Magazin

IUBIM CAFEAUA. LA HERBALL, O BEM FĂRĂ ZAHĂR, IAR ÎN COSMETICE NU O ASOCIEM CU NICIUN INGREDIENT SINTETIC. PUR ȘI SIMPLU, FACEM TERAPIE PRIN CAFEA.

Setul cadou COFFEE THERAPY este gândit pentru a răspunde tuturor așteptărilor: săruri de baie și pastile efervescente pentru o baie relaxantă, cu uleiuri esențiale. Scruburi de zahăr cu cafea și petale de trandafiri de Damasc pentru exfoliere. Balsam cu gălbenele și un miros cuceritor de iasomie pentru protejarea și hrănirea pielii. Balsam pentru buze, cu unt de cacao și o notă discretă de mentă. Bineînțeles că pentru o baie magică este nevoie și de o lumânare cu uleiuri esențiale și plante uscate. Totul într-o cutie din lemn, reutilizabilă, împodobită cu o fundă din satin maro. Cadoul perfect!

100% natural, 100% handmade

Setul cadou conține:

1 X SĂPUN NATURAL QUEEN’S SECRET, CU CAFEA ȘI ARGILĂ RHASSOUL – 100G

Un săpun absolut special, vegan. Cu un conținut bogat în unt de cacao, dublu față de proporția maximă care se folosește de obicei în săpunuri, și adaos generos de cafea, săpunul poartă nu doar bogăția nutritivă și antioxidantă a acestor două ingrediente valoroase, ci și mirosul lor pregnant. Pentru a-l păstra cât mai aproape de origine, am adăugat doar o tușă fină de mentă și lavandă. Culoarea este dată exclusiv de cafea, iar firul auriu are rol pur decorativ. Pentru a vă simți ca niște regine!

Spuma pe care o formează este deosebit de fină, asemănătoare mai degrabă unei loțiuni, decât unei spume comune de săpun. Cafeaua nu este deloc abrazivă, lăsându-și în săpun doar aroma și proprietățile non-agresive.

Argila Rhassoul sau argila roșie marocană este considerată un ingredient cosmetic de lux, folosit în saloanele SPA de top ale lumii. Este o argilă vulcanică, cu rol de detoxifiere și purificare a pielii, un exfoliant delicat pentru îndepărtarea celulelor moarte și stimularea circulației. Un singur cuvânt caracterizează acest produs: EXCELENT!

Ingrediente (INCI): uleiuri saponificate de măsline (Olea Europaea (Olive) Oil), unt de cacao (Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter), cafea (Coffea Arabica Seed Powder), cocos (Coconut Oil), ricin (Ricinus Communis Seed Oil), argilă vulcanică Rhassoul (Moroccan Lava Clay), uleiuri esențiale de lavandă (Lavandula Angustifolia Oil), mentă (Mentha Piperita Flower/LeaveOil), mică aurie pentru decor.

1 X SĂPUN CU ARGILĂ ROȘIE ȘI SALVIE – 100G

Argila roșie are proprietăți de calmare și împrospătare a pielii, mai ales în cazul celei inflamate. Este un ingredient remarcabil revitalizant, detoxifiant al pielii încărcate și obosite.

Salvia are rol antiîmbătrânire datorită antioxidanților pe care îi conține. Aceștia acționează împotriva radicalilor liberi care au capacitatea de a distruge celulele pielii, cauzând îmbătrânirea prematură a ei. Acest săpun conține atât macerat de salvie , cât și ulei esențial de salvie.

Ingrediente (INCI): uleiuri saponificate de cocos (Cocos Nucifera Oil), măsline (Olive Oil), unt de shea (Butyrospermum Parkii Butter), unt de cacao (Cocoa Butter), ricin (Ricinus Communis Seed Oil), macerat de salvie în ulei de floarea soarelui nerafinat (Salvia Officinalis Leaf Extract, Sunflower Oil), argilă roșie franceză (Illite), ulei esențial de salvie (Salvia Officinalis Oil), fibre de mătase naturală (silk).

Toate săpunurile noastre sunt 100% handmade. Ingredientele sunt amestecate manual, săpunul este turnat fluid în forme, unde continuă saponificarea timp de 24 – 48 de ore, apoi este scos din matrițe, tăiat manual și așezat la maturat minimum trei săptămâni. Procesul fiind manufactură, fiecare produs este unicat, toate diferă ușor unele față de altele în culoare, când fac parte din loturi diferite, și formă, întrucât sunt tăiate manual, iar greutatea poate avea în plus sau în minus o cantitate foarte mică față de cea menționată pe ambalaj.

1 x CREMĂ CU GĂLBENELE & MIERE – 30 ML

Crema HERBALL cu gălbenele și miere este un produs special pentru persoanele cu piele sensibilă, uscată, iritată, crăpată, cu zgârieturi, escare, arsuri superficiale.

Această variantă este parfumată cu uleiuri esențiale. Produsele cosmetice HERBALL nu conțin parfumuri de sinteză.

Crema naturală cu gălbenele are culoarea galbenă, apropiată cerii de albine. Cremele colorate în portocaliu au colorant. Dacă pe lista de ingrediente apare vaselina, atunci produsul nu se mai poate numi natural. Crema HERBALL nu conține vaselină, nici colorant, pentru ca efectul gălbenelelor pe o piele sensibilă să fie optim, iar nu alterat de produse de sinteză.

Crema cu vaselină este greu de suportat, fiind mult prea grasă și ocluzivă pentru porii pielii. Crema HERBALL, 100% naturală, cu extract de gălbenele de calitate, va avea efect asupra pielii încă de la primele aplicări.

Gălbenelele folosite în această cremă provin din cultura proprie. Preferăm să cultivăm noi înșine aceste plante medicinale, pentru a fi siguri de calitatea premium a acestora.

Recomandăm întinderea unui strat foarte subțire de cremă pe pielea curățată în prealabil. Se masează până la absorbția completă în piele.

Se poate folosi și pe pielea umectată, pentru o hidratare suplimentară.

Ingrediente (INCI): extract de gălbenele (Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Calendula Officinalis Flower Extract), ceară brută de albine de la producători locali (Cera Alba (beeswax)), miere crudă de la producători locali (mel), tinctură de propolis (Propolis Extract), polen (pollen), uleiuri esențiale de lavandă (Lavandula Angustifolia Officinalis Oil), litsea cubeba (Listea Cubeba Fruit Oil), tămâie (Boswellia Carterii Gum Oil) și cuișoare (Eugenia Caryophyllus Flower Oil).

1 X BALSAM PENTRU BUZE

Nu doar pielea mâinilor are nevoie de îngrijire specială, ci și buzele. Balsamul cu cafea și mentă este bogat în nutrienți benefici și, prin nota fină de mentă, dată de uleiul esențial, oferă o senzație răcoritoare. Vitamina E este un antioxidatn, cu un rol special în îngrijirea pielii.

Ingrediente (INCI): ulei de cocos (Cocos Nucifera Oil),  unt de cacao (Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter), ceară de albine (Beeswax), vitamina E (Tocopherol), cacao (Theobroma Cacao Fruit Powder), ulei esențial de mentă (Mentha Piperita Leaf Oil).

4 X SCRUB DE ZAHĂR CU CAFEA ȘI TRANDAFIR DE DAMASC – 80G

Folosirea unui scrub o singură dată pe săptămână este benefică pentru exfolierea celulelor moarte ale pielii. Scruburile cu zahăr și cafea ajută la exfolierea moderată, aplicându-se pe pielea umedă și îndepărtându-se cu apă caldă. Scruburile se folosesc doar dacă pielea este sănătoasă, fără răni sau iritații. Fiecare scrub se folosește o singură dată, astfel fiind redus riscul de umezire, respectiv contaminare a produsului din cauza apei. Aceste scruburi nu conțin niciun fel de adaos parfumat. Se păstrează în ambalajul închis ermetic, la loc uscat și răcoros, de preferat în frigider.

Ingrediente (INCI): zahăr (Polyamina Sugar), unt de cacao (Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter), unt de shea (Butyrospermum Parkii Butter), cafea (Coffea Arabica Seed Powder), petale de trandafiri de Damasc (Rosa Canina Flower)

2 X SARE DE BAIE CU TRANDAFIR ȘI LAVANDĂ – 50G

Ingrediente: sare roz de Himalaya și sare de mare (Sodium Chloride), mix de plante uscate: trandafir (Rosa, Rosa Damascena), lavandă Lavandula Angustifolia flower), gălbenele (Calendula Officinalis flower), albăstrele (Centaurea cyanus flower) , uleiuri esențiale de litsea cubeba (Litsea Cubeba Fruit Oil) și lavandă (Lavandula Officinalis Flower Oil).

2 X PASTILĂ EFERVESCENTĂ CU CAFEA ȘI ARGILĂ ROȘIE FRANCEZĂ – 150G

Bogată în oxizi de fier, argilei roșii franceze i se asociază calități de eliminare a toxinelor din piele, a poluanților și a altor impurități. Ca exfoliant fin, în combinație cu pudra de cafea, elimină celulele moarte. Cafeaua are, în plus, și rol antioxidant.

Uleiurile esențiale se activează în contact cu apa caldă. Adăugați pastila efervescentă în cada de baie plină cu apă, în cada de duș, unde se scurge apa, sau într-o simplă baie relaxantă pentru picioare. Atenție! Cada poate deveni alunecoasă. Pastila efervescentă nu face spumă abundentă întrucât nu conține niciun fel de spumant artificial. 100% handmade.

Ingrediente (INCI): bicarbonat de sodiu (Sodium Bicarbonate), acid citric (Citric Acid), sare de mare (Sodium Chloride), cremă tartar (Potassium Bitartrate), ulei din sâmburi de struguri (Vitis vinifera seed oil), hidrolat de lavandă (Lavandula Officinalis extract), cafea (Coffea Arabica (Coffee) Fruit Powder), argilă roșie franceză (Illite clay), uleiuri esențiale de litsea cubeba (Litsea Cubeba Fruit Oil) și lavandă (Lavandula Officinalis Flower Oil).

1 x lumânare 100% soia cu uleiuri esențiale

100% ceară de soia cu uleiuri esențiale și 2 fitiluri din bumbac. Nu conține parafină, stearină, coloranți.

Ingrediente: soia, uleiuri esențiale de litsea cubeba și lavandă, ulei parfumat special pentru ceară naturală

Mirosul degajat este floral, suav, ușor vanilat. Atunci când se topește, ceara devine clară și transparentă, iar lumina este blândă, fără fum. Pentru recomandări suplimentare, click pe Informații suplimentare.

 

Fără palmier || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură 

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

 

RECOMANDARE LUMÂNARE

Niciodată nu lăsați o lumânare aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze urme neplăcute, tunel de ceară. Nu permiteți flăcării să atingă sticla. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea sticlei. Atenție! În timpul arderii, sticla se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Când lumânarea ajunge la 2 cm de ceară lichidă, scoateți unul dintre fitile cu o pensetă, cu grijă să nu vă accidentați. Stingeți lumânarea când ajunge la ultimii 5mm de ceară și nu mai reaprindeți. Recipientul poate fi curățat cu detergent de vase și refolosit. Ceara de soia este 100% naturală și nu lasă urme pe sticla spălată.

COFFEE THERAPY

1 x săpun natural cu cafea și argilă Rhassoul

1 x săpun natural cu salvie și argilă roșie

1 x cremă cu gălbenele și miere

1 x balsam pentru buze cu cafea 

5 x scrub de zahăr cu cafea și trandafiri

2 x sare pentru baie cu trandafir și lavandă

2 x pastile efervescente cu cafea și argilă roșie

1 x lumânare de soia cu uleiuri esențiale

 

CORPORATE GIFTS Discount: 5% pentru comenzi > 5 buc, 10% pentru comenzi > 10 buc

248,00 lei