MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Cadoul #COTTAGE HOUSE este dedicat celor ce iubesc atmosfera rurală, cu liniștea ei și aerul mirosind a iarbă, cu ”țârâit” de greieri pe-nnoptat și adieri de vânt.

Setul cadou conține:

 • 2 seturi pentru ceai, din porțelan vintage englezesc, marca Royal Vale, datând dintre anii 1955 – 1964, cu farfurii pentru desert sau mic dejun. 

Ceștile sunt de capacitate mare (170 ml) și sunt însoțite de farfuriile suport, precum și de două farfurii pentru desert sau mic dejun.  Porțelanul englezesc este deosebit de fin, ușor și  translucid, ceea ce certifică o calitate superioară. Este pictat manual cu o scenă rurală, o casă înconjurată de arbori și flori.

Dimensiuni:

 • cești: înălțime = 7.5 cm, diametru la gură = 9 cm
 • farfuriile suport ale ceștilor: diametru = 14 cm
 • farfuriile pentru desert sau mic dejun, formă aproximativ rectangulară: 16 cm x 16 cm

Marca Royal Vale  aparține producătorului de porțelan fin englezesc Ridgway Potteries Ltd, Staffordshire. Ștampila de pe spatele pieselor le datează între anii 1955 și 1964. Ridgway a produs porțelan cu următoarele nume : Colclough China, Malvern China, Melba Bone China, Royal Vale și Royal Adderley cu ștampile diferite, în funcție de perioadă. Porțelanul denumit Bone China este unul de calitate superioară, realizat printr-o tehnică veche, folosită mii de ani doar de olarii chinezi, folosind cenușă de oase. Abia spre sfârșitul secolului al XVlll-lea, tehnica a ajuns în Anglia și de acolo s-a extins în toată Europa.

Familia Ridgway a fost una dintre cele mai importante dinastii care produceau porțelan din Staffordshire, începând cu anii 1790 și până spre sfârșitul secolului al XX-lea.  Producătorul a primit  titlul „Royal Potter” al Reginei Victoria după Marea Expoziție din 1851.

 • 2 lumânări parfumate cu uleiuri esențiale, din ceară de soia, turnate în ceștile din porțelan

În fiecare ceașcă de porțelan, este turnată manual o lumânare din ceară naturală de soia 100%, parfumată floral, cu un blend propriu HERBALL, din uleiuri esențiale.  Lumânarea trebuie să ardă 2 ore la prima folosire, pentru a forma un disc de ceară complet topită. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 3 ore, pentru a nu risca spargerea recipientului. Lumânarea nu mai trebuie reaprinsă când ceara din ceașcă a ajuns la grosimea de 1 cm. După folosirea lumânării, ceașca se spală cu detergent de vase, iar setul de porțelan se refolosește. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu o lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru mai multe detalii, accesați butonul Informații suplimentare.

 • Ceainic cu decor fin, verde și model dantelat în relief, deosebit de frumos. Capacitate = 1.3 litri. Înălțime = 25 cm.
 • Deși din altă colecție, de această dată un porțelan bavarez, marca ALT TIRSCHENREUTH, ceainicul arată ca o prințesă de porțelan. Curbele fine, dublate de dantelă în relief și piciorușele de la bază, reproduc, parcă, o coroană. De fapt, modelul este Baronesse.
 • Marca TIRSCHENREUTH își începe istoria în Bavaria, în anul 1838, înființată de Heinrich Eichhorn. A traversat două războaie mondiale, dar nu și concurenței cu porțelanul ieftin din Est, după căderea Cortinei de Fier. Fabrica a fost închisă în 1995. Așadar, acest porțelan nu mai poate fi reprodus și se găsește din ce în ce mai rar pe piață. Cine-l va avea, va ține în palme o mică bucată din istoria porțelanului bavarez.

Și cum ritualul ceaiului servit pe o masă în grădină nu se poate desăvârși fără o față de masă frumoasă, iată că setul # COTTAGE HOUSE o conține

 • Față de masă din bumbac, brodată cu trandafiri albaștri și broderie spartă. Dimensiuni: 80 cm x 75 cm.
 • O frumusețe greu de găsit, care merită toată aprecierea noastră.

Setul cadou este ambalat festiv, cu fundă asortată, gata pentru a fi dăruit. Dacă doriți transmiterea unui mesaj scris de mână, vă rugăm să lasați textul în nota de comandă, în limita a 50 de caractere, iar noi îl vom scrie pentru Dvs.

NOTĂ: piesele acestui set cadou sunt vintage. Liniile aurii ale seturilor de ceai prezintă pe alocuri ștersături aproape insesizabile, dovadă că timpul nu iartă pe nimeni. Cum să fii perfect, la 70 ani?!

Fără parafină || Fără stearină || Fără coloranți artificiali || Doar natură

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

Deoarece produsele noastre sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

 

CADOU # COTTAGE HOUSE

Cadoul conține: 

 • 2 seturi pentru ceai, din porțelan vintage englezesc (din 1955), cu farfurii pentru desert sau mic dejun
 • 2 lumânări parfumate cu uleiuri esențiale, din ceară de soia, turnate în cești
 • ceainic din porțelan vintage bavarez (din 1950)
 • față de masă din bumbac, brodată

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.

360,00 lei

1 în stoc