MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Cadoul # SAFARI PICTURE este extravagant, delicat, special, minunat. Da, toate la un loc! Va fi cadoul care va crea reacția ” wow ”, fără doar și poate.

Pentru a crea o atmosferă impresionantă cu lumânări, dar nu orice fel de lumânări, în paharele cu picior, cu un model ”leopard”, sunt turnate lumânări naturale din ceară de soia. Nu există riscul ca paharele să se supraîncălzească, dacă lumânările nu sunt lăsate aprinse mai mult de 2-3 ore. Ceara de soia arde blând, fara funingine si fara fum.

Setul cadou conține:

  • 2 pahare de vin, cu picior, model leopard. Dimensiuni: înălțime = 23 cm, diametru = 7 cm
  • 2 lumânări parfumate turnate în pahare. Lumânarea este naturală, parfumată cu uleiuri esențiale, turnată manual , din ceară 100% soia. Parfumul este un blend propriu HERBALL, obținut din uleiuri esențiale, cu o notă florală, cuceritoare. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 2-3 ore, pentru a nu risca spargerea recipientului. Lumânarea nu mai trebuie reaprinsă când ceara a ajuns la grosimea de 1 cm. După folosirea lumânării, paharul se spală cu detergent de vase și se refolosește. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice.
  • Tablou acuarelă, semnat #MaPosArt , pe hârtie Fabriano, 300g, dimensiuni 12.5 x 17.5. Pictura a fost realizată specială pentru cadourile HERBALL. Prin operele sale, artista Mari Popescu transmite un mesaj deosebit : ” Dragostea pentru frumos este primul pas în dezlegarea misterului creației sufletului tău, alături de celuilalt!”. Dimensiune tablou = 18 cm x 13 cm

Setul cadou este ambalat festiv și este legat cu o fundă asortată, gata de oferit cadou.

Dacă poți să îl dăruiți, să putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau putem înmâna personal, în București.

Dacă puteți transmite și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului sau așezat în exterior, sub fund. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în nota din formularul de comandă.

CADOU # SAFARI PICTURE

Setul cadou conține:

  • 2 pahare de vin, cu picior, model leopard
  • 2 lumânări parfumate turnate în pahare
  • tablou acuarelă, semnată #MaPosArt

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.

Ultimele livrări din acest an vor fi efectuate pe 15 decembrie. Comenzile înregistrate după această dată vor fi expediate începând cu 8 ianuarie 2023.