Magazin

NU AVEM ÎNCĂ O MASCĂ DE AUR, DAR PROPUNEM O CURĂ DE 4 SĂPTĂMÂNI DE RĂSFĂȚ CU UN SET DE PRODUSE COSMETICE 100% NATURALE, REALIZATE 100% HANDMADE.

Setul QUEEN CLEOPATRA – cadoul perfect pentru reginele din viața Dumneavoastră. 

Setul cadou conține:

1 x săpun natural QUEEN’S SECRET, CU CAFEA ȘI ARGILĂ RHASSOUL – 100G

Ingrediente (INCI): uleiuri saponificate de măsline (Olive Oil), unt de cacao (Cocoa Butter), cafea (Coffea Arabica Seed Powder), cocos (Coconut Oil), ricin (Ricinus Communis Seed Oil), argilă vulcanică Rhassoul (Moroccan Lava Clay), uleiuri esențiale de lavandă (Lavandula Angustifolia Oil), mentă (Mentha Piperita Flower/LeaveOil), mică aurie pentru decor

Acesta este un săpun absolut special, vegan. Cu un conținut bogat în unt de cacao, dublu față de proporția maximă care se folosește de obicei în săpunuri, și adaos generos de cafea, săpunul poartă nu doar bogăția nutritivă și antioxidantă a acestor două ingrediente valoroase, ci și mirosul lor pregnant. Pentru a-l păstra cât mai aproape de origine, am adăugat doar o tușă fină de mentă și lavandă. Culoarea este dată exclusiv de cafea, iar firul auriu are rol pur decorativ. Pentru a vă simți ca niște regine!

Spuma pe care o formează este deosebit de fină, asemănătoare mai degrabă unei loțiuni, decât unei spume comune de săpun. Cafeaua nu este deloc abrazivă, lăsându-și în săpun doar aroma și proprietățile non-agresive.

Argila Rhassoul sau argila roșie marocană este considerată un ingredient cosmetic de lux, folosit în saloanele SPA de top ale lumii. Este o argilă vulcanică, cu rol de detoxifiere și purificare a pielii, un exfoliant delicat pentru îndepărtarea celulelor moarte și stimularea circulației. Un singur cuvânt caracterizează acest produs: EXCELENT!

1 x pastilă efervescentă cu cafea și argilă roșie franceză – 150G

Ingrediente: bicarbonat de sodiu (Sodium Bicarbonate), acid citric (Citric Acid), sare de mare (Sodium Chloride), cremă tartar (Potassium Bitartrate), ulei din sâmburi de struguri (Vitis vinifera seed oil), hidrolat de lavandă (Lavandula Officinalis extract), cafea (Coffea Arabica (Coffee) Fruit Powder), argilă roșie franceză (Illite clay), uleiuri esențiale de litsea cubeba (Litsea Cubeba Fruit Oil) și lavandă (Lavandula Officinalis Flower Oil).

Bogată în oxizi de fier, argilei roșii franceze i se asociază calități de eliminare a toxinelor din piele, a poluanților și a altor impurități. Ca exfoliant fin, în combinație cu pudra de cafea, elimină celulele moarte. Cafeaua are, în plus, și rol antioxidant.

Uleiurile esențiale se activează în contact cu apa caldă. Adăugați pastila efervescentă în cada de baie plină cu apă, în cada de duș, unde se scurge apa, sau într-o simplă baie relaxantă pentru picioare. Atenție! Cada poate deveni alunecoasă. Pastila efervescentă nu face spumă abundentă întrucât nu conține niciun fel de spumant artificial. 100% handmade.

1 x loțiune solidă pentru mâini și corp cu unt de cacao și gălbenele – 70G

Ingrediente (INCI): sare de mare, sare roz Himalaya (Sodium Chloride), unt de cacao (Cacao Butter), lapte praf (Buttermilk powder), fulgi de ovăz fără gluten (Oat Flakes), argilă roz franceză (Illite, Kaolin Clay), flori de lavandă (lavandula Angustifolia flower), petale de trandafiri (Rose flower), uleiuri esențiale de litsea cubeba (Litsea Cubeba Fruit Oil) și lavandă (Lavandula Angustifolia Oil).

Catifelează și hrănește pielea. Se pune în cada cu apă caldă. Pe măsură ce se dilată, plicul se poate stoarce ușor, pentru a elibera substanțele active. Atenție! Cada poate deveni alunecoasă.

1 x săpun cu argilă roșie și mătase – 70G

Ingrediente (INCI): uleiuri saponificate de cocos (Coconut Oil), măsline (Olive Oil), unt de shea (Butyrospermum Parkii Butter), unt de cacao (Cocoa Butter), ricin (Ricinus Communis Seed Oil), macerat de gălbenele în ulei de floarea soarelui nerafinat (Sunflower Oil), argilă roșie franceză (Illite), uleiuri esențiale de litsea cubeba (Litsea Cubeba Fruit Oil) și lavandă (Lavandula Angustifolia Oil), fibre de mătase naturală (Real silk).

Toate săpunurile noastre sunt 100% handmade. Ingredientele sunt amestecate manual, săpunul este turnat fluid în forme, unde continuă saponificarea timp de 24 – 48 de ore, apoi este scos din matrițe, tăiat manual și așezat la maturat minimum trei săptămâni. Procesul fiind manufactură, fiecare produs este unicat, toate diferă ușor unele față de altele în culoare, când fac parte din loturi diferite, și formă, întrucât sunt tăiate manual, iar greutatea poate avea în plus sau în minus o cantitate foarte mică față de cea menționată pe ambalaj.

Rețetele noastre asigură faptul că vor fi blânde cu pielea, vor avea un miros natural, delicat, dat doar de uleiuri esențiale, nimic sintetic, precum și o bună spumare, diferită, în funcție de ingrediente. Pentru o durată optimă, între utilizări, vă rugăm să păstrați săpunul într-un loc care să nu rețină apă – pe o săpunieră cu orificii sau cu grătar.

4 x lapte pentru baie cu trandafir și lavandă – 4 x 100G

Ingrediente (INCI): sare de mare, sare roz Himalaya (Sodium Chloride), unt de cacao (Cacao Butter), lapte praf (Buttermilk powder), fulgi de ovăz fără gluten (Oat Flakes), argilă roz franceză (Illite, Kaolin Clay), flori de lavandă (lavandula Angustifolia flower), petale de trandafiri (Rose flower), uleiuri esențiale de litsea cubeba (Litsea Cubeba Fruit Oil) și lavandă (Lavandula Angustifolia Oil).

Catifelează și hrănește pielea. Se pune în cada cu apă caldă. Pe măsură ce se dilată, plicul se poate stoarce ușor, pentru a elibera substanțele active. Atenție! Cada poate deveni alunecoasă.

4 x săruri de baie cu uleiuri esențiale  – 4 x 25G

Ingrediente: 1. Sarea roz: sare roz de Himalaya și sare de mare (Sodium Chloride), mix de plante uscate: trandafir (Rosa, Rosa Damascena), lavandă Lavandula Angustifolia flower), gălbenele (Calendula Officinalis flower), albăstrele (Centaurea cyanus flower) , uleiuri esențiale de litsea cubeba (Litsea Cubeba Fruit Oil) și lavandă (Lavandula Officinalis Flower Oil). 2. Sarea verde: sare de mare și sare roz de Himalaya (Sodium Chloride), mix de plante uscate: maghiran (Origanum majorana), busuioc (Ocimum Basilicum), mentă (Mentha Piperita), cimbrișor (Thymus Serpyllum), uleiuri esențiale de mentă (Mentha piperita oil) și eucalipt (Eucalyptus Leaf Oil).

4 x ceaiuri pentru baie relaxantă – 4 x 20G

Ingrediente: maghiran, busuioc, rozmarin, mentă, cimbrișor, lavandă, petale de trandafiri, gălbenele, albăstrele.

Se poate folosi direct în apa de baie, încă de la începutul umplerii căzii sau se poate infuza în prealabil, într-un litru de apă fierbinte, care se toarnă apoi în apa de baie, împreună cu săculețul cu plante medicinale.

1 x lumânare parfumată din ceară 100% soia – 70G

Ingrediente: ceară de soia, uleiuri esențiale de litsea cubeba și lavandă, ulei parfumat special pentru ceară naturală.

Lumânarea conține 100% ceară de soia, parfumată discret cu uleiuri esențiale și 2 fitiluri din bumbac. Nu conține parafină, stearină, coloranți.

Mirosul degajat este floral, suav, ușor vanilat. Atunci când se topește, ceara devine clară și transparentă, iar lumina este blândă, fără fum (v. recomandările din INFORMAȚII SUPLIMENTARE)

 

Fără palmier|| Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură 

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care sunt alergice la ingredientele lor individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

RECOMANDĂRI LUMÂNARE

Niciodată nu lăsați o lumânare aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze urme neplăcute, tunel de ceară. Nu permiteți flăcării să atingă sticla. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea sticlei. Atenție! În timpul arderii, sticla se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Când lumânarea ajunge la 2 cm de ceară lichidă, scoateți unul dintre fitile cu o pensetă, cu grijă să nu vă accidentați. Stingeți lumânarea când ajunge la ultimii 5mm de ceară și nu mai reaprindeți. Recipientul poate fi curățat cu detergent de vase și refolosit. Ceara de soia este 100% naturală și nu lasă urme pe sticla spălată.

MESAJ FELICITARE

Setul cadou este ambalat într-o cutie din carton craft, cu dimensiunile 28 x 23 cm x 9 cm. Dacă doriți transmiterea unui mesaj în interiorul cutiei, menționați opțiunea în nota de comandă și scrieți textul de maximum 150 caractere cu spații, inclusiv numele expeditorului. Putem transmite direct destinatarului darul dvs.

QUEEN CLEOPATRA GIFT

1 x săpun natural, cu cafea și argilă Rhassoul

1 x pastilă efervescentă cu cafea și argilă roșie franceză

1 x loțiune solidă pentru mâini și corp cu unt de cacao și gălbenele

1 x săpun cu argilă roșie și mătase

4 x lapte pentru baie cu trandafir și lavandă

1 x lumânare parfumată din ceară soia

4 x ceaiuri pentru baie relaxantă

4 x săruri de baie cu uleiuri esențiale

CORPORATE GIFTS Discount: 5% pentru comenzi > 5 buc, 10% pentru comenzi > 10 buc

 

 

 

 

 

298,00 lei