MAGAZIN COSMETICE NATURALE
 • Setul trio pentru mic dejun din porțelan vintage marca Kromer, este o explozie minunată de culoare. Este produs în 1966, fiind un model rar întâlnit.
 • Setul de porțelan este format dintr-o ceașcă de ceai, farfuria de suport a ceștii și o farfurie plată pentru mic dejun sau desert.
 • Partea exterioară a ceștii, de un cuceritor ciclamen închis, se combină ca într-un vis de vară timpurie cu o explozie de trandafiri, pe culoarea de fond grej, atât în interiorul ceștii, cât și pe întraga suprafață a ambelor farfurii.  Marginea superioară a ceștii și marginea exterioară a farfuriilor sunt canelate.
 • Ceașca măsoară puțin peste 5 cm în înălțime și are un diametru superior de 8,5 cm. Farfuria suport are diametrul de 15 cm, iar farfuria de desert, 22 cm. Porțelanul este gros, lucios.
 • În ceașcă, este turnată manual o lumânare parfumată, din ceară 100% soia, cu parfum floral, un blend propriu HERBALL, obținut din uleiuri esențiale. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu o lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru detalii, accesați butonul Informații suplimentare.

 

 • Cremă solidă cu unt de cacao și extract de gălbenele (40g). Crema solidă nu conține apă, deci nici conservanți. Este formulată doar cu uleiuri vegetale și ceară de albine neprocesată industrial. Conține extarct de gălbenele, unt de cacao și ulei de cocos. Este parfumată cu uleiuri esențiale de lavandă și litsea cubeba, parfumul rezultat fiind floral-citrat.
  CUM SE FOLOSEȘTE
  Se ține între palme câteva secunde până la un minut, înainte de utilizare, în funcție de temperatura ambientală. Căldura mâinilor va topi ușor stratul exterior al blocului și va permite aplicarea cu ușurință a cremei. Se poate folosi și fără așteptare, masând ușor blocul, ca și când ați folosi un săpun solid, pe suprafața mâinilor sau pe zona dorită. Nu e necesar să insistați, fiind suficientă o peliculă foarte subțire de cremă. Se întinde bine pe piele și se masează până la absorbția completă. Se consumă foarte puțin la fiecare aplicare.
 • Apa florală de trandafiri, obținută prin distilarea cu aburi a florilor de Rosa Damascena, este 100% naturală și poate fi folosită ca toner de persoanele cu ten sensibil, cu acnee, roșeață, inflamații cutanate etc. Apa florală este ambalată într-o sticlă ambră, de 100 mL.
 • Săpunul cu lapte și argilă caolin este unul de lux, prin finețea lui, dar și prin proprietăți. Nu este parfumat. Are un conținut bogat în unt de cacao, dublu față de proporția maximă care se folosește de obicei în săpunuri. Spuma pe care o formează, deosebit de fină și consistentă, mângâie pielea. Pe lângă lapte și argilă caolin, conține și ulei de orez. Este un săpun cremă, care poate fi folosit la curățarea tenului, chiar și de către persoanele cu piele sensibilă sau dificilă.

Setul cadou conține petale de trandafir uscate, ca elemente decorative. Produsele sunt ambalate în hârtie de mătase.

Ceașca vine însoțită de un mini card cu scurte informații despre istoria fabricii care a produs porțelanul.

Fără palmier || Fără parafină || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură 

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

 

RECOMANDARI LUMANARE

Nu lăsați lumânarea aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Stingeți lumânarea când mai rămâne 1 cm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu este fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. O altă metodă pentru a îndepărta discul de ceară rămas este să plasați recipientul într-un vas cu apă fierbinte, pentru câteva minute, cât timp marginile discului se desprind de pe vas, apoi trageți-l spre exterior. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

Cadou # Flora

Setul cadou conține

 • Set de porțelan vintage pentru ceai și mic dejun sau desert
 • Lumânare în ceașcă, parfumată cu uleiuri esențiale
 • Cremă solidă cu unt de cacao & extract de gălbenele
 • Apă florală de trandafiri
 • Săpun cu lapte & argilă caolin, FĂRĂ PARFUM

Este ambalat într-o cutie din fibră de lemn, legată cu fundă de satin.

298,00 lei

Stoc epuizat