MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Cadoul # FOREVER poate fi dăruit mamei, de un copil recunoscător, sau copilului, de o mamă iubitoare. Dragostea care leagă mama de copil nu dispare niciodată. Niciodată!

Acuarela Love a pictoriței restaurator Mihaela Laslo aduce ceva din magnetismul icoanelor. Ea restaurează icoane, de aici și frumusețea specială a lucrărilor sale.

Mai ales de Crăciun, acest cadou va fi apreciat, va aduce emoție și bucurie.

Setul cadou # FOREVER conține:

  • Tablou art print, semnat Mihaela Laslo, pictor restaurator. Printul de artă este realizat pe hârtie presată la rece, de 300 gsm, acid free, după acuarela originală  Love a autoarei Mihaela Laslo. Printul are aceleași dimensiuni cu lucrarea originală și a fost prelucrat de artistă cu tușe aurii, pentru a reproduce cât mai fidel prețiozitatea lucrării originale.
  • Dimensiuni print: 21 x 30 cm.  Dimensiuni tablou: 30 x 40 cm
  • Vază fină din cristal, pictată manual, cu detalii aurite. Producător: Wittig Crystal Hadamar 1919. Dimensiuni: înălțime = 20 cm, diametru = 10 cm
  • Candelă din ceramică roșie, pictată manual, împreună cu 5 tablete din ceară de soia, parfumate cu uleiuri esențiale. Parfumurile sunt blenduri proprii HERBALL, obținute din uleiuri esențiale.Tabletele naturale, din ceară 100% soia,  sunt destinate parfumării încăperilor cu ajutorul candelei de aromaterapie, într-un mod diferit de cel oferit de lumânările parfumate.Parfumul este difuzat rapid, prin încălzirea cerii de soia, fără a necesita ardere îndelungată.Tabletele din ceară de soia pot fi folosite în mod repetat, la fiecare încălzire a candelei, acestea eliberând parfumul în spațiul ambiental.
  • Față de masă/centru de masă, rotundă, croșetată manual, din fire de bumbac. Diametru: 85 cm. Poate fi  centru de masă, așezat peste o față de masă de mari dimensiuni, uni.

Setul este ambalat festiv și este legat cu o fundă asortată, gata de oferit cadou.

Dacă doriți să îl dăruiți, îl putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau putem înmâna personal, în București.

Dacă doriți să transmiteți și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului sau așezat în exterior, sub fundă. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în nota din formularul de comandă.

NOTĂ : piesele din porțelan ale acestui set cadou sunt vintage. 

CADOU # FOREVER

Setul cadou conține:

  • art print după acuarelă, semnat Mihaela Laslo, pictor restauratorEdiție limitată
  • vază din cristal fin, pictată manual, cu detalii aurite 
  • candelă roșie și tablete  parfumate cu uleiuri esențiale, pentru aromaterapie
  • față de masă/centru de masă, din bumbac, croșetată manual

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.

 

430,00 lei

Stoc epuizat