Magazin

Setul cadou #ANNABELL este în exemplar unic în magazinul HERBALL.

Este un cadou romantic, care poartă numele colecției din care fac parte piesele din porțelan fin, bavarez, marca Seltmann Weiden. Porțelanul este deosebit de fin, ușor, strălucitor, calități ale unui porțelan superior. Este decorat cu trandafiri roz pictați manual, detaliile fiind remarcabile. Pe lângă gravura artistică, setul este îmbogățit cu romburi în relief, așa numite ”pastile”, ceea ce înfrumusețează în plus piesele.

Colecția Annabell a fost produsă între anii 1940 și 1949. Piesele acestei colecții sunt bine cotate pe piața de profil, fiind apreciate pentru decorul lor special și pentru epoca în care au fost produse, deoarece în perioada celui de-al Doilea Război Mondial, fabrica Seltmann Weiden a fost aproape în totalitate distrusă.

Setul cadou # ANNABELL conține:

 • Un ceainic din porțelan fin vintage bavarez, colecția Annabell, marca Seltmann Weiden. Dimensiuni: înălțime = 24 cm, volum = 1100 ml
 • Un set pentru ceai sau cafea, format din o ceașcă și farfuria de suport a ceștii. Dimensiuni – ceașcă: înălțime = 7 cm, diametru = 8.5 cm, volum = 150 ml; farfurie suport: diametru = 14.5 cm
 • O farfurie pentru aperitiv sau desert. Diametru = 19 cm
 • O carafă mică pentru lapte sau frișcă, ce poate fi folosită și ca vază pentru flori mici, cu coadă scurtă, precum lăcrămioarele, garofițele, gălbenelele, trandafirii de grădină, margaretele etc. Dimensiuni: înălțime = 9 cm, volum = 100 ml
 • În ceașcă, este turnată manual o lumânare parfumată, din ceară 100% soia, cu parfum floral, un blend propriu HERBALL, obținut din uleiuri esențiale.  Este decorată cu un boboc de trandafir de Damasc și flori albastre de câmp. Lumânarea trebuie să ardă 2 ore la prima folosire, pentru a forma un disc de ceară complet topită. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 3 ore pentru a nu risca spargerea recipientului. Lumânarea nu mai trebuie reaprinsă când ceara din ceașcă a ajuns la grosimea de 1 cm. După folosirea lumânării, ceașca se spală cu detergent de vase, iar setul de porțelan se refolosește. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu o lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru mai multe detalii, accesați butonul Informații suplimentare
 • Spray natural pentru parfumarea încăperilor și a lenjeriilor. Nu conține alcool, nici parfum sintetic. Are aromă verde, ierboasă, dată în mod exclusiv de ingrediente naturale.

Scurt istoric al producătorului de porțelan bavarez Seltmann Weiden

Istoria mărcii Seltmann Bavaria este remarcabilă. Fabrica de porțelan a fost deschisă în 1901, în Vohenstrauss, de frații Johann și Christian. În urma unei neînțelegeri între frați, pe tema structurii acționariatului, Christian dorind menținerea fabricii ca afacere de familie, cel din urmă și-a deschis propria fabrică, nouă ani mai târziu, în orașul Weiden. În doar trei ani, ajunsese la peste 300 de angajați și începuse și producția de sticlărie fină. A murit într-un accident, în anul 1921, dar afacerea fondată de el a mers mai departe, prin moștenitorii săi. În timpul războiului a fost grav afectată, dar și-a revenit, în primul rând cu ajutorul muncitorilor fideli, care, mai târziu, au fost recompensați special pentru eforturile lor. Compania a început să se extindă, achiziționând mai multe fabrici, inclusiv după 1990, un an fatidic pentru porțelanul bavarez, determinat de căderea Zidului Berlinului și, implicit, de confruntarea cu concurența mult mai ieftină a porțelanului din Germania de Est. Astăzi, grupul este unul dintre cei mai mari producători de porțelan din Germania și una dintre puținele afaceri de familie, de mari dimensiuni. 

 

Pentru a mări fotografiile, dați click pe imagine.

Setul cadou este ambalat festiv și este legat cu o fundă asortată, gata de oferit cadou.

Dacă doriți să îl dăruiți, îl putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau îl putem înmâna personal, în București.

Dacă doriți să transmiteți și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului sau așezat în exterior, sub fundă. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în nota din formularul de comandă.

NOTĂ : piesele din porțelan sunt vintage. 

Fără palmier || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

CADOU # ANNABELL

Setul cadou conține 7 elemente: 

 • ceainic din porțelan fin bavarez, pictat manual, marca Seltmann Weiden, din anii 1940 – 1949
 • set pentru cafea sau ceai
 • farfurie pentru aperitiv sau desert
 • carafă pentru lapte sau frișcă
 • lumânare parfumată cu uleiuri esențiale, turnată manual în ceașca de porțelan
 • parfum spray pentru cameră & lenjerii, 100% natural

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.

298,00 lei

1 în stoc