Magazin

UN CADOU FRUMOS, PARFUMAT CU DRAGOSTE, DIN INGREDIENTE 100% NATURALE, 100% HANDMADE

SETUL LOVE SCENT – Perfect pentru cadouri de Sf. Valentin, 1 Martie și 8 Martie, pentru mame, soții, iubite, surori, prietene, colege… continuați dvs.!

Setul LOVE SCENT conține:

1 x SĂPUN NATURAL CU ARGILĂ ROZ & MĂTASE – 70G

Ingrediente (INCI): uleiuri saponificate de cocos (Coconut Oil), macerat de gălbenele în ulei de floarea soarelui nerafinat (Sunflower Oil), argilă roz franceză (Illite, Kaolin clay), fibre de mătase Tussah (silk), uleiuri esențiale de lavandă (Lavandula Angustifolia Oil), litsea cubeba (Litsea Cubeba Fruit Oil), grapefruit roz (Citrus Paradisi Oil).

Toate săpunurile noastre sunt 100% handmade. Ingredientele sunt amestecate manual, săpunul este turnat fluid în forme, unde continuă saponificarea timp de 24 – 48 de ore, apoi este scos din matrițe, tăiat manual și așezat la maturat minimum trei săptămâni. Procesul fiind manufactură, fiecare produs este unicat, toate diferă ușor unele față de altele în culoare, când fac parte din loturi diferite, și formă, întrucât sunt tăiate manual, iar greutatea poate avea în plus sau în minus o cantitate foarte mică față de cea menționată pe ambalaj.

Rețetele noastre asigură faptul că vor fi blânde cu pielea, vor avea un miros natural, delicat, dat doar de uleiuri esențiale, nimic sintetic, precum și o bună spumare, diferită, în funcție de ingrediente. Pentru o durată optimă, între utilizări, vă rugăm să păstrați săpunul într-un loc care să nu rețină apă – pe o săpunieră cu orificii sau cu grătar.

1 x LOȚIUNE SOLIDĂ PENTRU MÂINI ȘI CORP CU UNT DE CACAO ȘI EXTRACT DE GĂLBENELE –  70G

Se folosește masând ușor palmele sau zonele cu piele uscată, sensibilă, crăpată. În contact cu căldura corpului, un strat foarte subțire din loțiunea solidă intră în piele. Se întinde până la absorbția completă. Hrănește și protejează pielea. Se poate purta în geantă în ambalajul original, pentru a se folosi după fiecare spălare sau dezinfectare a mâinilor, când nu sunteți acasă.

2 x PASTILE EFERVESCENTE –  2 x 150G

Poate fi folosită atât în cada de baie, cât și la duș sau la băile pentru picioare.

Ingrediente: bicarbonat de sodiu, acid citric, sare de mare, cremă tartar, ulei de migdale și ulei din sâmburi de struguri, hidrolat de lavandă, uleiuri esențiale de lavandă și litsea cubeba, mix de plante uscate (trandafir, gălbenele, lavandă și albăstrele)

Atenție! Cada poate deveni alunecoasă.

Pastilele noastre efervescente nu conțin agenți de spumare artificiali. 100% naturale

1 x LUMÂNARE DIN CEARĂ 100% SOIA – 70G

100% ceară de soia cu uleiuri esențiale și 2 fitiluri din bumbac. Nu conține parafină, stearină, coloranți.

Ingrediente: soia, uleiuri esențiale de litsea cubeba și lavandă, ulei parfumat special pentru ceară naturală

Mirosul degajat este floral, suav, ușor vanilat. Atunci când se topește, ceara devine clară și transparentă, iar lumina este blândă, fără fum. Pentru recomandări suplimentare, click pe Informații suplimentare.

 

Fără palmier || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură 

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care sunt alergice la ingredientele lor individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

 

MESAJ DE FELICITARE

Setul cadou este ambalat într-o cutie din carton craft, cu dimensiunile 28 x 23 cm x 9 cm. Dacă doriți transmiterea unui mesaj în interiorul cutiei, menționați opțiunea în nota de comandă și scrieți textul de maximum 150 caractere cu spații, inclusiv numele expeditorului. Putem transmite direct destinatarului darul dvs.

RECOMANDĂRI LUMÂNARE

Niciodată nu lăsați o lumânare aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze urme neplăcute, tunel de ceară. Nu permiteți flăcării să atingă sticla. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea sticlei. Atenție! În timpul arderii, sticla se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Când lumânarea ajunge la 2 cm de ceară lichidă, scoateți unul dintre fitile cu o pensetă, cu grijă să nu vă accidentați. Stingeți lumânarea când ajunge la ultimii 5mm de ceară și nu mai reaprindeți. Recipientul poate fi curățat cu detergent de vase și refolosit. Ceara de soia este 100% naturală și nu lasă urme pe sticla spălată.

LOVE SCENT

1 x săpun natural cu argilă roz & mătase

1 x loțiune solidă pentru mâini și corp cu unt de cacao și extract de gălbenele

2 x pastile efervescente cu uleiuri esențiale

1 x lumânare din ceară 100% soia

 

CORPORATE GIFTS Discount: 5% pentru comenzi > 5 buc, 10% pentru comenzi > 10 buc

148,00 lei