MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Setul de porțelan vintage bavarez, marca Rhenania Duisdorf, este produs între anii 1912 și 1935, conform ștampilei de identificare ce este imprimată pe baza pieselor componente. Setul este format dintr-o ceașcă pentru espresso sau cafea scurtă  (60 ml) și farfuria de suport, deosebit de frumos decorate cu auriu. Porțelanul este de o finețe specială, ceea ce-i conferă transparență când este pus în lumină (v. foto).

Setul cadou mai conține

  • Cremă cu gălbenele și miere FĂRĂ PARFUM, 100% naturală, cu tinctură de propolis și polen, nu conține apă, nici conservanți. Nu conține vaselină. Gălbenelele din care este produsă crema sunt crescute în grădina proprie, fără aport chimic. Este o cremă ideală pentru piele uscată, cu iritații, pentru arsuri superficiale, dar este și o excelentă cremă de noapte. Crema este ambalată într-un borcan de stclă ambră, cu volumul de 30 ml.
  • Apă florală de lavandă, ce poate fi folosită ca toner, pentru împrospătarea tenului, împotriva iritațiilor pielii și mușcăturilor de țânțari, pentru hidratarea pielii cu arsuri superficiale. Este obținută prin distilarea florilor de lavandă, în procesul obținerii uleiului esențial.
  • Săpunul cu lapte și argilă caolin este unul de lux, prin finețea lui, dar și prin proprietăți. Nu este parfumat. Are un conținut bogat în unt de cacao, dublu față de proporția maximă care se folosește de obicei în săpunuri. Spuma pe care o formează, deosebit de fină și consistentă, mângâie pielea. Pe lângă lapte și argilă caolin, conține și ulei de orez. Este un săpun cremă, care poate fi folosit la curățarea tenului, chiar și de către persoanele cu piele sensibilă sau dificilă.

Setul cadou conține petale de trandafir uscate, ca elemente decorative. Produsele sunt ambalate în hârtie de mătase.

Ceașca vine însoțită de un mini card cu scurte informații despre istoria fabricii care a produs porțelanul.

 

Fără palmier || Fără parafină || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură 

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

RECOMANDARI LUMANARE

Nu lăsați lumânarea aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Stingeți lumânarea când mai rămâne 1 cm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu este fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. O altă metodă pentru a îndepărta discul de ceară rămas este să plasați recipientul într-un vas cu apă fierbinte, pentru câteva minute, cât timp marginile discului se desprind de pe vas, apoi trageți-l spre exterior. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

CADOU # MINIONA

Setul cadou unicat conține

  • Set vintage pentru espresso, din porțelan fin, marca Rhenania Duisdorf (1912 – 1935)
  • Lumânare în ceașcă, parfumată cu uleiuri esențiale
  • Cremă cu gălbenele & miere FĂRĂ PARFUM 
  • Apă florală de lavandă
  • Săpun cu lapte & argilă caolin FĂRĂ PARFUM

Este ambalat într-o cutie craft, legată cu fundă aurie.

198,00 lei

Stoc epuizat

SKU: 00106 Categorie: