MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Îngerul pictat de artista Mihaela Laslo în acuarelă protejează o casă. Poate fi casa dvs. sau a copiilor dvs. ori a cuiva care vă este drag. Împreună cu alte două piese sugestive pentru casă, formează cadoul #ÎNGERUL PĂZITOR, un dar deosebit de frumos, care va impresiona, cu siguranță.

Setul cadou # ÎNGERUL PĂZITOR conține:

  • Tablou art print, semnat Mihaela Laslo, pictor restaurator. Printul de artă este realizat pe hârtie presată la rece, de 300 gsm, acid free, după acuarela originală  Aer de toamnă a autoarei Mihaela Laslo. Printul are aceleași dimensiuni cu lucrarea originală și a fost prelucrat de artistă cu tușe aurii, pentru a reproduce cât mai fidel prețiozitatea lucrării originale.
  • Dimensiuni print: 21 x 30 cm.  Dimensiuni tablou: 30 x 40 cm
  • Ceainic decorativ englezesc, de colecție, în formă de casă cu ceas. Acoperișul casei este capacul detașabil al ceainicului. Ceainicul este din ceramică glazurată, produs aproximativ în anii 40 – 50.
  • Față de masă/centru de masă, din bumbac bej, brodată manual, cu flori de mătase, în tehnica peste ac. Marginea feței de masă este brodată la fir, cu acul. Dimensiuni: 84 cm x 84 cm. Poate fi  centru de masă, așezat peste o față de masă de mari dimensiuni. Cu siguranță, va da o notă festivă mesei de Sărbători. Dimensiune: 86 x 86 cm

Setul este ambalat festiv și este legat cu o fundă asortată, gata de oferit cadou.

Dacă doriți să îl dăruiți, îl putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau putem înmâna personal, în București.

Dacă doriți să transmiteți și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului sau așezat în exterior, sub fundă. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în nota din formularul de comandă.

NOTĂ : ceainicul  prezintă pe interior fisuri ale glazurii, vizibile  mai ales după contactul cu apa. Fisura nu este vizibilă și pe exterior, iar ceaiul nu curge.

CADOU # ÎNGERUL PĂZITOR

Setul cadou conține:

  • art print după acuarelă, semnat Mihaela Laslo, pictor restauratorEdiție limitată
  • ceainic de colecție, vintage, englezesc, în formă de casă cu ceas, din anii 40 – 50
  • față de masă/centru de masă, din bumbac, brodată cu mătase

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.

Ultimele livrări din acest an vor fi efectuate pe 15 decembrie. Comenzile înregistrate după această dată vor fi expediate începând cu 8 ianuarie 2023.