MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Cadoul # ELIZABETHAN, cu produse fine pentru îngrijirea pielii și a sufletului, ambalate în hârtie de mătase roz și cu trandafiri, care se asortează cu desenul atât de delicat de pe setul de porțelan pentru ceai sau cafea, este exact ce vă doreați pentru persoana căreia îi căutați un cadou special.

Setul cadou conține:

 • Set pentru ceai sau cafea din porțelan vintage englezesc, marca Elizabethan, colecția Costwold. Porțelanul fin, prelucrat prin tehnica Fine Bone China, este ușor și translucid, caracteristici definitorii pentru porțelanul superior, care astăzi rar mai poate fi reprodus. Este decorat cu trandafiri delicați, în culori pastel, inclusiv pe marginea interioară a ceștii, ca o cunună, motiv ce se repetă și pe marginea fafuriei suport. Are o formă frumoasă, cu toartă ondulată, precum și detalii în relief, atât pe ceașcă, cât și pe farfurie.
 • Dimensiuni: ceașcă – înălțime = 7.5 cm, diametru = 8.5 cm, capacitate = 200 ml; farfuria suport are diametrul de 14.5 cm
 • Lumânare naturală, din ceară de soia, turnată în ceașcă, parfumată cu uleiuri esențiale. Lumânarea este din ceară 100% soia, nontoxică. Parfumul este un blend propriu HERBALL, obținut din uleiuri esențiale, cu o notă dulce, cuceritoare, specifică Sărbătorii Crăciunului.Lumânarea trebuie să ardă 2 ore la prima folosire, pentru a forma un disc de ceară complet topită. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 4 ore, pentru a nu risca spargerea recipientului. Lumânarea nu mai trebuie reaprinsă când ceara din ceașcă a ajuns la grosimea de 0,5 cm. După folosirea lumânării, ceașca se spală cu detergent de vase, iar setul de porțelan se refolosește. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru mai multe detalii, accesați butonul Informații suplimentare.
 • Apă florală de trandafir (100 ml)
 • Săpun cu salvie, argilă roșie & mătase (100 g)
 • Cremă pentru mâini și corp, cu gălbenele și unt de cacao (40 g)

Setul cadou este ambalat festiv și este legat cu o fundă asortată, gata de oferit cadou.

Dacă doriți să îl dăruiți, îl putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau putem înmâna personal, în București.

Dacă doriți să transmiteți și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului sau așezat în exterior, sub fundă. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în nota din formularul de comandă.

NOTĂ : piesele din porțelan ale acestui set cadou sunt vintage. 

 

CADOU # ELIZABETHAN

Setul cadou conține:

 • set pentru ceai sau cafea din porțelan vintage englezesc, marca Elisabethan (1950)
 • lumânare naturală, din ceară de soia, turnată în ceașcă, parfumată cu uleiuri esențiale
 • apă florală de trandafir
 • săpun cu salvie & mătase
 • cremă pentru mâini și corp, cu gălbenele și unt de cacao

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.

Ultimele livrări din acest an vor fi efectuate pe 15 decembrie. Comenzile înregistrate după această dată vor fi expediate începând cu 8 ianuarie 2023.