MAGAZIN PRODUSE NATURALE HANDMADE

UN CADOU MINIMAL PENTRU ÎNGRIJIRE, CU PRODUSE DIN INGREDIENTE 100% NATURALE, 100% HANDMADE

SETUL BATH & CARE – Perfect pentru cadouri de 1 Martie și 8 Martie, aniversare sau de mulțumire, pentru domnișoarele și doamnele care vă răspund zâmbind. Poate fi un cadou de călătorie sau de bun venit pentru oaspeții dvs.

Setul BATH & CARE conține:

1 x LOȚIUNE SOLIDĂ CU EXTRACT DE GĂLBENELE ȘI UNT DE CACAO – 17G

Ingrediente (INCI): unt de cacao (Cocoa Butter), macerat de gălbenele în ulei de floarea soarelui nefiltrat (Calendula Officinalis Extract Sunflower Oil), ceară de albine de la producători locali (Beeswax), uleiuri esențiale de litsea cubeba (Litsea Cubeba Fruit Oil) și lavandă (Lavandula Angustifolia Oil).

Se folosește masând ușor palmele sau zonele cu piele uscată, sensibilă, crăpată. În contact cu căldură corpului, un strat foarte subțire din loțiunea solidă intră în piele. Se întinde până la absorbția completă. Hrănește și protejează pielea. Se poate purta în geantă în ambalajul original, pentru a se folosi după fiecare spălare sau dezinfectare a mâinilor, când nu sunteți acasă. Varianta NO SCENT nu conține niciun element de parfumare, însă mirosul specific de ciocolată la untului de cacao este destul de pregnant.

1 x PASTILĂ EFERVESCENTĂ CU ULEIURI ESENȚIALE – 150G

Ingrediente (INCI): bicarbonat de sodiu (Sodium Bicarbonate), acid citric (Citric Acid), sare de mare (Sodium Chloride), cremă tartar (Potassium Bitartrate), ulei din sâmburi de struguri (Vitis vinifera seed oil), hidrolat de lavandă (Lavandula Officinalis extract), uleiuri esențiale de litsea cubeba (Litsea Cubeba Fruit Oil) și lavandă (Lavandula Officinalis Flower Oil), mix de plante uscate: trandafir (Rosa, Rosa Centifolia), lavandă (Lavandula Angustifolia flower), gălbenele (Calendula officinalis flower), albăstrele (Centaurea cyanus flower).

Poate fi folosită atât în cada de baie, cât și la duș sau la băile pentru picioare.

Atenție! Cada poate deveni alunecoasă.

Pastilele noastre efervescente nu conțin agenți de spumare artificiali. 100% naturale

1 x SĂPUN NATURAL COCOS & LAVANDĂ – 70G

Ingrediente (INCI): uleiuri saponificate de cocos (Coconut Oil), macerat de lavandă în ulei de floarea soarelui nerafinat (Sunflower Oil), uleiuri esențiale de lavandă (Lavandula Angustifolia Oil), litsea cubeba (Litsea Cubeba Fruit Oil), mentă (Mentha Pipperita Flower/Leaf Oil) și eucalipt (Eucalyptus Oil)

Toate săpunurile noastre sunt 100% handmade. Ingredientele sunt amestecate manual, săpunul este turnat fluid în forme, unde continuă saponificarea timp de 24 – 48 de ore, apoi este scos din matrițe, tăiat manual și așezat la maturat minimum trei săptămâni. Procesul fiind manufactură, fiecare produs este unicat, toate diferă ușor unele față de altele în culoare, când fac parte din loturi diferite, și formă, întrucât sunt tăiate manual, iar greutatea poate avea în plus sau în minus o cantitate foarte mică față de cea menționată pe ambalaj.

Rețetele noastre asigură faptul că vor fi blânde cu pielea, vor avea un miros natural, delicat, dat doar de uleiuri esențiale, nimic sintetic, precum și o bună spumare, diferită, în funcție de ingrediente. Pentru o durată optimă, între utilizări, vă rugăm să păstrați săpunul într-un loc care să nu rețină apă – pe o săpunieră cu orificii sau cu grătar.

 

Fără palmier || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură 

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care sunt alergice la ingredientele lor individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

MESAJ DE FELICITARE

Setul cadou este ambalat într-o cutie din carton craft, cu dimensiunile 26 x 14.5 x 7 cm. Dacă doriți transmiterea unui mesaj în interiorul cutiei, menționați opțiunea în nota de comandă și scrieți textul de maximum 150 caractere cu spații, inclusiv numele expeditorului. Putem expedia direct destinatarei darul dvs.

HERBALL BATH & CARE

STOC EPUIZAT

1 x loțiune solidă pentru mâini cu unt de cacao și extract de gălbenele

1 x pastilă efervescentă cu uleiuri esențiale

1 x săpun natural Cocos & Lavandă

Comandă minimă: 2 buc.

 

Discount: 5% pentru comenzi > 5 buc, 10% pentru comenzi > 10 buc

68,00 lei