MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Cadoul # MAGENTA VIVA poartă numele culorii recent declarate culoarea anului 2023. Dacă sunteți în căutarea unui cadou pentru o persoană pasionată de noutățile din lumea modei, care să fie și frumos, și parfumat, și valoros, gata! L-ați găsit! Setul de ceai sau cafea este decorat cu camelii de culoarea magenta viva, cu semnătura designerului și decorat cu linie de aur. Este produs de celebra marcă Paragon, care s-a aflat sub patronajul Casei Regale Britanice încă din 1926.

Setul cadou conține:

 • Set pentru ceai sau cafea din porțelan vintage englezesc, celebra marcă Paragon  (1950). Setul poartă semnătura designerului Alexander Hunter și face parte din colecția Camelia. Este decorat cu aur și se găsește rar pe piața de profil a lumii. Este bogat decorată cu camelii, inclusiv în interiorul ceștii. Are o formă frumoasă, cu toartă ondulată, îmbogățită cu aur, precum și detalii în relief, atât pe ceașcă, cât și pe farfurie.
 • Dimensiuni: ceașcă – înălțime = 7.5 cm, diametru = 8 cm, capacitate = 200 ml; farfuria suport are diametrul de 14 cm

Scurt istoric al producătorului de porțelan Paragon, England

Compania a fost înființată în 1919. Paragon își are istoria legată de Casa Regală Britanică începând din 1926, inițial prin Ducesa de York, și continuată apoi  de Regina Maria  și Regina Elisabeta. Pe verso, setul de ceai are imprimată marca Paragon By Appointment To Her The Queen. Firma a fost înființată în 1919, cu denumirea Star China, de către Herbert James Aynsley și ginerele său Hugh Irving.

În 1920, și-a schimbat numele în Paragon China Company. În 1927, fondatorul Herbert Aynsley s-a pensionat și proprietatea unică a afacerii a trecut la Hugh Irving. Fiii lui Hugh Irving s-au alăturat afacerilor, în 1928 – Leslie și Guy, în 1933. Despre Irving, se spune că a fost un om de afaceri foarte priceput, care a profitat de fiecare oportunitate care i s-a oferit. A introdus metode moderne de publicitate, precum concursuri de vitrine pentru retaileri și a organizat evenimente la care au participat vedetele zilei. Acestea au atras multă publicitate în presa națională, încurajând și mai mult magazinele să stocheze produse Paragon.

Până în 1946, ei și-au mărit gama de produse pentru a include figuri de animale, seturi de mic dejun, scrumiere și cupe pentru ouă fierte. Paragon China a continuat să fie o afacere de familie, sub controlul familiei Irving, până în 1960, când a fost achiziționată de Thomas C Wld & Sons . Paragon a continuat să producă sub propriul nume, ca parte a unor corporații cu acționariate diferite, până la compania Royal Doulton. Aceasta a continuat să folosească numele Paragon, dar în 1989, numele și modelele erau absorbite în marca Royal Albert a lui Doulton. Doulton a întrerupt utilizarea numelui paragon din c.1991.

Persoana care va primi acest cadou, va ține, deci, în palme o mică parte din istoria porțelanului fin englezesc.

 • Lumânare naturală, din ceară de soia, turnată în ceașcă, parfumată cu uleiuri esențiale. Lumânarea este din ceară 100% soia, nontoxică. Parfumul este un blend propriu HERBALL, obținut din uleiuri esențiale, cu o notă dulce, cuceritoare, specifică Sărbătorii Crăciunului.Lumânarea trebuie să ardă 2 ore la prima folosire, pentru a forma un disc de ceară complet topită. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 4 ore, pentru a nu risca spargerea recipientului. Lumânarea nu mai trebuie reaprinsă când ceara din ceașcă a ajuns la grosimea de 0,5 cm.După folosirea lumânării, ceașca se spală cu detergent de vase, iar setul de porțelan se refolosește.Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru mai multe detalii, accesați butonul Informații suplimentare.
 • Apă florală de trandafir (100 ml)
 • Săpun cu salvie, argilă roșie & mătase (100 g)
 • Cremă pentru mâini și corp, cu gălbenele și unt de cacao (40 g)

Setul cadou este ambalat festiv și este legat cu o fundă asortată, gata de oferit cadou.

Dacă doriți să îl dăruiți, îl putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau putem înmâna personal, în București.

Dacă doriți să transmiteți și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului sau așezat în exterior, sub fundă. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în nota din formularul de comandă.

NOTĂ : piesele din porțelan ale acestui set cadou sunt vintage. 

CADOU # MAGENTA VIVA

Setul cadou conține:

 • set pentru ceai sau cafea din porțelan vintage englezesc, celebra marcă Paragon, aflată din 1926 sub patronajul Casei Regale Britanice
 • lumânare naturală, din ceară de soia, turnată în ceașcă, parfumată cu uleiuri esențiale
 • apă florală de trandafir
 • săpun cu salvie, argilă roșie & mătase
 • cremă pentru mâini și corp, cu gălbenele și unt de cacao

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.

Ultimele livrări din acest an vor fi efectuate pe 15 decembrie. Comenzile înregistrate după această dată vor fi expediate începând cu 8 ianuarie 2023.