MAGAZIN COSMETICE NATURALE
 • Cadoul include 2 seturi trio de porțelan bavarez pentru mic dejun , marca Winterling, din același serviciu, produs în anii 50, după marca de pe baza pieilor.
 • Fiecare set este format din câte o ceașcă de ceai sau cafea, câte o farfurie de suport a ceștii și câte o farfurie pentru aperitiv sau desert. Farfuria pentru aperitiv este bogat ornamentată cu bucăți ca și cel de ceașcă. Deși sunt vintage, cu o viață de peste 70 de ani, piese sunt într-o stare excelentă, ca noi. Strălucirea porțelanului fin, a bordurii de aur coloidal, detaliile florilor, fac din acest set un dar extraordinar.
 • Istoria companiii Winterling a început în 1907, în Röslau, Bavaria, unde șapte frați din familia Winterling au fondat Gebrüder Winterling . Afacerile au mers bine chiar de la început, așa că fabrica se modernizează și se extinde destul de des. În 1917, compania a preluat fabrica de porțelan Oscar Schaller & Co. și în 1929 fabrica Eduard Haberl änder în Windischeschenbach . Aceste extinderi ale firmei-mamă au fost toate păstrate sub numele de Oscar Schaller & Co . până în 1950, când compania le denumește pe toate Gebrüder Winterling AG. La jumătatea anilor 50, din cauza unor certuri în familie, a început declinul companiilor. În anul 2000, compania Winterlinga intrat în faliment și a fost închisă. Instalațiile și conducerea companiilor au fost preluate de Triptis Porzellan , special pentru a produce „Indisch Blau” cu o nouă marcă, folosit încă numele Winterling. Triptis a intrat și ea în faliment, în 2004. A fost reînființată ca fabrică nouă în 2005, dar porțelanurile Winterling nu se mai produc de mult. Așadar, cumpărați în palme o mică istorie a porțelanului bavarez.
 • În fiecare ceașcă, este turnată manual câte o lume parfumată, decorată cu boboci de trandafiri de Damasc. Lumânările sunt din ceară 100% soia, cu parfum floral, un blend propriu HERBALL, obținut din uleiuri esențiale.  Lumânarea trebuie să ardă 2 ore la prima folosire, pentru a forma un disc de ceară complet topită. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 3 ore pentru a nu risca spargerea recipientului. Lumânarea nu mai trebuie reaprinsă când ceara din ceașcă a ajuns la grosimea de 1 cm. După folosirea lumânării, ceașca se spală cu detergent de vase, iar setul de porțelan se refolosește. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu o lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru mai multe detalii, accesați butonul Informații suplimentare.
 • Parfum pentru cameră, cu bețe din ratan, 100% natural (50 ml). Are aromă verde, ierboasă, dată în mod exclusiv de ingrediente naturale. Imaginați-vă că sunteți într-o grădină cu iarba verde proaspăt tunsă, că frecați între palme frunze de busuioc și aveți în preajmă tufe de lavandă, rozmarin și salvie. Așa miroase parfumul nostru de cameră!
 • Coronița decor pentru Paști este realizată manual, din nuiele ratan, flori și fluturi textili.

Setul cadou este ambalat festiv, legată cu fundă de satin. Coronița decor de Paști este plasată în exterior, ca în ultima fotografie.

Fără palmier || Fără parafină || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură 

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se îngrijesc de alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să nu raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

RECOMANDARI LUMANARE

Nu lăsați lumânarea aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Stingeți lumânarea când mai rămâne 1 cm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu este fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. O altă metodă pentru a îndepărta discul de ceară rămas este să plasați recipientul într-un vas cu apă fierbinte, pentru câteva minute, cât timp marginile discului se desprind de pe vas, apoi trageți-l spre exterior. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

CADOU # SURORILE

Setul este unic și conține

 • 2 seturi de porțelan bavarez, marca Winterling
 • 2 lumânari turnate manual în cești, parfumate cu uleiuri esențiale
 • parfum pentru cameră, cu bețe de ratan, 100% natural
 • praline de ciocolată cu trandafiri, fără zahăr
 • coroniță din ratan, decor pentru Paști

Cadoul este ambalat într-o cutie din fibră de lemn, legată cu fundă de satin.

298,00 lei

Stoc epuizat