Magazin

Setul cadou unicat conține:

 • Un set trio de mic dejun, din porțelan vintage englezesc, marca Colclough, atât de fin, încât este translucid. Transparența porțelanului nu îl face mai puțin rezistent, ba dimpotrivă! Rețeta păstrată mii de ani de artizanii chinezi a fost adusă în Anglia abia în secolul XVll, de atunci, porțelanul englezesc fiind printre cele mai căutate din Europa. Era vorba despre o proporție de cenușă de oase adăgată ceramicii, de aici venind și denumirea Fine Bone China, pe care o poartă majoritatea porțelanurilor englezești de colecție.
 • Setul de ceai din porțelan Colclough este format din ceașcă de ceai, farfuria ceștii și o farfurie laterală. Setul face parte din colecția Fragrance, numerotată 7433, estimată a fi produsă în a doua parte a anilor 60. Ceașca și farfuriile au marginile dantelate și decorate cu auriu.

  Compania Colclough a fost fondată în 1890 de Herbert Joseph Colclough, care a fost primar al orașului Stoke-on-Trent. Domnul Colclough era un om dedicat ceramicii sale,  stând treaz nopți la rând lângă cuptoare, astfel încât să fie primul care să vadă noile modele scoase de la copt. În 1913, a fost vizitat de Regele George V și Regina Maria, care au dat licență regală companiei pentru a produce porțelanul Royal Vale.

  În anii 30, Colclough China Limited s-a extins rapid și a devenit prima companie care a produs porțelan fin pentru piața de masă, care a fost comercializată la bucată, excluzând posibilitatea achiziționării unor cantități mari.

  În 1948, Colclough China Limited a preluat Booths și Adderley și apoi, la începutul anilor 1950, a fuzionat cu Ridgeway Company.

  Colclough și Ridgeway au devenit parte a Royal Doulton Group la începutul anilor 1970. Cu toate acestea, în 1996, Colclough a încetat producția. Așadar, dată cu aces set, aveți ocazia să țineți în palme o bucată de istorie a porțelanului fin englezesc.

 • În ceașcă, este turnată manual o lumânare parfumată cu uleiuri esențiale, din ceară 100% soia, cu parfum floral, predominante fiind notele de iasomie și trandafir. După folosirea lumânării, urmele de ceară se spală cu detergent de vase, iar ceașca poate fi refolosită.
 • Parfum natural pentru cameră, cu bețe ratan (50 ml). Nu conține alcool, nici parfum sintetic. Are aromă verde, ierboasă, dată în mod exclusiv de ingrediente naturale.
 • Săculețul parfumant din bumbac 100%, decorat cu un trandafir uscat, conține un amestec de plante medicinale și aromatice, care emană parfum specific la fiecare atingere. Poate parfuma sertare, dulapuri sau aerul din jurul dvs., dacă îl țineți în apropiere, pe birou.
 • Coronița decor pentru Paști este realizată manual, din nuiele ratan, flori și fluturi textili.

Setul cadou este ambalat festiv, legat cu fundă asortată.

Ceașca vine însoțită de un mini card cu scurte informații despre istoria fabricii care a produs porțelanul.

LIVRARE: 3 – 5 ZILE LUCRĂTOARE DE LA DATA COMENZII. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!

 

Fără palmier || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

 

RECOMANDARI LUMANARE

Niciodată nu lăsați o lumânare aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Când lumânarea ajunge la 2 cm de ceară lichidă, scoateți unul dintre fitile cu o pensetă, cu grijă să nu vă accidentați. Stingeți lumânarea când ajunge la ultimii 5mm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu e fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

CADOU # TRANDAFIRUL ENGLEZESC

Setul cadou unicat conține:

 • lumânare parfumată într-o ceașcă din porțelan vintage englezesc, marca Colclough
 • parfum pentru cameră cu bețe din ratan, 100% natural
 • săculeț parfumant din bumbac cu plante medicinale și aromatice
 • coroniță din nuiele ratan, decor pentru Paști

175,00 lei

Stoc epuizat