Magazin

UN MINUNAT SET PENTRU BAIE RELAXANTĂ & CORP, CU INGREDIENTE 100% NATURALE, 100% HANDMADE

SETUL ROSE & LAVANDER – Perfect pentru cadouri aniversare, cadouri pentru proaspete mămici, cadouri de absolvire, de mulțumire pentru mame, soții, iubite, surori, prietene, mirese … continuați dumneavoastră.

Setul ROSE & LAVANDER conține:

Lumânare din ceară 100% soia – 70G

100% ceară de soia cu uleiuri esențiale și 2 fitiluri din bumbac. Nu conține parafină, stearină, coloranți.

Ingrediente: soia, uleiuri esențiale de litsea cubeba și lavandă, ulei parfumat special pentru ceară naturală

Mirosul degajat este floral, suav, ușor vanilat. Atunci când se topește, ceara devine clară și transparentă, iar lumina este blândă, fără fum.

Lapte pentru baie cu ovăz și unt de cacao – 100G

Ingrediente (INCI): sare de mare, sare roz Himalaya (Sodium Chloride), unt de cacao (Cacao Butter), lapte praf (Buttermilk powder), fulgi de ovăz fără gluten (Oat Flakes), argilă roz franceză (Illite, Kaolin Clay), flori de lavandă (lavandula Angustifolia flower), petale de trandafiri (Rose flower), uleiuri esențiale de litsea cubeba (Litsea Cubeba Fruit Oil) și lavandă (Lavandula Angustifolia Oil).

Catifelează și hrănește pielea. Se pune în cada cu apă caldă. Pe măsură ce se dilată, plicul se poate stoarce ușor, pentru a elibera substanțele active. Atenție! Cada poate deveni alunecoasă.

1 x Ceai pentru baie relaxantă – 20G

Ingrediente: maghiran, busuioc, rozmarin, mentă, cimbrișor, lavandă, petale de trandafiri, gălbenele, albăstrele.

Se poate folosi direct în apa de baie, încă de la începutul umplerii căzii sau se poate infuza în prealabil, într-un litru de apă fierbinte, care se toarnă apoi în apa de baie, împreună cu săculețul cu plante medicinale.

1 x Pastilă efervescentă cu uleiuri esențiale  – 150G

Ingrediente (INCI): bicarbonat de sodiu (Sodium Bicarbonate), acid citric (Citric Acid), sare de mare (Sodium Chloride), cremă tartar (Potassium Bitartrate), ulei din sâmburi de struguri (Vitis vinifera seed oil), hidrolat de lavandă (Lavandula Officinalis extract), uleiuri esențiale de litsea cubeba (Litsea Cubeba Fruit Oil) și lavandă (Lavandula Officinalis Flower Oil), mix de plante uscate: trandafir (Rose flower), lavandă (Lavandula Angustifolia flower), gălbenele (Calendula officinalis flower), albăstrele (Centaurea cyanus flower).

Atenție! Cada poate deveni alunecoasă. Pastilele nu fac spumă abundentă, întrucât nu conțin agenți spumanți artificiali. 100% naturale.

1 x Loțiune solidă pentru mâini cu extract de gălbenele și unt de cacao –  17G

Se folosește masând ușor palmele sau zonele cu piele uscată, sensibilă, crăpată. În contact cu căldura corpului, un strat foarte subțire din loțiunea solidă intră în piele. Se întinde până la absorbția completă. Hrănește și protejează pielea. Se poate purta în geantă în ambalajul original, pentru a se folosi după fiecare spălare sau dezinfectare a mâinilor, când nu sunteți acasă.

Ingrediente (INCI): unt de cacao (Cocoa Butter), macerat de gălbenele în ulei de floarea soarelui nefiltrat (Calendula Officinalis Extract Sunflower Oil), ceară de albine de la producători locali (Beeswax), uleiuri esențiale de litsea cubeba (Litsea Cubeba Fruit Oil) și lavandă (Lavandula Angustifolia Oil).

Sare de baie cu uleiuri esențiale – 50G

Ingrediente: sare roz de Himalaya și sare de mare (Sodium Chloride), mix de plante uscate: trandafir (Rosa, Rosa Damascena), lavandă Lavandula Angustifolia flower), gălbenele (Calendula Officinalis flower), albăstrele (Centaurea cyanus flower) , uleiuri esențiale de litsea cubeba (Litsea Cubeba Fruit Oil) și lavandă (Lavandula Officinalis Flower Oil).

Dacă preferați dușul unei băi calde, puteți folosi sarea la băile pentru picioare obosite, de relaxare sau pentru întreținere. Uleiurile esențiale în combinație cu sarea decongestionează și relaxează musculatura, fiind o soluție excelentă după exercițiile fizice.

Săpun SPA cu sare de Himalaya, argilă roz și mătase – 75G

Ingrediente (INCI): uleiuri saponificate de cocos (Coconut Oil), măsline (Olive Oil), unt de shea (Butyrospermum Parkii Butter), ricin (Ricinus Communis Seed Oil), sare roz de Himalaya (salt), argilă roz franceză (Illite, Kaolin clay), uleiuri esențiale de grapefruit roz (Citrus Paradisi Oil), litsea cubeba (Litsea Cubeba Fruit Oil) și lavandă (Lavandula Angustifolia Oil), fibre mătase naturală Tussah (silk).

Toate săpunurile noastre sunt 100% handmade. Ingredientele sunt amestecate manual, săpunul este turnat fluid în forme, unde continuă saponificarea timp de 24 – 48 de ore, apoi este scos din matrițe, tăiat manual și așezat la maturat minimum trei săptămâni. Procesul fiind manufactură, fiecare produs este unicat, toate diferă ușor unele față de altele în culoare, când fac parte din loturi diferite, și formă, întrucât sunt tăiate manual, iar greutatea poate avea în plus sau în minus o cantitate foarte mică față de cea menționată pe ambalaj.

Rețetele noastre asigură faptul că vor fi blânde cu pielea, vor avea un miros natural, delicat, dat doar de uleiuri esențiale, nimic sintetic, precum și o bună spumare, diferită, în funcție de ingrediente. Pentru o durată optimă, între utilizări, vă rugăm să păstrați săpunul într-un loc care să nu rețină apă – pe o săpunieră cu orificii sau cu grătar.

 

Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale ale produselor trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

Recomandari

Niciodată nu lăsați o lumânare aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze urme neplăcute, tunel de ceară. Nu permiteți flăcării să atingă sticla. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea sticlei. Atenție! În timpul arderii, sticla se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Când lumânarea ajunge la 2 cm de ceară lichidă, scoateți unul dintre fitile cu o pensetă, cu grijă să nu vă accidentați. Stingeți lumânarea când ajunge la ultimii 5mm de ceară și nu mai reaprindeți. Recipientul poate fi curățat cu detergent de vase și refolosit. Ceara de soia este 100% naturală și nu lasă urme pe sticla spălată.

MESAJ DE FELICITARE

Setul cadou este ambalat într-o cutie din carton craft, cu dimensiunile 28 x 23 cm x 9 cm. Dacă doriți transmiterea unui mesaj în interiorul cutiei, menționați opțiunea în nota de comandă și scrieți textul de maximum 150 caractere cu spații, inclusiv numele expeditorului. Putem transmite direct destinatarului darul dvs.

ROSE & LAVENDER SPA

1 x lumânare din ceară 100% soia

1 x lapte pentru baie cu lavandă și trandafiri

1 x ceai pentru baie relaxantă 

1 x pastilă efervescentă cu uleiuri esențiale

1 x loțiune solidă pentru mâini cu unt de cacao

1 x sare de baie cu uleiuri esențiale

1 x săpun SPA cu sare de Himalaya, argilă roz și mătase

 

CORPORATE GIFTS Discount: 5% pentru comenzi > 5 buc, 10% pentru comenzi > 10 buc

198,00 lei