Magazin

Visuri în roz, viață în roz. Un cadou roz pentru domnișoare și doamne optimiste. 100% ingrediente naturale. 100% handmade.

SETUL PINK DREAMS – un cadou potrivit pentru sărbătorile de 1 și 8 Martie, pentru fiice, pentru iubite, pentru colege, pentru prietene apropiate, pentru tinere mame sau pentru mirese, pentru oricine vă face să priviți frumos spre ziua de mâine.

Setul PINK DREAMS conține:

1 x săpun SPA cu argilă roz și sare de Himalaya

Ingrediente (INCI): uleiuri saponificate de cocos (Coconut Oil), măsline (Olive Oil), unt de shea (Butyrospermum Parkii Butter), ricin (Ricinus Communis Seed Oil), sare roz de Himalaya (salt), argilă roz franceză (Illite, Kaolin clay), uleiuri esențiale de grapefruit roz (Citrus Paradisi Oil), litsea cubeba (Litsea Cubeba Fruit Oil) și lavandă (Lavandula Angustifolia Oil), fibre mătase naturală Tussah (silk).

1 x pastilă efervescentă cu argilă roșie și cafea

Ingrediente: bicarbonat de sodiu (Sodium Bicarbonate), acid citric (Citric Acid), sare de mare (Sodium Chloride), cremă tartar (Potassium Bitartrate), ulei din sâmburi de struguri (Vitis vinifera seed oil), hidrolat de lavandă (Lavandula Officinalis extract), cafea (Coffea Arabica (Coffee) Fruit Powder), argilă roz franceză (Illite, Kaolin clay), uleiuri esențiale de litsea cubeba (Litsea Cubeba Fruit Oil) și lavandă (Lavandula Officinalis Flower Oil).

Bogată în oxizi de fier, argila roșie franceză, în amestec cu argila caolin, formează argila roz franceză, considerată cea mai blândă dintre toate argile Illite. Este un detoxifiant și un exfoliant delicat, recomandat pielii sensibile și mature. Cafeaua are rol antioxidant și exfoliant.

Uleiurile esențiale se activează în contact cu apa caldă. Adăugați pastila efervescentă în cada de baie plină cu apă, în cada de duș, unde se scurge apa, sau într-o simplă baie relaxantă pentru picioare. Atenție! Cada poate deveni alunecoasă. Pastila efervescentă nu face spumă abundentă întrucât nu conține niciun fel de spumant artificial. 100% handmade.

1 x săpun cu argilă roșie și extract de gălbenele

Ingrediente (INCI): uleiuri saponificate de cocos (Coconut Oil), măsline (Olive Oil), unt de shea (Butyrospermum Parkii Butter), unt de cacao (Cocoa Butter), ricin (Ricinus Communis Seed Oil), macerat de gălbenele în ulei de floarea soarelui nerafinat (Sunflower Oil), argilă roșie franceză (Illite), uleiuri esențiale de litsea cubeba (Litsea Cubeba Fruit Oil) și lavandă (Lavandula Angustifolia Oil), fibre de mătase naturală (silk).

Toate săpunurile noastre sunt 100% handmade. Ingredientele sunt amestecate manual, săpunul este turnat fluid în forme, unde continuă saponificarea timp de 24 – 48 de ore, apoi este scos din matrițe, tăiat manual și așezat la maturat minimum trei săptămâni. Procesul fiind manufactură, fiecare produs este unicat, toate diferă ușor unele față de altele în culoare, când fac parte din loturi diferite, și formă, întrucât sunt tăiate manual, iar greutatea poate avea în plus sau în minus o cantitate foarte mică față de cea menționată pe ambalaj.

Rețetele noastre asigură faptul că vor fi blânde cu pielea, vor avea un miros natural, delicat, dat doar de uleiuri esențiale, nimic sintetic, precum și o bună spumare, diferită, în funcție de ingrediente. Pentru o durată optimă, între utilizări, vă rugăm să păstrați săpunul într-un loc care să nu rețină apă – pe o săpunieră cu orificii sau cu grătar.

Fără palmier || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură 

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

Mesaj felicitare

Setul cadou este ambalat într-o cutie din carton craft, cu dimensiunile 26 x 14.5 x 7 cm. Dacă doriți transmiterea unui mesaj în interiorul cutiei, menționați opțiunea în nota de comandă și scrieți textul de maximum 150 caractere cu spații, inclusiv numele expeditorului. Putem expedia darul către destinatar, în numele dvs.

PINK DREAMS

1 x săpun SPA cu argilă roz și sare de Himalaya

1 x pastilă efervescentă cu argilă roșie și cafea

1 x săpun cu argilă roșie și extract de gălbenele

 

CORPORATE GIFTS Discount: 5% pentru comenzi > 5 buc, 10% pentru comenzi > 10 buc

98,00 lei