MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Setul pentru îngrijirea tenului ”ZI ȘI NOAPTE” pune la un loc produse HERBALL premium, esențiale pentru întreținerea minimală, fără produse chimice, a unui chip luminos.

Pentru a avea un ten sănătos, întreținerea trebuie să înceapă cu etapa de curățare, apoi cu tonifierea și să se încheie cu un masaj facial pe fondul unei creme hidratante, fără ingrediente sintetice. De aceea, propunem setul format din săpun cremos, două ape florale și două creme, toate realizate cu ingrediente naturale.

Săpunul Queen s Secret, cu cafea și argilă Rhassoul, este un săpun de lux, special, vegan. Are un conținut bogat în unt de cacao, dublu față de proporția maximă care se folosește de obicei în săpunurile de lux. Spuma pe care o formează, deosebit de fină și consistentă, mângâie pielea. Este un săpun cremă, care poate fi folosit la curățarea tenului, fără a mai necesita loțiuni demachiante cu alcool sau alți agenți agresivi pentru piele.

Apa florală de trandafiri are proprietăți benefice pentru piele, dar și pentru confortul psihic. Este obținută prin distilarea florilor de trandafir Rosa Damascena din cultură ecologică certificată. Are proprietăți anti-îmbătrânire, anti-cuperoză, diminuează roșeața și iritațiile ori inflamațiile pielii, este tonifiantă, revigorantă, împrospătează tenul obosit, fără vitalitate. Este potrivită pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru tenul acneic, dar este minunată pentru tenul matur. Se folosește ca toner pentru ten și zona decolteului, fie pulverizată ca atare, fie aplicată cu o dischetă de bumbac, pe care a fost pulverizată apa florală.

Apa florală de lavandă are compuși ce favorizează cicatrizarea rănilor superficiale și regenerarea țesuturilor, de aceea este recomandată de specialiști în igiena și îngrijirea oricărui tip de ten, îndeosebi a tenului gras, acneic sau cu imperfecțiuni, dar și a pielii sensibile. Se folosește ca toner pentru ten și zona decolteului, fie pulverizată ca atare, fie aplicată cu o dischetă de bumbac, pe care a fost pulverizată apa florală.

Crema cu gălbenele & miere este un produs special pentru persoanele cu piele sensibilă, uscată, iritată, crăpată, cu zgârieturi, escare, arsuri superficiale. Fiind o cremă fără conținut de apă, este onctuoasă, fără însă a încărca pielea. Recomandăm folosirea ei ca o cremă de noapte, prin întinderea unui strat foarte subțire pe pielea curățată în prealabil. Se masează până la absorbția completă.

În acest set, se găsește varianta de cremă cu gălbenele & miere FĂRĂ PARFUM, dar puteți opta pentru varianta parfumată cu uleiuri esențiale, printr-un mesaj plasat la rubrica nota de comandă.

Crema cu trandafiri & argan este fină, non-grasă, se absoarbe treptat, pielea fiind protejată pe tot parcursul zilei. Este parfumată cu uleiuri esențiale și conține  mai multe tipuri de extracte naturale din trandafiri, extract de cireșe și uleiuri cu efect anti-îmbătrânire, precum uleiul de măceșe și uleiul de argan.

 • Uleiul de măceșe atenuează ridurile, favorizează reînnoirea țesutului cutanat, îmbunătățește textura și conferă fermitate pielii
 • Uleiul de argan îmbunătățește fermitatea pielii, îi redă elasticitatea și suplețea, este regenerator, cicatrizant și reparator, stimulează schimburile intracelulare și reînnoirea pielii, recunoscut pentru efectele anti-îmbătrânire
 • Extractul de cireșe reduce semnele îmbătrânirii timpurii, datorită proprietăților sale antioxidante și conținutului bogat în vitamina C
 • Extractele de trandafiri, în glicerină și ulei de măsline, sunt realizate de noi, din trandafirii cultivați responsabil în propria grădină, fără niciun fel de aport sintetic.

Tenul își îmbunătățește condiția în timp scurt, în mod vizibil, mai ales în zona ridurilor fine.

MOD DE FOLOSIRE

 • Dimineața, spălați fața doar cu apă și pulverizați sau tamponați tenul și zona gâtului cu apă florală de trandafiri.
 • Lăsați apa florală să se absoarbă în piele, fără să ștergeți, apoi aplicați în strat subțire crema de trandafiri.
 • Cu două degete (arătător și mijlociu) ținute apropiat, efectuați mișcări de masaj facial circulare, ascendente, în special în zona ridurilor fine din jurul ochilor, de pe frunte și din zona gurii.
 • Seara, spălați fața și zona decolteului cu săpunul cu cafea. Dacă nu folosiți săpun zilnic, atunci utilizați-l măcar o dată pe săptămână. Conținutul său bogat în unt de cacao, cafea și argile are rol important în curățarea pielii în profunzime și îndepărtarea celulelor moarte, fără a usca tenul și pielea din zona decolteului.
 • După spălare, pulverizați sau tamponați tenul și zona decolteului cu apă florală de lavandă. Lăsați apa florală să se absoarbă în piele, fără să ștergeți, apoi aplicați în strat cât se poate de subțire crema de gălbenele. Masați insistent, dar nu agresiv, așa cum am arătat mai sus, până la absorbția completă. Efectuați mișcări de masaj facial circulare, ascendente, în special în zona ridurilor fine din jurul ochilor, de pe frunte și din zona gurii.
 • Recomandăm ca masajul facial să dureze câte 10 minute dimineața și 10 minute seara, repetând fiecare mișcare circulară câte 1 minut.

Fără vaselină || Fără coloranți || Fără conservanți  || Doar natură

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în produsele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

Set pentru îngrijirea tenului ”ZI ȘI NOAPTE”

Setul cadou conține produse 100% naturale, cu plante medicinale

 • Cremă pentru față, cu trandafiri & argan – cremă de zi
 • Cremă FĂRĂ PARFUM, pentru buze, față și corp, cu gălbenele & miere  – cremă de noapte
 • Apă florală de trandafiri 
 • Apă florală de lavandă 
 • Săpun cremă de lux, cu cafea și argilă Rhassoul

 

248,00 lei