Magazin

O CASĂ MEREU PRIMITOARE, CU SOARE  ȘI MULT VERDE CRUD ÎN JUR, MIROSIND A BUSUIOC ȘI A LAVANDĂ. O ASTFEL DE ATMOSFERĂ POATE FI CREATĂ ȘI ÎN MIJLOCUL CELUI MAI AGLOMERAT ORAȘ, DACĂ ȘTII SĂ ALEGI CADOUL POTRIVIT.

Setul CASA BUNICII este un cadou frumos, care va bucura pe oricine.

Conține:

1 x săpun natural – 100 g

LA ALEGERE DINTRE URMĂTOARELE:

  • SĂPUN CU ARGILĂ ROȘIE ȘI SALVIE
  • SĂPUN CU GĂLBENELE ȘI MĂTASE
  • SĂPUN CU LAVANDĂ ȘI MENTĂ

1 X SPRAY PENTRU PERNĂ – 100 ML

100% natural, spray-ul pentru pernă acționează ca mijloc de aromaterapie înainte de culcare, pentru a avea o stare de calm și un somn liniștit.

După ce sticla este agitată bine înainte de folosire, se pulverizează produsul pe fața de pernă sau pe cearșafuri, chiar înainte de culcare. 2 puf-uri sunt suficiente pentru o pernă.

Conține ape florale și uleiuri esențiale de lavandă și busuioc, alcool. Nu se folosește ca produs comsetic, nici ca dezinfectant.

1 X SĂCULEȚ ETNO CU DETERGENT NATURAL – 300G

Detergentul natural este prietenos cu rufele fine, cu mediul, dar și cu mașina de spălat. Formula sa conține bicarbonat, care are rolul de a înlătura depunerile de detergenți și balsamuri de pe instalațiile mașinii de spălat. Detergentul natural este recomandat persoanelor alergice, întrucât nu conține niciun fel de parfum ori alți produși sintetici. Se recomandă folosirea oțetului la limpezire, în locul balsamului, pentru a înlătura orice urmă de detergent. După spălare, rufele nu împrumută mirosul de oțet. Se pot adăuga 2-3 picături din uleiul esențial preferat în compartimentul detergentului, înainte de startul programului de spălare.

Săculețul textil poate fi spălat și refolosit după golire, inclusiv ca portfard.

1 X SĂCULEȚ CU PLANTE AROMATICE – 20G

Lavanda și busuiocul sunt plante aromatice care acționează ca repelenți pentru insecte. Parfumul plantelor uscate în condiții optime se păstrează mult timp. Pentru a parfuma un sertar, un dulap cu haine sau autoturismul, se freacă ușor plantele uscate, fără a deschide săculețul. Aroma floral ierboasă a combinației dintre busuioc și lavandă este încântătoare.

2 x pastile efervescente pentru baie

Pastilele efervescente, cunoscute și sub denumirea de ”bombe de baie” sunt realizate special pentru această perioadă și au formă de ou.

Ingrediente: bicarbonat de sodiu, acid citric, sare de mare, cremă tartar, ulei de migdale și ulei din sâmburi de struguri, hidrolat de lavandă, uleiuri esențiale de lavandă și litsea cubeba, mix de plante uscate (trandafir, gălbenele, lavandă și albăstrele)

Atenție! Cada poate deveni alunecoasă.

Pastilele noastre efervescente nu conțin agenți de spumare artificiali. 100% naturale

1 x lumânare 100% ceară de albine

Lumânările sunt realizate din ceara pură de albine și sunt benefice persoanelor cu astm sau alergii. având proprietăți antibacteriene, datorită rămășițelor de propolis.
Nu conțin ingrediente sintetice. Degajă un miros plăcut de ceară de albine și miere. Se aprind cu chibrit și se așează pe o farfurie sau un suport pentru lumânări, apoi pe o suprafață plană și sigură. Nu se așează direct pe mobilier sau pe suprafețe inflamabile. Nu se lasă nesupravegheată, în preajma copiilor sau a animalelor de companie.

 

 

AMBALAREA CADOULUI

Setul cadou este ambalat într-o cutie din carton craft, cu dimensiunile 28 x 23 cm x 9 cm. Dacă doriți transmiterea unui mesaj în interiorul cutiei, menționați opțiunea în nota de comandă și scrieți textul de maximum 150 caractere cu spații, inclusiv numele expeditorului. Putem transmite direct destinatarului darul dvs.

CASA BUNICII

1 x sapun natural

1 x spray pentru pernă

1 x săculeț etno cu detergent natural

1 x săculeț cu plante aromatice

2 x pastile efervescente pentru baie

1 x lumânare 100% ceară de albine

 

Discount: 5% pentru comenzi > 5 buc, 10% pentru comenzi > 10 buc

 

148,00 lei