Magazin

Cadoul # COLORAT conține:

  • Set pentru cafea din porțelan fin, bavarez, marca Winterling, produs în anii 50, de compania Winterling, pictat manual, cu trandafiri viul colorați în roz și galben, decorat cu aur coloidal, specific proțelanului acelei epoci. Dimensiuni: ceașcă – capacitate = 200 ml, înălțime = 6 cm, diametru = 9 cm; diametru farfurie suport = 10 cm
  • Lumânare naturală parfumată cu uleiuri esențiale turnată în ceașcă. Lumânarea este din ceară 100% soia, nontoxică, ce arde blând, fără fum și fără funingine. După consumarea lumânării, ceașca se spală cu detergent de vase și apă caldă și se refolosește. Parfumul este un blend propriu HERBALL, obținut din uleiuri esențiale, cu o notă dulce, cuceritoare. Lumânarea trebuie să ardă 2 ore la prima folosire, pentru a forma un disc de ceară complet topită. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 4 ore, pentru a nu risca spargerea recipientului. Lumânarea nu mai trebuie reaprinsă când ceara din ceașcă a ajuns la grosimea de 0,5 cm
  • Apă florală de trandafiri (100 ml), 100% naturală, obținută din distilarea florilor de trandafiri Rosa Damascena, cultură ecologică
  • Săpun 100% natural, cu gălbenele & mătase (100 g)
  • Cremă solidă pentru mâini și corp, cu gălbenele și unt de cacao (40 g).

Scurt istoric al producătorului de porțelan Winterling Bavaria

Istoria companiei a început în 1907, în Röslau, Bavaria, unde șapte frați din familia Winterling au fondat Gebrüder Winterling. Afacerile au mers bine chiar de la început, așa că fabrica se modernizează și se extinde destul de des. În 1917, compania a preluat fabrica de porțelan Oscar Schaller & Co. și în 1929 fabrica Eduard Haberländer în Windischeschenbach. Aceste extinderi ale firmei-mamă au fost toate păstrate sub numele de Oscar Schaller & Co. până în 1950, când compania le denumește pe toate Gebrüder Winterling AG. La jumătatea anilor 50, din cauza unor certuri în familie, a început declinul companiei. În anul 2000, compania Winterling a intrat în faliment și a fost închisă. Instalațiile și conducerea companiei au fost preluate de Triptis Porzellan, special pentru a produce „Indisch Blau” cu o nouă marcă, folosind încă numele Winterling. Triptis a intrat și ea în faliment, în 2004. A fost reînființată ca fabrică nouă în 2005, dar porțelanurile Winterling nu se mai produc de mult. Așadar, veți ține în palme o mică istorie a porțelanului bavarez. Bucurați-vă pentru acest privilegiu!

Ceașca și farfuria au mărci diferite pe spate deoarece au fost produse în fabrici diferite, dar care aparțineau aceleiași companii. Farfuria are ștanțată marca Schaller, ceașca, are marca Winterling. Schaller și Winterling erau, încă din 1917, părți componente ale consorțiului Winterling.

Setul este ambalat festiv și este legat cu o fundă asortată, gata de oferit cadou. Dacă doriți ca în cutia cadou să fie incluse și alte produse HERBALL, faceți precizarea în nota de comandă.

Dacă poți să îl dăruiți, îl putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau putem înmâna personal, în București.

Dacă puteți transmite și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului sau așezat în exterior, sub fund. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în notă inclusă în formularul de comandă.

NOTĂ : piesele acestui set cadou sunt vintage. 

RECOMANDARI LUMANARE

Lumânarea aprinsă trebuie supravegheată, să nu fie accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă până când se obține un bazin uniform de ceară topită, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Stingeți lumânarea când mai rămâne 1 cm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu este fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. O altă metodă pentru a îndepărta discul de ceară rămas este să plasați recipientul într-un vas cu apă fierbinte, pentru câteva minute, cât timp marginile discului se desprind de pe vas, apoi trageți-l spre exterior. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

CADOU # COLORAT

Setul cadou conține:

  • set pentru ceai sau cafea din porțelan vintage bavarez (1950)
  • lumânare naturală, din ceară de soia, turnată în ceașcă, parfumată cu uleiuri esențiale
  • apă florală de trandafir
  • săpun cu gălbenele & mătase
  • cremă pentru mâini și corp, cu gălbenele și unt de cacao

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.

 

220,00 lei

1 în stoc