MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Cadoul #BAROC este atât de frumos, încât ne lasă fără cuvinte. Un porțelan bavarez din anii 50, marca Alka Kunst

Decorul bogat, cu frunze și flori, în stil baroc, pictate manual cu aur, pe un fond galben, desăvârșește forma ceștii, cu picior, ca un clopot, dintr-un porțelan fin și ușor, încât pare diafan.

Setul de cafea din porțelan bavarez este format din ceașcă și farfurie suport.

Ceașca este potrivită pentru espresso.

  • Dimensiuni ceașcă: volum = 100 ml, înălțime = 5 cm, diametru = 6 cm
  • Dimensiuni farfurie suport: diametru = 10 cm

Scurt istoric al producătorului porțelanului

Istoria Alka Kunst a început în 1872, în Coburg. Firma era cunoscută sub numele de Porzellanveredelung August Alboth, după numele fondatorului.

Numele a fost schimbat în Alka Kunst în 1928, după moartea fondatorului.

A rezistat până în 2001, când a intrat în insolvență. A fost cumpărată de PM Kapital GmbH & Co. KG și numită Kaiser-Porzellanmanufaktur Staffelstein GmbH & Co.

Așadar, această piesă nu mai poate fi reprodusă. Este o mică bucată de istorie a porțelanului bavarez. Să ne bucurăm că încă o putem admira!

Lumânarea naturală parfumată cu uleiuri esențiale

  • În ceașcă, este turnată manual  sau luminare parfumată, din ceară 100% soia. Parfumul este un blend propriu HERBALL, obținut din uleiuri esențiale, cu o notă dulce, cuceritoare, specifică Sărbătorii Crăciunului.
  • Lumânarea trebuie să ardă 2 ore la prima folosire, pentru a forma un disc de ceară complet topită. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 4 ore, pentru a nu risca spargerea recipientului. Lumânarea nu mai trebuie reaprinsă când ceara din ceașcă a ajuns la grosimea de 0,5 cm.
  • După folosirea lumânării, ceașca se spală cu detergent de vase, iar setul de porțelan se refolosește.
  • Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru mai multe detalii, accesați butonul Informații suplimentare.

Setul cadou este ambalat festiv și este legat cu o fundă asortată, gata de oferit cadou.

Dacă doriți să îl dăruiți, îl putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau putem înmâna personal, în București.

Dacă doriți să transmiteți și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului sau așezat în exterior, sub fundă. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în nota din formularul de comandă.

NOTĂ : piesele acestui set cadou sunt vintage. 

RECOMANDARI LUMANARE

Lumânarea aprinsă trebuie supravegheată, să nu fie accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 2 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă până când se obține un bazin uniform de ceară topită, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Stingeți lumânarea când mai rămâne 1 cm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu este fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. O altă metodă pentru a îndepărta discul de ceară rămas este să plasați recipientul într-un vas cu apă fierbinte, pentru câteva minute, cât timp marginile discului se desprind de pe vas, apoi trageți-l spre exterior. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

CADOU # BAROC

Setul cadou conține:

  • set de cafea din porțelan vintage bavarez, marca Alka Kunst, decorat cu aur
  • lumânare parfumată cu uleiuri esențiale, turnată în ceașcă

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.