MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Cadoul # MILADY amuțește cu frumusețea sa, în primul rând datorită piesei sale centrale – setul de ceai din porțelan fin englezesc, din secolul trecut. Marca producătorul KENT POTTERY este una dintre cele mai căutate din industrie. Din păcate, din 2008, fabrica nu mai există, ceea ce face din această piesă una și mai specială, deoarece nu va mai putea fi niciodată reprodusă.

Porțelanul este atât de fin, încât lasă impresia atingerii unei țesături de satin. Este de un alb blând, strălucitor, ușor, cu desen romantic, deosebit de frumos. Marginile de aur adevărat ale farfuriilor, ceștii și linia de pe mănușă, sunt accente tipice epocii, care îmbogățeau porțelanul, fin, de calitate superioară.

Adăugarea celorlalte produse, face irezistibil acest set cadou. Ambalat în hârtie de mătase roz și panglici organza, înfășurat, apoi, cu fundă asortată, va fi cadoul minunat, unic, de nemaigăsit.

Setul cadou #MILADY conține:

 • Un set de porțelan vintage englezesc pentru o persoană, marca Royal Kent , format din ceașcă pentru ceai sau cafea și farfuria de suport, plus o farfurie pentru aperitiv sau desert.

Dimensiuni:

– Ceașca: h = 7 cm, diametru = 9 cm, volum = 150 ml

– Farfuria suport a ceștii: diametru = 14 cm

– Farfuria pentru aperitiv sau desert: diametru = 21 cm

Scurt istoric al producătorului de porțelan Kent Pottery

Istoria companiei Kent Pottery Ltd. începe din 1897. A fost fondată de James Aloysius Kent, născut în 1864. A deschis propria fabrică de porțelan împreună cu 5 muncitori din compania sa anterioară, Barker & Kent. Printre aceștia se număra și Septimus Benett, fratele lui Arnold Bennet, un romancier popular, care și-a plasat ficțional numeroase din povestirile sale în zona industrială a fabricilor de porțelan din Staffordshire, pe care el a numit-o Cele cinci orașe. El credea cu tărie că literatura ar trebui să fie accesibilă oamenilor obișnuiți și deplângea elitele literare.
Cărțile lui Bennet au atras un public larg și s-au vândut în număr mare. Din acest motiv și pentru aderarea sa la realism, scriitorii și susținătorii școlii moderniste, în special Virginia Woolf , l-au trecut într-un con de umbră, iar opera sa a decăzut. În timpul vieții, a scris articole și povestiri pentru mai mult de 100 de ziare și reviste, iar cărțile sale s-au vândut în număr substanțial. A fost considerat cel mai de succes autor britanic din punct de vedere financiar al zilelor sale. Din 1920, a fost și dramaturg, dar s-a descurcat mai puțin bine în teatru decât ca romancier. A obținut două succese considerabile cu Milestones (1912) și Marea aventură (1913).
Compania de porțelan Kent s-a dezvoltat ca o afacere de familie până în 1985, după care a fost preluată de mai mulți proprietari, până când, în 2008, a fost închisă.
Mențiunea Bone China de pe ștampila de identificare a setului certifică o calitate superioară a porțelanului, după o rețetă pe care artizanii chinezi au ținut-o secretă mii de ani. Abia în 1870, rețeta a fost dezvăluită unui explorator englez și adusă în Anglia, după care s-a răspândit în toată Europa. Chinezii foloseau cenușă de oase în rețeta de fabricare a porțelanului, pentru a-i conferi strălucire și rezistență. Porțelanul Bone China este ușor, fin, strălucitor, translucid, dar și rezistent la zgârieturi.

 

 • O față de de masă din bumbac fin, brodată cu flori mărunte roz și margine ondulată tivită. Poate fi folosită pe o masă mică sau consolă, dar și suprapusă peste o față de masă uni, de mari dimensiuni, pentru mese festive. Dimensiuni: 74 cm x 76 cm

Produsele cosmetice din acest set sunt dedicate oricărei persoane care dorește să-și îngrijească pielea cu produse naturale, delicate, de calitate înaltă, cu atât mai multe persoane cu pielea sensibilă. Toate produsele sunt 100% naturale, realizate cu plante medicinale din cultura proprie HERBALL.

FĂRĂ PARFUM SINTETIC

FĂRĂ CONSERVANȚI

FĂRĂ COLORANȚI

 • CREMĂ DE TRANDAFIR & ARGAN (30 ml) pentru ten, 100% naturală. Crema este fină, non-grasă, se absoarbe treptat, pielea fiind protejată pe tot parcursul zilei. Este parfumată cu uleiuri esențiale. Tenul își îmbunătățește condiția în timp scurt, în mod vizibil, mai ales în zona ridurilor fine. Este colorată natural.

Conține:

  • diferite extracte de trandafir
  • ulei de argan
  • ulei de măceșe
  • extract de cireșe
 • CREMĂ SOLIDĂ PENTRU MÂINI ȘI CORP (60 g).  Este ambalată într-o cutie metalică roz, model romantic. Crema solidă este destul de rar întâlnită printre produsele cosmetice din România, HERBALL producând-o după o  formulă proprie. Ne place ideea de a folosi cât mai puțin ambalaj și apă deloc. Fără apă în produs, nu este necesar conservant. 
  • 100% naturală
  • Cu extract de gălbenele, unt de cacao și ulei de cocos
  • Parfumată cu uleiuri esențiale
  • Recomandată pentru mâini și corp
  • Potrivită și pentru cuticule, călcâie și coate

CE ESTE CREMA SOLIDĂ

Este un bloc solid, depozitat într-un recipient reutilizabil, care ocupă foarte puțin spațiu, tocmai pentru a putea fi purtat în geantă, pus într-un sertar la birou etc. Poate fi folosit pentru îngrijirea mâinilor, a cuticulelor sau oriunde pe corp, în zonele cu piele uscată, coate, călcâie ori pentru masaj. Este ideală pentru hidratarea mâinilor, agresate de folosire frecventă a dezinfectanților și a săpunurilor cu aditivi sintetici, pe care îi întâlnim în grupuri sanitare de la serviciu și din magazine, restaurant etc.

 • APĂ FLORALĂ DE TRANDAFIR (100 mL)
  • 100% naturală
  • Obținută prin distilarea petalelor de trandafiri de Damasc
  • Tonifiantă, cicatrizantă, anti-îmbătrânire – aplicată pe zonele cu riduri ale feței, pentru revigorare și hidratare
  • Recomandată pentru ten matur și acneic, pulverizată ca atare, direct pe ten, decolteu sau pe scalp, pentru hidratarea pielii, aplicată cu o dischetă pe față și gât, după curățarea pielii, pentru curățare suplimentară și ca toner, în combinație cu alte ape florale

 

Setul cadou este ambalat festiv, legat cu fundă asortată, gata de oferit.

Dacă doriți ca acest cadou să fie o surpriză, îl putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau îl putem înmâna personal, în București.

Dacă doriți să transmiteți și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului sau așezat în exterior, sub fundă. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în nota din formularul de comandă.

NOTĂ : Cu excepția produselor cosmetice, piesele acestui set cadou sunt vintage.

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

Deoarece produsele noastre sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se îngrijesc de alergice la ingredientele individuale să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și luați legătura cu medicul. Vă rugăm să nu raportați această reacție la adresa  contact@herball.ro .

CADOU # MILADY

Cadou special, format din set pentru ceai din porțelan fin, englezesc, față de masă din bumbac, brodată, și cosmetice 100% naturale

 • set pentru ceai sau cafea, din porțelan vintage englezesc, marca Royal Kent

 • farfurie pentru aperitiv sau desert, din porțelan fin englezesc

 • față de masă fină, din bumbac, brodată

 • cremă de față, cu trandafir & argan

 • apă florală de trandafir

 • cremă solidă pentru mâini și corp, în cutie metalică roz

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.

375,00 lei

1 în stoc