MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Setul cadou conține:

  • O lumânare parfumată din ceară de soia, turnată manual într-un vas de sticlă cu capac și decorată cu condimente specifice Sărbătorilor.  Parfumul este dulceag, de biscuiți fierbinți și turtă dulce.  La prima folosire, lumânarea trebuie lăasată să ardă atât timp cât este necesar pentru a forma un disc de ceară complet topită, de 0,5 cm. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 4 ore pentru a nu risca spargerea recipientului. După folosirea lumânării, urmele de ceară se spală cu detergent de vase, iar recipientul se refolosește. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu o lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru mai multe detalii, accesați butonul Informații suplimentare.
  • Săpun 100% natural cu decor de Crăciun, ambalat în hârtie de mătase în două culori: roșu și verde închis.  Culorile sunt puse în seturi în mod aleatoriu. Ambele variante sunt parfumate cu același amestec de uleiuri esențiale: lavandă, portocale, litsea cubeba, scorțișoară și tămâie. În cazul în care comanda dvs conține mai multe seturi, atunci culorile vor fi împărțite în mod echilibrat. Săpunul cântărește aproximativ 100 g. Greutatea nu este exactă, întrucât, fiind realizat 100% manual, fiecare bucată este diferită de celelalte.
  • Decongestionant efervescent pentru duș, cu mentă, sare de Himalaya, sare de mare, rozmarin, mentă și eucalipt, este excelent pentru sezonul rece. Pastila efervescentă se așază la gura de scurgere a căzii de duș. În contact cu apa caldă, se topește și evaporă substanțele volatile ale uleiurilor esențiale de mentă și eucalipt, care au ca efect decongestionarea sinusurilor. Decongestionantul cântărește aproximativ 100g. Nu îl folosiți în cada de baie, ci doar la duș sau la băi pentru picioare.

Setul cadou conține, ca elemente decorative, măceșe, nuci și conuri de brad naturale. Este ambalat într-o cutie kraft, legată cu o fundă din satin.

Fără palmier || Fără parafină || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

RECOMANDARI LUMANARE

Niciodată nu lăsați o lumânare aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Când lumânarea ajunge la 2 cm de ceară lichidă, scoateți unul dintre fitile cu o pensetă, cu grijă să nu vă accidentați. Stingeți lumânarea când ajunge la ultimii 5mm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu e fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

Cadou Grand Christmas Spices

Set cadou, în serie limitată, cu

  • lumânare parfumată într-un vas de sticlă cu capac, de 550 mL
  • săpun 100% natural 
  • decongestionant de duș, cu rozmarin, mentă și eucalipt

138,00 lei

1 în stoc