MAGAZIN COSMETICE NATURALE

ACESTA ESTE CEL MAI POTRIVT CADOU PENTRU FAMILII, PENTRU PRIMA VIZITĂ ÎNTR-O CASĂ NOUĂ SAU PENTRU VIZITELE DE SĂRBĂTORI. POATE FI CADOUL PENTRU NAȘI SAU PENTRU TINERI CĂSĂTORIȚI.

HERBALL HOME  este ambalat într-o cutie din lemn natur și împodobit cu o fundă din satin. Detalii la butonul Informații suplimentare.

HERBALL oferă produse de calitate, 100% cu ingrediente naturale, folosind cu precădere plante din cultura proprie sau din cultura spontană.

Setul cadou conține:

1 x spray pentru pernă – 100 mL

100% natural, spray-ul pentru pernă acționează ca mijloc de aromaterapie înainte de culcare, pentru a avea o stare de calm și un somn liniștit.

După ce sticla este agitată bine înainte de folosire, se pulverizează produsul pe fața de pernă sau pe cearșafuri, chiar înainte de culcare. 2 puf-uri sunt suficiente pentru o pernă.

Conține ape florale și uleiuri esențiale de lavandă și busuioc, alcool. Nu se folosește ca produs comsetic, nici ca dezinfectant.

1 x săculeț etno cu detergent natural – 300g

Detergentul natural este prietenos cu rufele fine, cu mediul, dar și cu mașina de spălat. Formula sa conține bicarbonat, care are rolul de a înlătura depunerile de detergenți și balsamuri de pe instalațiile mașinii de spălat. Detergentul natural este recomandat persoanelor alergice, întrucât nu conține niciun fel de parfum ori alți produși sintetici. Se recomandă folosirea oțetului la limpezire, în locul balsamului, pentru a înlătura orice urmă de detergent. După spălare, rufele nu împrumută mirosul de oțet. Se pot adăuga 2-3 picături din uleiul esențial preferat în compartimentul detergentului, înainte de startul programului de spălare.

Săculețul textil poate fi spălat și refolosit după golire, inclusiv ca portfard.

1 x săculeț cu plante aromatice – 20g

Lavanda și busuiocul sunt plante aromatice care acționează ca repelenți pentru insecte. Parfumul plantelor uscate în condiții optime se păstrează mult timp. Pentru a parfuma un sertar, un dulap cu haine sau autoturismul, se freacă ușor plantele uscate, fără a deschide săculețul. Aroma floral ierboasă a combinației dintre busuioc și lavandă este încântătoare.

3 x săpunuri naturale – 3 x 100g

1 x săpun cu cafea

1 x săpun cu gălbenele

1 x săpun cu argilă roșie și salvie

3 x pastile efervescente 3 x 100g

Pastilele efervescente, cunoscute și sub denumirea de ”bombe de baie” sunt realizate special pentru această perioadă și au formă de ou.

Ingrediente: bicarbonat de sodiu, acid citric, sare de mare, cremă tartar, ulei de migdale și ulei din sâmburi de struguri, hidrolat de lavandă, uleiuri esențiale de lavandă și litsea cubeba, mix de plante uscate (trandafir, gălbenele, lavandă și albăstrele)

Atenție! Cada poate deveni alunecoasă.

Pastilele noastre efervescente nu conțin agenți de spumare artificiali. 100% naturale

3 x săruri de baie – 3 x 25g

1 x sare de baie cu lavandă și trandafiri

1 x sare de baie cu plante medicinale și eucalipt

1 x sare de baie cu mușețel și turmeric

3 x lapte de baie – 3 x 100g

1 x balsam de gălbenele cu iasomie – 30 mL

Acest balsam este o comoară, absolut necesară în fiecare casă. Cu macerat de gălbenele în ulei nerafinat de floarea soarelui și o proporție generoasă de unt de cacao, balsamul este îmbogățit cu polen, tinctură de propolis, miere și ceară de albine neprocesată, toate produsele apicole fiind procurate de la producători locali.

Gălbenelele, ca ingredient cosmetic,  au acțiune calmantă, cicatrizantă și antibacteriană. Sunt folosite în produsele cosmetice pentru ameliorarea leziunilor pielii, precum iritații cauzate de înțepături de insecte, zgârieturi, tăieturi, arsuri, dermatite etc. Dincolo de acestea, pielea are nevoie e hidratare și îngrijire, mai ales când este suprasolicitată din cauza spălărilor dese cu săpunuri care sunt mai degrabă detergenți și din cauza dezinfectanților. Pentru toate acestea există acum balsamul nostru, înmiresmat cu ulei esențial de iasomie.

Ingrediente (INCI): unt de cacao (Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter), macerat de gălbenele în ulei de floarea soarelui nefiltrat (Calendula Officinalis Extract Sunflower Oil), ceară de albine de la producători locali (Beeswax), uleiuri esențiale de litsea cubeba (Litsea Cubeba Fruit Oil) și lavandă (Lavandula Angustifolia Oil).

1 x lumânare 100% soia – 170g

Lumânarea din ceară 100% soia este parfumată numai cu uleiuri esențiale, fără parfum sintetic, într-un amestec aromatic HERBAL-CITRUS. Conține rămurele de lavandă și busuioc, care se vor releva pe măsură ce se va topi ceara. Atunci când se topește, ceara devine clară și transparentă, iar lumina este blândă, fără fum și fără funingine, pereții vasului rămânând curați după topire. Recipientul se poate spăla cu detergent de vase și reutiliza.

Recomandăm să nu țineți lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore, iar la prima utilizare, să o mențineți aprinsă timp de 2 ore, pentru a vă bucura cât mai mult timp de o suprafață netedă a lumânării și de o ardere corectă a ei.

Nu țineți atârnată lumânarea mai mult de o oră. Așezați-o pe o suprafață plană și stabilă și n-o lăsați nesupravegheată, pentru a evita orice risc. Aveți grijă să nu se aprindă șnurul tip mâner. Acesta se înlătură din zona de ardere a fitilului.  Pentru recomandări suplimentare, click pe Informații suplimentare.

 

AMBALAREA CADOULUI

Setul cadou este ambalat într-o cutie din lemn natur, cu dimensiunile 30 x 30 cm x 10 cm, cu logo-ul HERBALL gravat pe capac, în interior.
Dacă doriți transmiterea unui mesaj în interiorul cutiei, menționați opțiunea în nota de comandă și scrieți textul de maximum 150 caractere cu spații, inclusiv numele expeditorului. Putem transmite direct destinatarului darul dvs.

HERBALL HOME

1 x spray pentru pernă

1 x săculeț etno cu detergent natural

1 x săculeț cu plante aromatice

3 x săpunuri naturale

3 x pastile efervescente 

3 x săruri de baie

3 x lapte de baie

1 x balsam de gălbenele cu iasomie

1 x lumânare 100% soia

CORPORATE GIFTS Discount: 5% pentru comenzi > 5 buc, 10% pentru comenzi > 10 buc

348,00 lei