MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Cadoul # REGAL este un set minunat pentru mic dejun, format dintr-o ceașcă de ceai, farfurie suport a ceștii și o farfurie pentru desert sau mic dejun. Un porțelan pe cale de dispariție.

Setul de ceai este din porțelan vintage, fin, bavarez, marca Schaller Bavaria. Conform stampilei de pe spatele pieselor, setul a fost produs în anii 50. Astăzi, producătorul nu mai există.

  • Compania a fost fondată în 1882 de omul de afaceri Oscar Schaller. După zece ani, și-a schimbat marca în simbolul „S & C” stilizat pentru Schaller & Co.
  • Din 1917, compania a cunoscut o ascendență uimitoare fiind preluată de Gebrüder Winterling OHG și redenumită în Oscar Schaller & Co. Nachfolger. A urmat dezvoltarea, prin achiziția de noi fabrici, inclusiv a  companiei Triptis, Turingia,  care a rămas o fabrică de sine stătătoare până la exproprierea și naționalizarea parțială în 1947 și finalizată, apoi, în 1949, după înființarea Germaniei de Est. În 1950, compania a fost schimbată la statutul de corporație, membrii familiei fiind principalii acţionari. Toate companiile fiice au fost redenumite în Gebrüder Winterling, iar mărcile folosite până atunci au fost schimbate. În 2000, Winterling a dat faliment, instalațiile și marca fiind preluate de Triptis Turingia, care a intrat și ea în insolvență în 2004.
  • Așadar, acest porțelan este pe cale de dispariție. Sunt din ce în ce mai puține exemplare în lume, dată fiind și vârsta lor, de peste 70 de ani. Veți ține în palme o mică bucată din istoria porțelanului fin bavarez. Bucurați-vă!

 

  • În ceașca de porțelan, este turnată manual o lumânare din ceară naturală de soia 100%, parfumată floral, cu un blend propriu HERBALL, care conține și uleiuri esențiale ce îndepărtează țânțarii.  Lumânarea trebuie să ardă 2 ore la prima folosire, pentru a forma un disc de ceară complet topită. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 3 ore, pentru a nu risca spargerea recipientului. Lumânarea nu mai trebuie reaprinsă când ceara din ceașcă a ajuns la grosimea de 1 cm. După folosirea lumânării, ceașca se spală cu detergent de vase, iar setul de porțelan se refolosește. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu o lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru mai multe detalii, accesați butonul Informații suplimentare.

Dimensiuni:

  • ceașca: volum = 120 ml , înălțime = 5 cm, diametru maxim = 10.5 cm
  • farfuria de suport a ceștii: diametru = 15 cm
  • farfuria pentru desert sau mic dejun: diametru = 19.5 cm

Setul #REGAL poate fi combinat cu setul cadou # CARDINAL. Ambele seturi de ceai aparțin aceluiași producător și sunt complementare, putând deveni împreună un cadou complet pentru un cuplu sau pentru prietena alături de care vă place să savurați un ceai sau o cafea.

 

Fără parafină || Fără coloranți || Fără conservanți  || Doar natură

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în produsele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

RECOMANDĂRI LUMÂNARE

Nu lăsați lumânarea aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Stingeți lumânarea când mai rămâne 1 cm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu este fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. O altă metodă pentru a îndepărta discul de ceară rămas este să plasați recipientul într-un vas cu apă fierbinte, pentru câteva minute, cât timp marginile discului se desprind de pe vas, apoi trageți-l spre exterior. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

CADOU # REGAL

Setul conține:

  • ceașcă de ceai din porțelan vintage, marca Schaller Bavaria (1950), cu 2 farfurii
  • lumânare din ceară 100% soia, parfumată cu uleiuri esențiale, turnată manual în ceașca de porțelan

175,00 lei

Stoc epuizat