MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Cadoul #COTTAGE HOUSE este dedicat celor ce iubesc atmosfera rurală, cu liniștea ei și aerul mirosind a iarbă, cu ”țârâit” de greieri pe-nnoptat și adieri de vânt.

Setul cadou conține:

 • 2 seturi pentru ceai, din porțelan vintage englezesc, marca Royal Vale, datând dintre anii 1955 – 1964, cu farfurii pentru desert sau mic dejun. 

Ceștile sunt de capacitate mare (170 ml) și sunt însoțite de farfuriile suport, precum și de două farfurii pentru desert sau mic dejun.  Porțelanul englezesc este deosebit de fin, ușor și  translucid, ceea ce certifică o calitate superioară. Este pictat manual cu o scenă rurală, o casă înconjurată de arbori și flori.

Dimensiuni:

 • cești: înălțime = 7.5 cm, diametru la gură = 9 cm
 • farfuriile suport ale ceștilor: diametru = 14 cm
 • farfuriile pentru desert sau mic dejun, formă aproximativ rectangulară: 16 cm x 16 cm

Marca Royal Vale  aparține producătorului de porțelan fin englezesc Ridgway Potteries Ltd, Staffordshire. Ștampila de pe spatele pieselor le datează între anii 1955 și 1964. Ridgway a produs porțelan cu următoarele nume : Colclough China, Malvern China, Melba Bone China, Royal Vale și Royal Adderley cu ștampile diferite, în funcție de perioadă. Porțelanul denumit Bone China este unul de calitate superioară, realizat printr-o tehnică veche, folosită mii de ani doar de olarii chinezi, folosind cenușă de oase. Abia spre sfârșitul secolului al XVlll-lea, tehnica a ajuns în Anglia și de acolo s-a extins în toată Europa.

 • 2 lumânări parfumate cu uleiuri esențiale, din ceară de soia, turnate în ceștile din porțelan

În fiecare ceașcă de porțelan, este turnată manual o lumânare din ceară naturală de soia 100%, parfumată floral, cu un blend propriu HERBALL, din uleiuri esențiale.  Lumânarea trebuie să ardă 2 ore la prima folosire, pentru a forma un disc de ceară complet topită. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 3 ore, pentru a nu risca spargerea recipientului. Lumânarea nu mai trebuie reaprinsă când ceara din ceașcă a ajuns la grosimea de 1 cm. După folosirea lumânării, ceașca se spală cu detergent de vase, iar setul de porțelan se refolosește. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu o lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru mai multe detalii, accesați butonul Informații suplimentare.

Deși din altă colecție, de această dată un porțelan bavarez, marca ALT , piesele necesare servirii speciale, în familie sau între prietene, a unui ceai sau a cafelei de după amiază, sunt asortate atmosferei rustice din seturile pentru mic dejun. Porțelanul datează din anii 50 și a fost decorat manual, sub glazură.

 • ceainic cu decor fin, verde și model dantelat în relief, desoebit de frumos. Capacitate = 1.3 litri. Înălțime = 20 cm
 • zaharniță, cu înălțimea 10 cm (cu capac) și diametrul de 8.5 cm
 • recipient pentru lapte, cu înălțimea de 9 cm
 • Istoria companiei Winterling a început în 1907, în Röslau, Bavaria, unde șapte frați din familia Winterling au fondat Gebrüder Winterling. Afacerile au mers bine chiar de la început, așa că fabrica se modernizează și se extinde destul de des. În 1917, compania a preluat fabrica de porțelan Oscar Schaller & Co. și în 1929 fabrica Eduard Haberländer în Windischeschenbach. Aceste extinderi ale firmei-mamă au fost toate păstrate sub numele de Oscar Schaller & Co. până în 1950, când compania le denumește pe toate Gebrüder Winterling AG. La jumătatea anilor 50, din cauza unor certuri în familie, a început declinul companiei. În anul 2000, compania Winterling a intrat în faliment și a fost închisă. Instalațiile și conducerea companiei au fost preluate de Triptis Porzellan, special pentru a produce „Indisch Blau” cu o nouă marcă, folosind încă numele Winterling. Triptis a intrat și ea în faliment, în 2004. A fost reînființată ca fabrică nouă în 2005, dar porțelanurile Winterling nu se mai produc de mult. Persoana care va primi acest cadou, va ține în palme o mică istorie a porțelanului fin bavarez, ce nu mai poate fi reprodus.

Și cum ritualul ceaiului servit pe o masă în grădină nu se poate desăvârși fără o față de masă frumoasă, iată că setul # COTTAGE HOUSE o conține

 • Față de masă din bumbac, brodată cu trandafiri albaștri și broderie spartă. Dimensiuni: 80 cm x 75 cm.
 • O frumusețe greu de găsit, care merită toată aprecierea noastră.

Setul cadou este ambalat festiv, cu fundă asortată, gata pentru a fi dăruit. Dacă doriți transmiterea unui mesaj scris de mână, vă rugăm să lasați textul în nota de comandă, în limita a 50 de caractere, iar noi îl vom scrie pentru Dvs.

NOTĂ: piesele acestui set cadou sunt vintage. Liniile aurii ale seturilor de ceai prezintă pe alocuri ștersături aproape insesizabile, dovadă că timpul nu iartă pe nimeni. Cum să fii perfect, la 70 ani?!

Fără parafină || Fără stearină || Fără coloranți artificiali || Doar natură

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

Deoarece produsele noastre sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

RECOMANDARI LUMANARE

Nu lăsați lumânarea aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Stingeți lumânarea când mai rămâne 1 cm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu este fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. O altă metodă pentru a îndepărta discul de ceară rămas este să plasați recipientul într-un vas cu apă fierbinte, pentru câteva minute, cât timp marginile discului se desprind de pe vas, apoi trageți-l spre exterior. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

CADOU # COTTAGE HOUSE

Cadoul conține: 

 • 2 seturi pentru ceai, din porțelan vintage englezesc (din 1955), cu farfurii pentru desert sau mic dejun
 • 2 lumânări parfumate cu uleiuri esențiale, din ceară de soia, turnate în cești
 • ceainic, zaharniță și recipient pentru lapte, din porțelan vintage bavarez (din 1950)
 • față de masă din bumbac, brodată

 

380,00 lei

1 în stoc