MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Setul cadou unicat conține:

 • Un set duo din porțelan vintage marca Bareuthers Bavaria, produs în anii 56 -60, după cum se identifică prin marca de pe verso. Nu doar o culoare specială, o combinație între vișiniu și violet, scoate în evidență acest set de cafea, ci mai cu seamă forma și detaliile ceștii, precum și scena pictată în centrul farfurioarei, tip Fragonard, cu două femei într-o grădină și un copil adormit, posibil Cupidon. Producătorul nu mai există în prezent, așadar, persoana care va primi acest cadou va putea ține în palme o mică bucată de istorie a porțelanului fin bavarez.

  Firma a fost înființată în Waldsassen, în 1866 de către Johann Mathäus Riess, care a câștigat experiență în fabrica CM Hutschenreuther. A murit un an mai târziu, iar afacerea a fost preluată de fiul său Johann Riess. Noul proprietar a început în 1875 producția de porțelan. Fabrica a înregistrat probleme financiare, iar după două vânzări succesive, a trecut în proprietatea lui Max Jena, Ernst Ploß și Oskar Bareuther. Noul nume al companiei a fost Porzellanfabrik Jena, Bareuther & Co. Când Max Jena a părăsit afacerea, în 1887, aceasta a fost redenumită și până în 1904 a funcționat sub numele de Porzellanfabrik Bareuther & Co.

  La începutul secolului, fabrica și-a câștigat o reputație excelentă. În 1904 fabrica a fost transformată în societate pe acțiuni. În 1930, număra  700 de angajați. În timpul celui de-al doilea război mondial, a fost aproape complet distrusă. În ciuda acestui fapt, au angajat o mare parte din angajații Porzellanfabrik Königszelt AG, care au fost forțați să părăsească Silezia, deoarece regiunea a fost declarată poloneză. În 1949, fabrica era pe deplin operațională.

  În 1969 au fuzionat cu Gareis, Kühnl & Cie. și au continuat producția ca Porzellanfabrik Waldsassen Bareuther & Co. AG. Spre finalul anilor 80, la fel ca majoritatea producătorilor germani de porțelan fin, fabrica a trebuit să concureze cu producția străină mai ieftină. În 1994 au depus faliment.

 • În ceașcă, este turnată manual o lumânare parfumată, din ceară 100% soia, cu parfum floral, predominante fiind notele de iasomie și trandafir.  Lumânarea trebuie să ardă 2 ore la prima folosire, pentru a forma un disc de ceară complet topită. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 3 ore pentru a nu risca spargerea recipientului. După folosirea lumânării, urmele de ceară se spală cu detergent de vase, iar setul de porțelan se refolosește. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu o lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru mai multe detalii, accesați butonul Informații suplimentare.
 • Cremă HERBALL cu gălbenele și miere – un produs special pentru persoanele cu piele sensibilă, uscată, iritată, crăpată, cu zgârieturi, escare, arsuri superficiale. Crema naturală cu gălbenele are culoarea galbenă, apropiată cerii de albine. Cremele colorate în portocaliu au colorant. Dacă pe lista de ingrediente apare vaselina, atunci produsul nu se mai poate numi natural. Crema HERBALL nu conține vaselină, nici colorant, pentru ca efectul gălbenelelor pe o piele sensibilă să fie optim, iar nu alterat de produse de sinteză. Crem este ambalată într-un borcan de sticlă ambră, de 30 mL.
 • Gălbenelele folosite în această cremă provin din cultura proprie. Preferăm să cultivăm noi înșine aceste plante medicinale, pentru a fi siguri de calitatea premium a acestora.
 • Există două variante de cremă: 1. fără parfum și 2. parfumată cu uleiuri esențiale de lavandă, litsea cubeba, cuișoare și tămâie (blendul are o aromă floral-citrată). Vă rugăm să scrieți în nota de comandă pentru care variantă optați.
 • Săpun 100% natural, cu mătase & argilă verde, parfumat cu uleiuri esențiale de lavandă, eucalipt și mentă. Nu conține coloranți sintetici. Săpunul cântărește aproximativ 100 g, fiecare bucată în parte fiind unică, întrucât procesul de producție este 100% handmade.
 • Decor pentru Crăciun, din lemn alb

Setul cadou conține, ca elemente decorative, măceșe, nuci și conuri de brad naturale. Este ambalat într-o cutie kraft, legată cu o fundă din satin.

Ceașca vine însoțită de un mini card cu scurte informații despre istoria fabricii care a produs porțelanul.

La cerere, putem include un mesaj scris de mână, de maximum 50 de cuvinte. În cazul în care doriți acest serviciu, introduceți textul dorit în nota de comandă.

Fără palmier || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

 

RECOMANDARI LUMANARE

Niciodată nu lăsați o lumânare aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 3 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Când lumânarea ajunge la 2 cm de ceară lichidă, scoateți unul dintre fitile cu o pensetă, cu grijă să nu vă accidentați. Stingeți lumânarea când ajunge la ultimii 5mm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu e fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

Cadou Romance

Set cadou unicat, cu

 • lumânare parfumată într-o ceașcă din porțelan, marca Bareuthers Bavaria
 • cremă cu gălbenele & miere
 • săpun natural cu mătase & argilă verde
 • decor pentru Crăciun, din lemn alb

198,00 lei

Stoc epuizat

SKU: 0040 Categorie: Etichete: , , ,