiune tablou = 18 cm x 13 cm
  • Lumânare naturală, cu uleiuri esențiale, turnată în bolul de sticlă. Lumânarea este din ceară 100% soia, care arde blând, fără fum și fără funingine. Are fitil din lemn, cere trosnește ușor în timpul arderii. Este parfumată cu uleiuri esențiale, în notă florală. Este non toxică. După folosire, vasul se spală în mod facil, cu detergent și apă caldă, și poate fi refolosit, inclusiv pentru băuturi și alimente.
  • Față de masă din bumbac 100%, lucrată manual, cu punct ”în cruce” de dimensiuni mari, tocmai pentru a scoate în relief frumusețea atât de simplă a decorului specific Sărbătorilor de Crăciun, în culori atât de vii. Poate fi folosită și în centrul unei mese de mari dimensiuni, așezată peste o față de masă uni. Dimensiuni = 78 x 75 cm.

Setul cadou este ambalat festiv și este legat cu o fundă asortată, gata de oferit cadou.

Dacă doriți să îl dăruiți, îl putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau putem înmâna personal, în București.

Dacă doriți să transmiteți și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului sau așezat în exterior, sub fundă. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în nota din formularul de comandă.

NOTĂ : cu excepția tabloului, piesele acestui set cadou sunt vintage. 

RECOMANDARE LUMANARE

Lumânarea aprinsă trebuie supravegheată, să nu fie accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Stingeți lumânarea când mai rămâne 1 cm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu este fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. O altă metodă pentru a îndepărta discul de ceară rămas este să plasați recipientul într-un vas cu apă fierbinte, pentru câteva minute, cât timp marginile discului se desprind de pe vas, apoi trageți-l spre exterior. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

CADOU # COLUMBINA

Setul cadou conține:

  • bol din sticlă verde, pictat manual, cu porumbei și flori
  • tablou acuarelă, semnat #MaPosArt
  • lumânare naturală, cu uleiuri esențiale, turnată în bolul de sticlă
  • față de masă din bumbac, lucrată manual

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.

Ultimele livrări din acest an vor fi efectuate pe 15 decembrie. Comenzile înregistrate după această dată vor fi expediate începând cu 8 ianuarie 2023.