MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Cadoul # QUEEN ANNE poartă numele mărcii setului din porțelan fin, englezesc, pentru ceai sau cafea, fin ca mătasea, ușor și translucid.

Setul cadou conține:

 • Set pentru ceai sau cafea din porțelan vintage englezesc, marca Queen Anne (1950). Este decorat cu splendizi trandafiri de o culoare roșu-violet, pictați manual. Și ceașca, și farfuria suport sunt decorate suplimentar cu linii de aur coloidal.
 • Dimensiuni: ceașcă – înălțime = 7 cm, diametru = 8 cm, capacitate = 200 ml; farfuria suport are diametrul de 13 cm

Scurt istoric al producătorului de porțelan Queen Anne, England

Primele porțelanuri produse de artizanii care au creat și marca ”Queen Anne” datează de la 1887, când erau vândute sub numele de J. Shore & Co. Denumirea comercială ”Queen Anne” a fost dată produselor după al doilea război mondial, iar în 1966, atelierele de porțelan au fost închise. Denumirea a mai fost folosită apoi, până în 1981 de Ridgway Potteries, care făcea parte din același grup cu Shore & Coggins.

Persoana care va primi acest cadou, va ține, deci, în palme o mică parte din istoria porțelanului fin englezesc.

 • Lumânare naturală, din ceară de soia, turnată în ceașcă, parfumată cu uleiuri esențiale. Lumânarea este din ceară 100% soia, nontoxică. Parfumul este un blend propriu HERBALL, obținut din uleiuri esențiale, cu o notă dulce, cuceritoare, specifică Sărbătorii Crăciunului.Lumânarea trebuie să ardă 2 ore la prima folosire, pentru a forma un disc de ceară complet topită. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 4 ore, pentru a nu risca spargerea recipientului. Lumânarea nu mai trebuie reaprinsă când ceara din ceașcă a ajuns la grosimea de 0,5 cm.După folosirea lumânării, ceașca se spală cu detergent de vase, iar setul de porțelan se refolosește.Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru mai multe detalii, accesați butonul Informații suplimentare.
 • Apă florală de trandafir (100 ml)
 • Săpun cu salvie, argilă roșie & mătase (100 g)
 • Față de masă festivă, brodată cu clopței violet și crengi de brad. Poate fi  centru de masă, așezat peste o față de masă de mari dimensiuni, uni. Cu siguranță, va da o notă festivă mesei de Sărbători. Dimensiune: 84 x 80 cm.

Setul cadou este ambalat festiv și este legat cu o fundă asortată, gata de oferit cadou.

Dacă doriți să îl dăruiți, îl putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau putem înmâna personal, în București.

Dacă doriți să transmiteți și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului sau așezat în exterior, sub fundă. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în nota din formularul de comandă.

NOTĂ : piesele acestui set cadou sunt vintage. 

CADOU # QUEEN ANNE

Setul cadou conține:

 • set pentru ceai sau cafea din porțelan vintage englezesc
 • lumânare naturală, din ceară de soia, turnată în ceașcă, parfumată cu uleiuri esențiale
 • apă florală de trandafir
 • săpun natural cu salvie, argilă roșie & mătase
 • față de masă/centru de masă festivă, 100% bumbac, brodată

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.

Ultimele livrări din acest an vor fi efectuate pe 15 decembrie. Comenzile înregistrate după această dată vor fi expediate începând cu 8 ianuarie 2023.

SKU: 00203 Categorie: