MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Cadoul # ROSES este fin și delicat, în nuanțe dulci, feminine. 

Setul cadou conține:

  • Set pentru ceai sau cafea pentru o persoană, din porțelan vintage englezesc, Hostess Tableware. Este decorat manual cu trandafiri albi și roșii, marginile ceștii și ale farfuriei suport fiind canelate. Este format din ceașcă și farfurie suport pentru ceașcă. Dimensiuni: ceașcă – înălțime 7 cm, diametru 7 cm, capacitate 200 mL; diametrul farfuriei = 13 cm
  • Lumânare naturală, din ceară de soia, turnată în ceașcă, parfumată cu uleiuri esențiale din ceară 100% soia. Parfumul este un blend propriu HERBALL, obținut din uleiuri esențiale, cu o notă florală, suavă. Lumânarea trebuie să ardă 2 ore la prima folosire, pentru a forma un disc de ceară complet topită. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 4 ore, pentru a nu risca spargerea recipientului. Lumânarea nu mai trebuie reaprinsă când ceara din ceașcă a ajuns la grosimea de 0,5 cm. După folosirea lumânării, ceașca se spală cu detergent de vase, iar setul de porțelan se refolosește. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru mai multe detalii, accesați butonul Informații suplimentare.
  • Apă florală de trandafir (100 ml)
  • Săpun natural cu salvie, argilă roșie și mătase (100 g)
  • Cremă solidă pentru mâini și corp, cu gălbenele și unt de cacao (20 g)

Setul cadou este ambalat festiv și este legat cu o fundă asortată, gata de oferit cadou.

Dacă doriți să îl dăruiți, îl putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau putem înmâna personal, în București.

Dacă doriți să transmiteți și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului sau așezat în exterior, sub fundă. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în nota din formularul de comandă.

NOTĂ : piesele din porțelan ale acestui set cadou sunt vintage. 

CADOU # ROSES

Setul cadou conține:

  • set pentru ceai sau cafea din porțelan vintage englezesc (din anii 60)
  • lumânare naturală, din ceară de soia, turnată în ceașcă, parfumată cu uleiuri esențiale
  • apă florală de trandafir
  • săpun natural, cu salvie, argilă roșie și mătase
  • cremă solidă pentru mâini și corp, cu gălbenele și unt de cacao

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.

198,00 lei

Stoc epuizat