Magazin

1 x LUMÂNARE DIN CEARĂ 100% SOIA, CU ULEIURI ESENȚIALE – 70g

100% ceară de soia cu uleiuri esențiale și 2 fitiluri din bumbac. Nu conține parafină, stearină, coloranți.

Ingrediente: soia, uleiuri esențiale de litsea cubeba și lavandă, ulei parfumat special pentru ceară naturală

Mirosul degajat este floral, suav, ușor vanilat. Atunci când se topește, ceara devine clară și transparentă, iar lumina este blândă, fără fum. Pentru recomandări și instrucțiuni, dați click pe butonul Informații suplimentare.

1 x PASTILĂ EFERVESCENTĂ PENTRU BAIE  – 150g

Pastila efervescentă  poate fi folosită atât în cada de baie, cât și la duș, plasându-se la sifonul de scurgere a apei. Poate fi folosită și la băile doar pentru picioare.

Pastilele noastre efervescente nu conțin agenți de spumare artificiali. 100% naturale

Ingrediente (INCI): bicarbonat de sodiu (Sodium Bicarbonate), acid citric (Citric Acid), sare de mare (Sodium Chloride), cremă tartar (Potassium Bitartrate), ulei din sâmburi de struguri (Vitis vinifera seed oil), hidrolat de lavandă (Lavandula Officinalis extract), uleiuri esențiale de litsea cubeba (Litsea Cubeba Fruit Oil) și lavandă (Lavandula Officinalis Flower Oil), mix de plante uscate: trandafir (Rosa, Rosa Centifolia), lavandă (Lavandula Angustifolia flower), gălbenele (Calendula officinalis flower), albăstrele (Centaurea cyanus flower).

Poate fi folosită atât în cada de baie, cât și la duș sau la băile pentru picioare.

Atenție! Cada poate deveni alunecoasă.

 

Fără palmier || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură 

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care sunt alergice la ingredientele lor individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

RECOMANDĂRI LUMÂNARE

Niciodată nu lăsați o lumânare aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze urme neplăcute, tunel de ceară. Nu permiteți flăcării să atingă sticla. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea sticlei. Atenție! În timpul arderii, sticla se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Când lumânarea ajunge la 2 cm de ceară lichidă, scoateți unul dintre fitile cu o pensetă, cu grijă să nu vă accidentați. Stingeți lumânarea când ajunge la ultimii 5mm de ceară și nu mai reaprindeți. Recipientul poate fi curățat cu detergent de vase și refolosit. Ceara de soia este 100% naturală și nu lasă urme pe sticla spălată.

AMBALAJ CADOU

Setul cadou este ambalat într-o cutie din carton craft, cu dimensiunile 26 x 14.5 x 7 cm. Dacă doriți transmiterea unui mesaj în interiorul cutiei, menționați opțiunea în nota de comandă și scrieți textul de maximum 150 caractere cu spații, inclusiv numele expeditorului. Putem expedia direct destinatarei darul dvs.

RELAX & WAX

1 x lumânare din ceară 100% soia, cu uleiuri esențiale

1 x pastilă efervescentă pentru baie, cu uleiuri esențiale

Comandă minimă: 4 buc

Discount: 10% pentru comenzi > 10 buc

 

68,00 lei