MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Cadoul # DING-DONG  este un cadou frumos, în nuanțe blânde, poate pentru iubitorii de ceasuri, poate pentru iubitorii de istorie, dar în mod cert pentru iubitorii de frumos.

Seturile de cafea sunt de colecție, produse în anii 70, și fac parte din colecția Nutroma Coffee Milk, a celebrei companii bavareze Mitterteich. Afacerea a rezistat peste 100 de ani, a trecut prin războaie și crize economice majore, dar a fost închisă, în 2005, din cauza unei datorii bancare. Porțelanul Mitterteich este din ce în ce mai rar, nu mai poate fi reprodus, iar aceste piese sunt cu adevărat demne de colecționari.

Pentru a mări fotografiile, apăsați cu cursorul pe imagini.

Setul cadou #DING-DONG conține:

 • Două seturi de cafea, din porțelan vintage englezesc, pentru două persoane, marca Mitterteich, formate din câte o ceașcă pentru cafea și farfuria de suport. Ceașca este decorată cu un ceas de epocă, de perete, inscripționat cu text în limba germană.
 • Două farfurii pentru produse de patiserie, desert sau pentru cuburi de zahăr

Dimensiunile setului de cafea:

  • Ceașca: înălțime = 6.5 cm, diametru = 6.5 cm, volum = 100 ml
  • Farfuria suport a ceștii: diametru = 13.5 cm
  • Farfuria  pentru desert: diametru = 12 cm
 • Două lumânări parfumate cu uleiuri esențiale, din ceară naturală, 100% soia, turnată manual, model trandafir. Blendul este propriu HERBALL, cu aromă florală, suavă. Click pe butonul Informații suplimentare, pentru utilizarea corectă a lumânării.
 • Un pastel cu fluture, realizat pe hârtie cartonată de artista Marilena Cioroianu, special pentru cadourile HERBALL. Lucrarea este încadrată într-o ramă subțire, aurie. Dimensiune: 25 cm x 19 cm
 • O față de masă din bumbac fin, brodată manual cu flori și dantelă spartă, la un fir. Poate fi folosită pe o masă mică sau consolă, dar și suprapusă peste o față de masă uni, de mari dimensiuni, pentru mese festive. Dimensiuni: 78 cm x 80 cm

Scurt istoric al producătorului de porțelan Mitterteich:

În anul 1887, Ludwig Lindner a fondat prima fabrică de porțelan din orașul Mitterteich. După modernizare, fabrica a fost denumită „Werk A”, numele fiind păstrat până când fabrica s-a închis, în anul 2006. În 1895, fabrica a fost preluată de Max Emanuel & Co. , cu sediul la Londra. Max Emanuel & Co. se ocupa, de fapt, de comerțul cu amănuntul de sticlă și porțelan, având un magazin de dimensiuni medii în Londra,  cu o rețea mare de furnizori și alte contacte de afaceri. Multe companii de renume au lucrat cu el sau au vândut articole prin magazinul său din Londra. În 1913, fabrica avea 360 de angajați.

Afacerea Mitterteich este adesea citată ca fiind numită ceramică mozaică; totuși, aceasta este o neînțelegere, deoarece numele respectiv a fost doar o marcă comercială utilizată de Max Emanuel, care descrie produse fabricate exclusiv pentru magazin.

Proprietarii britanici au fost expropriați în urma izbucnirii Primului Război Mondial, iar fabrica și toate activele au fost transferate unei corporații pe acțiuni nou înființate. În 1925, fabrica s-a extins cu hala de producție ”Werk B”, cea de-a treia fabrică fiind înființată în 1937 – ”Werk C”. Cu toate cele trei hale complet operaționale, în 1989, fabrica avea o suprafață de producție de 20.000 de metri pătrați și o forță de muncă de aproximativ 800 de oameni.

În august 2005, micul oraș Mitterteich a fost zguduit de vestea că firma a trebuit să dea faliment. Cei 360 de lucrători, din care 70 la sută dintre aceștia femei, au fost șocați. Băncile locale au distrus compania  care, la 1 martie 2006, și-a închis pentru ultima oară porțile.

 

Setul cadou este ambalat festiv, legat cu fundă asortată, gata de oferit.

Dacă doriți ca acest cadou să fie o surpriză, îl putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau îl putem înmâna personal, în București.

Dacă doriți să transmiteți și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului sau așezat în exterior, sub fundă. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în nota din formularul de comandă.

NOTĂ : Piesele acestui set cadou sunt vintage, cu excepția lumânării.

 

Deoarece produsele noastre sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se îngrijesc de alergice la ingredientele individuale să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și luați legătura cu medicul. Vă rugăm să nu raportați această reacție la adresa  contact@herball.ro .

RECOMANDARI LUMANARE

Nu lăsați lumânarea aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și o flacără necorespunzătoare. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Stingeți lumânarea când mai rămâne 1 cm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de pe vasul suport pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara scursă nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. O altă metodă pentru a îndepărta urmele de ceară este să plasați recipientul într-un vas cu apă fierbinte, pentru câteva minute, cât timp marginile discului se desprind de pe vas, apoi trageți-l spre exterior. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

CADOU # DING-DONG

Setul cadou conține 10 piese:

 • 2 seturi de porțelan vintage bavarez pentru cafea, pentru colecționari, marca Mitterteich (anii 70)
 • 2 farfurii pentru produse de patiserie sau cuburi de zahăr
 • 2 lumânări parfumate cu uleiuri esențiale, din ceară 100% naturală
 • tablou pastel original, cu fluture
 • față de masă din bumbac fin, brodată manual

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.

280,00 lei

Stoc epuizat