Magazin

UN CADOU PENTRU ORICINE IUBEȘTE VERDELE. 100% NATURAL. 100% HANDMADE

Setul HERBALL GREEN este potrivit pentru toate persoanele cu ten dificil. Argila verde, busuiocul, dafinul și amestecul de uleiuri esențiale cu rol antiinflamator și antibacterian fac din acest set unul de îngrijire specială.

Setul HERBALL GREEN conține:

1 x SĂPUN CU ARGILĂ VERDE ȘI MĂTASE, NEPARFUMAT – 100G

–  UNSCENTED –

Ingrediente (INCI): uleiuri saponificate de cocos (Coconut Oil), macerat de gălbenele în ulei de floarea soarelui nerafinat (Sunflower Oil), argilă verde (Montmorillonite), cărbune (charcoal powder), fibre de mătase Tussah (silk).

Fiind gândit ca un săpun pentru persoanele cu ten dificil, nu are adăugat niciun fel de ulei esențial pentru parfumare. Noi nu folosim în produsele cosmetice uleiuri de parfum sau parfumante de sinteză, așadar, săpunul cu argilă verde și cărbune este unul pur, cu putere de curățare și protejare a pielii sensibile.

1 x LOȚIUNE SOLIDĂ CU BUSUIOC, DAFIN ȘI ROZMARIN – 17G

Variantă: UNSCENTED, numai cu precomandă

Ingrediente (INCI): unt de cacao (Cocoa Butter), macerat de busuioc și dafin în ulei de floarea soarelui nerafinat (Ocimum Basilicum Extract Sunflower Oil, Laurus Nobilis Leaf Extract Sunflower Oil), ceară de albine de la producători locali (Beeswax), uleiuri esențiale de busuioc (Ocimum Basilicum Oil), rozmarin (Rosmarinus Officinalis Leaf Oil) și tămâie (Boswellia Carterii Gum Oil).

Se folosește masând ușor palmele sau zonele cu piele uscată, sensibilă, crăpată. Se întinde până la absorbția completă. Hrănește și protejează pielea. În varianta UNSCENTED, parfumul produsului este conferit doar de mirosul natural al untului de cacao. Busuiocul, dafinul, rozmarinul și tămâia sunt recunoscute pentru rolul lor antibacterian și decongestionant. Plantele nu transferă mirosul lor specific uleiului în care sunt macerate, ci doar proprietățile curative.

1 x CEAI PENTRU BAIE, DIN PLANTE MEDICINALE ȘI AROMATICE – 20G

Ingrediente: maghiran, busuioc, rozmarin, mentă, cimbrișor, lavandă, petale de trandafiri, gălbenele, albăstrele.

Se poate folosi direct în apa de baie, încă de la începutul umplerii căzii sau se poate infuza în prealabil, într-un litru de apă fierbinte, care se toarnă apoi în apa de baie, împreună cu săculețul cu plante medicinale.

 

Fără palmier|| Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură 

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care sunt alergice la ingredientele lor individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

MESAJ DE FELICITARE

Setul cadou este ambalat într-o cutie din carton craft, cu dimensiunile 26 x 14.5 x 7 cm. Dacă doriți transmiterea unui mesaj în interiorul cutiei, menționați opțiunea în nota de comandă și scrieți textul de maximum 150 caractere cu spații, inclusiv numele expeditorului. Putem transmite direct destinatarului darul dvs.

HERBALL GREEN

1 x săpun cu argilă verde și mătase, fără parfum

1 x loțiune solidă cu busuioc, dafin și rozmarin

1 x ceai pentru baie, din plante medicinale și aromatice

 

 

68,00 lei