MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Setul # PROSECCO conține tot ce este necesar și suficient pentru a bucura o persoană dragă cu un cadou special.

 • Vin spumant Mionetto Prosecco Treviso, sticlă de 0,2 l
 • Lumânare din ceară naturală, 100% soia, turnată într-un pahar cu picior, fațetat. Este parfumată cu un blend propriu HERBALL, obținut din uleiuri esențiale. Lumânarea este decorată cu boboci de trandafir de Damasc. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru detalii, accesați butonul Informații suplimentare.
 • Cremă de trandafiri & argan conține mai multe extracte naturale din trandafiri, extract de cireșe și uleiuri cu efect anti-îmbătrânire.
  • Ulei de măceșe – atenuează ridurile, favorizează reînnoirea țesutului cutanat, îmbunătățește textura și conferă fermitate pielea
  • Ulei de argan – îmbunătățește fermitatea pielii, îi redă elasticitatea și suplețea, regenerator, cicatrizant și reparator, stimulează schimburile intracelulare și reînnoirea pielii, recunoscut pentru efectele anti-îmbătrânire
  • Ulei de măsline – are efect calmant și emolient, reface structura pielii, fiind bogat în vitamine, antioxidanți și acizi grași Omega, cu efect anti-îmbătrânire, anti-inflamator și hidratant.
  • Extract de cireșe –  reduce semnele îmbătrânirii timpurii, datorită proprietăților sale antioxidante și conținutului bogat în vitamina C
  • Extractele de trandafiri, în glicerină și ulei de măsline, sunt realizate de noi, din trandafirii cultivați responsabil în propria grădină, fără niciun fel de aport sintetic.
  • Apa folosită este apă florală obținută prin distilarea florilor de trandafir Rosa Damascena, cultură certificată ecologică.

  Culoarea roz a cremei este naturală, fiind obținută din pudră de trandafiri și hibiscus, ambele flori având calități de revigorare a pielii mature.

  Crema este fină, non-grasă, se absoarbe treptat, pielea fiind protejată pe tot parcursul zilei. Este parfumată cu uleiuri esențiale.

  Tenul își îmbunătățește condiția în timp scurt, în mod vizibil, mai ales în zona ridurilor fine.

 • Săpun cu lapte & argilă caolin, un săpun FĂRĂ PARFUM, de lux, prin finețea lui, dar și prin proprietăți.Are un conținut bogat în unt de cacao, dublu față de proporția maximă care se folosește de obicei în săpunuri. Spuma pe care o formează, deosebit de fină și consistentă, mângâie pielea. Este un săpun cremă, care poate fi folosit la curățarea tenului, chiar și de către persoanele cu piele sensibilă sau dificilă. De asemenea, conține ulei de orez, cu proprietăți recunoscute în îngrijirea pielii.

Pentru o durată optimă, între utilizări, se recomandă păstrarea produsului pe o săpunieră cu orificii sau cu grătar, care să nu rețină apa.

 

Fără palmier || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură 

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în produsele noastre.

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se îngrijesc de alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să nu raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

RECOMANDARI LUMANARE

Nu lăsați lumânarea aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Stingeți lumânarea când mai rămâne 1 cm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu este fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. O altă metodă pentru a îndepărta discul de ceară rămas este să plasați recipientul într-un vas cu apă fierbinte, pentru câteva minute, cât timp marginile discului se desprind de pe vas, apoi trageți-l spre exterior. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

CADOU # PROSECCO

Set ca în lot foarte mic, ce conține

 • Vin spumant Prosecco
 • Lumânare turnată în pahar cu picior, parfumată cu uleiuri esențiale
 • Cremă cu trandafir & argan
 • Săpun cu lapte & argilă caolin FĂRĂ PARFUM

Cadoul este ambalat într-o cutie craft, legată cu fundă aurie.

225,00 lei

2 în stoc