MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Vreți să impresionați? Sigur veți reuși cu acest cadou deosebit. Toate simțurile sunt activate la deschiderea cutiei: imaginea unui cadou cu ciocolată, miros de cafea și senzația mătăsii alunecând pe mână. Nu e comestibil! Este un deliciu pentru piele.

SETUL COFFEE FOR SKIN – Cadoul perfect pentru femei sofisticate, un răsfăț absolut, cu ingrediente 100% naturale, realizat 100% handmade.

Setul COFFEE FOR SKIN conține:

1 x SĂPUN  QUEEN’S SECRET, CU CAFEA ȘI ARGILĂ RHASSOUL – 100G

Ingrediente (INCI): uleiuri saponificate de măsline (Olive Oil), unt de cacao (Cocoa Butter), cafea (Coffea Arabica Seed Powder), cocos (Coconut Oil), ricin (Ricinus Communis Seed Oil), argilă vulcanică Rhassoul (Moroccan Lava Clay), uleiuri esențiale de lavandă (Lavandula Angustifolia Oil), mentă (Mentha Piperita Flower/LeaveOil), mică aurie pentru decor

Acesta este un săpun absolut special, vegan. Cu un conținut bogat în unt de cacao, dublu față de proporția maximă care se folosește de obicei în săpunuri, și adaos generos de cafea, săpunul poartă nu doar bogăția nutritivă și antioxidantă a acestor două ingrediente valoroase, ci și mirosul lor pregnant. Pentru a-l păstra cât mai aproape de origine, am adăugat doar o tușă fină de mentă și lavandă. Culoarea este dată exclusiv de cafea, iar firul auriu are rol pur decorativ. Pentru a vă simți ca niște regine!

Spuma pe care o formează este deosebit de fină, asemănătoare mai degrabă unei loțiuni, decât unei spume comune de săpun. Cafeaua nu este deloc abrazivă, lăsându-și în săpun doar aroma și proprietățile non-agresive.

Argila Rhassoul sau argila roșie marocană este considerată un ingredient cosmetic de lux, folosit în saloanele SPA de top ale lumii. Este o argilă vulcanică, cu rol de detoxifiere și purificare a pielii, un exfoliant delicat pentru îndepărtarea celulelor moarte și stimularea circulației. Un singur cuvânt caracterizează acest produs: EXCELENT!

Toate săpunurile noastre sunt 100% handmade. Ingredientele sunt amestecate manual, săpunul este turnat fluid în forme, unde continuă saponificarea timp de 24 – 48 de ore, apoi este scos din matrițe, tăiat manual și așezat la maturat minimum trei săptămâni. Procesul fiind manufactură, fiecare produs este unicat, toate diferă ușor unele față de altele în culoare, când fac parte din loturi diferite, și formă, întrucât sunt tăiate manual, iar greutatea poate avea în plus sau în minus o cantitate foarte mică față de cea menționată pe ambalaj.

Rețetele noastre asigură faptul că vor fi blânde cu pielea, vor avea un miros natural, delicat, dat doar de uleiuri esențiale, nimic sintetic, precum și o bună spumare, diferită, în funcție de ingrediente. Pentru o durată optimă, între utilizări, vă rugăm să păstrați săpunul într-un loc care să nu rețină apă – pe o săpunieră cu orificii sau cu grătar.

1 x PASTILĂ EFERVESCENTĂ CU CAFEA ȘI ARGILĂ ROZ – 150G

Ingrediente (INCI): bicarbonat de sodiu (Sodium Bicarbonate), acid citric (Citric Acid), sare de mare (Sodium Chloride), cremă tartar (Potassium Bitartrate), ulei din sâmburi de struguri (Vitis vinifera seed oil), hidrolat de lavandă (Lavandula Officinalis extract), cafea (Coffea Arabica (Coffee) Fruit Powder), argilă roz franceză (Illite, Kaolin clay), uleiuri esențiale de litsea cubeba (Litsea Cubeba Fruit Oil) și lavandă (Lavandula Officinalis Flower Oil).

 

Bogată în oxizi de fier, argila roșie franceză, în amestec cu argila caolin, formează argila roz franceză, considerată cea mai blândă dintre toate argile Illite. Este un detoxifiant și un exfoliant delicat, recomandat pielii sensibile și mature. Cafeaua are rol antioxidant și exfoliant.

Uleiurile esențiale se activează în contact cu apa caldă. Adăugați pastila efervescentă în cada de baie plină cu apă, în cada de duș, unde se scurge apa, sau într-o simplă baie relaxantă pentru picioare. Atenție! Cada poate deveni alunecoasă. Pastila efervescentă nu face spumă abundentă întrucât nu conține niciun fel de spumant artificial. 100% handmade.

1 X LOȚIUNE SOLIDĂ PENTRU MÂINI CU UNT DE CACAO ȘI EXTRACT DE GĂLBENELE – 17G

Ingrediente (INCI): unt de cacao (Cocoa Butter), macerat de gălbenele în ulei de floarea soarelui nefiltrat (Calendula Officinalis Extract Sunflower Oil), ceară de albine de la producători locali (Beeswax), uleiuri esențiale de litsea cubeba (Litsea Cubeba Fruit Oil) și lavandă (Lavandula Angustifolia Oil).

Se folosește masând ușor palmele sau zonele cu piele uscată, sensibilă, crăpată. În contact cu căldura corpului, un strat foarte subțire din loțiunea solidă intră în piele. Se întinde până la absorbția completă. Hrănește și protejează pielea. Se poate purta în geantă în ambalajul original, pentru a se folosi după fiecare spălare sau dezinfectare a mâinilor, când nu sunteți acasă.

 

Fără palmier || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură 

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

MESAJ FELICITARE

Setul cadou este ambalat într-o cutie din carton craft, cu dimensiunile 26 x 14.5 x 7 cm, înnobilată cu o fundă din satin maro. Dacă doriți transmiterea unui mesaj în interiorul cutiei, menționați opțiunea în nota de comandă și scrieți textul de maximum 150 caractere cu spații, inclusiv numele expeditorului. Putem transmite direct destinatarului darul dvs.

COFFEE FOR SKIN

1  x săpun cu cafea și argilă Rhassoul

1 x pastilă efervescentă cu cafea și argilă roșie

1 x loțiune solidă pentru mâini cu unt de cacao și extract de gălbenele

 

CORPORATE GIFTS Discount: 5% pentru comenzi > 5 buc, 10% pentru comenzi > 10 buc

108,00 lei