MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Setul de porțelan fin vintage, bavarez, este format dintr-o ceașcă de 60 ml și farfurie de suport, deosebit de frumos decorate cu auriu. Porțelanul este de o finețe specială, ceea ce-i conferă transparență când este pus în lumină (v. foto). Ceașca și farfuria sunt din seturi diferite, dar se potrivesc oerfect împreună.

Ceașca este produsă în anii 20 – 30, sub marca Wolfram Wiesau Bavaria

Setul cadou mai conține

  • Cremă cu gălbenele și miere FĂRĂ PARFUM, 100% naturală, cu tinctură de propolis și polen, nu conține apă, nici conservanți. Nu conține vaselină. Gălbenelele din care este produsă crema sunt crescute în grădina proprie, fără aport chimic. Este o cremă ideală pentru piele uscată, cu iritații, pentru arsuri superficiale, dar este și o excelentă cremă de noapte. Crema este ambalată într-un borcan de stclă ambră, cu volumul de 30 ml.
  • Apă florală de lavandă, ce poate fi folosită ca toner, pentru împrospătarea tenului, împotriva iritațiilor pielii și mușcăturilor de țânțari, pentru hidratarea pielii cu arsuri superficiale. Este obținută prin distilarea florilor de lavandă, în procesul obținerii uleiului esențial.
  • Săpun cu ricin și mătase (Love) conține fibre de mătase naturală, ceea ce-i conferă o finețe specială, alături de componentele sale saponificate, care sunt uleiul de ricin, uleiul de cocos și untura. Este recomandat pentru tenul acneic, dar și pentru tenul uscat, care se descuamează. Spuma cremoasă curăță pielea fără să o usuce. Săpunul este neparfumat.

Setul cadou conține petale de trandafir uscate, ca elemente decorative.

 

Fără palmier || Fără parafină || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură 

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

 

RECOMANDARI LUMANARE

Nu lăsați lumânarea aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Stingeți lumânarea când mai rămâne 1 cm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu este fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. O altă metodă pentru a îndepărta discul de ceară rămas este să plasați recipientul într-un vas cu apă fierbinte, pentru câteva minute, cât timp marginile discului se desprind de pe vas, apoi trageți-l spre exterior. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

CADOU # PRINȚESA DE PORȚELAN

Setul cadou unicat conține

  • Set vintage pentru espresso, din porțelan fin
  • Lumânare în ceașcă, parfumată cu uleiuri esențiale
  • Cremă cu gălbenele & miere FĂRĂ PARFUM 
  • Apă florală de lavandă
  • Săpun cu ricin & mătase 

Este ambalat într-o cutie craft, legată cu fundă aurie.

178,00 lei

Stoc epuizat