MAGAZIN COSMETICE NATURALE

UN CADOU CARE CUCEREȘTE ORICE FEMEIE ESTE  SETUL LATE NIGHT COFFEE DE LA HERBAL.  SETUL DE COSMETICE 100% CU INGREDIENTE NATURALE, 100% HANDMADE, 100% PLĂCERE.

Setul LATE NIGHT COFFEE – Secretul unui cadou reușit pentru femei speciale. O rutină ce va crea dependență de aroma cafelei, fără insomnie.

Setul cadou conține:

1 x săpun natural QUEEN’S SECRET, CU CAFEA ȘI ARGILĂ RHASSOUL – 100G

Ingrediente (INCI): uleiuri saponificate de măsline (Olive Oil), unt de cacao (Cocoa Butter), cafea (Coffea Arabica Seed Powder), cocos (Coconut Oil), ricin (Ricinus Communis Seed Oil), argilă vulcanică Rhassoul (Moroccan Lava Clay), uleiuri esențiale de lavandă (Lavandula Angustifolia Oil), mentă (Mentha Piperita Flower/LeaveOil), mică aurie pentru decor

Acesta este un săpun absolut special, vegan. Cu un conținut bogat în unt de cacao, dublu față de proporția maximă care se folosește de obicei în săpunuri, și adaos generos de cafea, săpunul poartă nu doar bogăția nutritivă și antioxidantă a acestor două ingrediente valoroase, ci și mirosul lor pregnant. Pentru a-l păstra cât mai aproape de origine, am adăugat doar o tușă fină de mentă și lavandă. Culoarea este dată exclusiv de cafea, iar firul auriu are rol pur decorativ. Pentru a vă simți ca niște regine!

Spuma pe care o formează este deosebit de fină, asemănătoare mai degrabă unei loțiuni, decât unei spume comune de săpun. Cafeaua nu este deloc abrazivă, lăsându-și în săpun doar aroma și proprietățile non-agresive.

Argila Rhassoul sau argila roșie marocană este considerată un ingredient cosmetic de lux, folosit în saloanele SPA de top ale lumii. Este o argilă vulcanică, cu rol de detoxifiere și purificare a pielii, un exfoliant delicat pentru îndepărtarea celulelor moarte și stimularea circulației. Un singur cuvânt caracterizează acest produs: EXCELENT!

1 x pastilă efervescentă cu cafea și argilă roșie franceză – 150G

Ingrediente: bicarbonat de sodiu (Sodium Bicarbonate), acid citric (Citric Acid), sare de mare (Sodium Chloride), cremă tartar (Potassium Bitartrate), ulei din sâmburi de struguri (Vitis vinifera seed oil), hidrolat de lavandă (Lavandula Officinalis extract), cafea (Coffea Arabica (Coffee) Fruit Powder), argilă roșie franceză (Illite clay), uleiuri esențiale de litsea cubeba (Litsea Cubeba Fruit Oil) și lavandă (Lavandula Officinalis Flower Oil).

Bogată în oxizi de fier, argilei roșii franceze i se asociază calități de eliminare a toxinelor din piele, a poluanților și a altor impurități. Ca exfoliant fin, în combinație cu pudra de cafea, elimină celulele moarte. Cafeaua are, în plus, și rol antioxidant.

Uleiurile esențiale se activează în contact cu apa caldă. Adăugați pastila efervescentă în cada de baie plină cu apă, în cada de duș, unde se scurge apa, sau într-o simplă baie relaxantă pentru picioare. Atenție! Cada poate deveni alunecoasă. Pastila efervescentă nu face spumă abundentă întrucât nu conține niciun fel de spumant artificial. 100% handmade.

1 x loțiune solidă pentru mâini și corp cu unt de cacao și gălbenele – 70G

Ingrediente (INCI): unt de cacao (Cocoa Butter), macerat de gălbenele în ulei de floarea soarelui nefiltrat (Calendula Officinalis Extract Sunflower Oil), ceară de albine de la producători locali (Beeswax), uleiuri esențiale de litsea cubeba (Litsea Cubeba Fruit Oil) și lavandă (Lavandula Angustifolia Oil).

Se folosește masând ușor palmele sau zonele cu piele uscată, sensibilă, crăpată. În contact cu căldura corpului, un strat foarte subțire din loțiunea solidă intră în piele. Se întinde până la absorbția completă. Hrănește și protejează pielea. Se poate purta în geantă în ambalajul original, pentru a se folosi după fiecare spălare sau dezinfectare a mâinilor, când nu sunteți acasă.

1 x lapte pentru baie cu lavandă și trandafiri – 100G

Ingrediente (INCI): sare de mare, sare roz Himalaya (Sodium Chloride), unt de cacao (Cacao Butter), lapte praf (Buttermilk powder), fulgi de ovăz fără gluten (Oat Flakes), argilă roz franceză (Illite, Kaolin Clay), flori de lavandă (lavandula Angustifolia flower), petale de trandafiri (Rose flower), uleiuri esențiale de litsea cubeba (Litsea Cubeba Fruit Oil) și lavandă (Lavandula Angustifolia Oil).

Catifelează și hrănește pielea. Se pune în cada cu apă caldă. Pe măsură ce se dilată, plicul se poate stoarce ușor, pentru a elibera substanțele active. Atenție! Cada poate deveni alunecoasă.

1 x săpun natural cu argilă roz și mătase – 70G

Ingrediente (INCI): uleiuri saponificate de cocos (Coconut Oil), macerat de gălbenele în ulei de floarea soarelui nerafinat (Sunflower Oil), argilă roz franceză (Illite, Kaolin clay), fibre de mătase Tussah (silk), uleiuri esențiale de lavandă (Lavandula Angustifolia Oil), litsea cubeba (Litsea Cubeba Fruit Oil), grapefruit roz (Citrus Paradisi Oil).

1 x săpun cu argilă roșie și gălbenele – 70G

Ingrediente (INCI): uleiuri saponificate de cocos (Coconut Oil), măsline (Olive Oil), unt de shea (Butyrospermum Parkii Butter), unt de cacao (Cocoa Butter), ricin (Ricinus Communis Seed Oil), macerat de gălbenele în ulei de floarea soarelui nerafinat (Sunflower Oil), argilă roșie franceză (Illite), uleiuri esențiale de litsea cubeba (Litsea Cubeba Fruit Oil) și lavandă (Lavandula Angustifolia Oil), fibre de mătase naturală (silk).

Toate săpunurile noastre sunt 100% handmade. Ingredientele sunt amestecate manual, săpunul este turnat fluid în forme, unde continuă saponificarea timp de 24 – 48 de ore, apoi este scos din matrițe, tăiat manual și așezat la maturat minimum trei săptămâni. Procesul fiind manufactură, fiecare produs este unicat, toate diferă ușor unele față de altele în culoare, când fac parte din loturi diferite, și formă, întrucât sunt tăiate manual, iar greutatea poate avea în plus sau în minus o cantitate foarte mică față de cea menționată pe ambalaj.

Rețetele noastre asigură faptul că vor fi blânde cu pielea, vor avea un miros natural, delicat, dat doar de uleiuri esențiale, nimic sintetic, precum și o bună spumare, diferită, în funcție de ingrediente. Pentru o durată optimă, între utilizări, vă rugăm să păstrați săpunul într-un loc care să nu rețină apă – pe o săpunieră cu orificii sau cu grătar.

2 x săruri de baie cu trandafir și lavandă – 50G

Ingrediente: sare roz de Himalaya și sare de mare (Sodium Chloride), mix de plante uscate: trandafir (Rosa, Rosa Damascena), lavandă Lavandula Angustifolia flower), gălbenele (Calendula Officinalis flower), albăstrele (Centaurea cyanus flower) , uleiuri esențiale de litsea cubeba (Litsea Cubeba Fruit Oil) și lavandă (Lavandula Officinalis Flower Oil).

 

Fără palmier || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură 

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

MESAJ DE FELICITARE

Setul cadou este ambalat într-o cutie din carton craft, cu dimensiunile 28 x 23 cm x 9 cm. Dacă doriți transmiterea unui mesaj în interiorul cutiei, menționați opțiunea în nota de comandă și scrieți textul de maximum 150 caractere cu spații, inclusiv numele expeditorului. Putem transmite direct destinatarului darul dvs.

LATE NIGHT COFFEE

1 x săpun natural cu cafea și argilă Rhassoul

1 x pastilă efervescentă cu cafea și argilă roșie

1 x loțiune solidă pentru mâini și corp cu unt de cacao și gălbenele

1 x lapte pentru baie cu trandafir și lavandă

1 x săpun natural cu argilă roz și mătase

1 x săpun cu argilă roșie și gălbenele

2 x săruri de baie cu uleiuri esențiale

 

CORPORATE GIFTS Discount: 5% pentru comenzi > 5 buc, 10% pentru comenzi > 10 buc

198,00 lei