Magazin

UN SET MINIMALIST PENTRU BĂRBAȚII CARE IUBESC NATURA, CU INGREDIENTE 100% NATURALE, 100% HANDMADE

SETUL M.E.N. – MASCULINITY. ELEGANCE. NATURE. Perfect pentru cadouri de zile aniversare, pentru Ei: tați, fii, soți, iubiți, frați, prieteni, colegi. Produsele pot fi folosite și de femei, în egală măsură.

Setul HERBALL M.E.N. conține:

1 x SĂPUN NATURAL 3 ELEMENTS, CU COCOS, CĂRBUNE ȘI MĂTASE – 100G

Variantă: NO SCENT

Ingrediente (INCI): uleiuri saponificate de cocos (Coconut Oil), macerat de gălbenele în ulei de floarea soarelui nerafinat (Sunflower Oil), cărbune (charcoal powder), fibre de mătase Tussah (silk), uleiuri esențiale de lavandă (Lavandula Angustifolia Oil), mentă (Mentha Pipperita Flower/Leaf Oil), litsea cubeba (Litsea Cubeba Fruit Oil) sau fără parfumare, în varianta NO SCENT.

Sub forma unei pietre de râu, săpunul 3 Elements are, în mod intuitiv, 3 ingrediente de bază: cocos, cărbune și mătase. Uleiul de cocos curăță și hrănește pielea, cărbunele activat absoarbe toxinele, iar fibrele de mătase naturală au rolul de a menține un nivel optim de hidratare a pielii, a elasticității acesteia. Pentru protecție suplimentară, am adăugat și macerat de gălbenele, cu rol reparator al pielii uscate, crăpate, supuse stresului dezinfectanților. Poate fi folosit și de femei, în mod cert.

Toate săpunurile noastre sunt 100% handmade. Ingredientele sunt amestecate manual, săpunul este turnat fluid în forme, unde continuă saponificarea timp de 24 – 48 de ore, apoi este scos din matrițe, tăiat manual și așezat la maturat minimum trei săptămâni. Procesul fiind manufactură, fiecare produs este unicat, toate diferă ușor unele față de altele în culoare, când fac parte din loturi diferite, și formă, întrucât sunt tăiate manual, iar greutatea poate avea în plus sau în minus o cantitate foarte mică față de cea menționată pe ambalaj.

Rețetele noastre asigură faptul că vor fi blânde cu pielea, vor avea un miros natural, delicat, dat doar de uleiuri esențiale, nimic sintetic, precum și o bună spumare, diferită, în funcție de ingrediente. Pentru o durată optimă, între utilizări, vă rugăm să păstrați săpunul într-un loc care să nu rețină apă – pe o săpunieră cu orificii sau cu grătar.

1 x LOȚIUNE SOLIDĂ PENTRU MÂINI, CU EXTRACT DE GĂLBENELE ȘI UNT DE CACAO –  17G

Variantă: NO SCENT

Se folosește masând ușor palmele sau zonele cu piele uscată, sensibilă, crăpată. În contact cu căldura corpului, un strat foarte subțire din loțiunea solidă intră în piele. Se întinde până la absorbția completă. Hrănește și protejează pielea. Se poate purta în geantă în ambalajul original, pentru a se folosi după fiecare spălare sau dezinfectare a mâinilor, când nu sunteți acasă.

Varianta NO SCENT nu conține niciun element de parfumare, însă mirosul specific de ciocolată al untului de cacao este destul de pregnant.

Ingrediente (INCI): unt de cacao (Cocoa Butter), macerat de gălbenele în ulei de floarea soarelui nefiltrat (Calendula Officinalis Extract Sunflower Oil), ceară de albine de la producători locali (Beeswax), uleiuri esențiale de litsea cubeba (Litsea Cubeba Fruit Oil) și lavandă (Lavandula Angustifolia Oil) sau fără parfumare în varianta NO SCENT.

2 x SĂRURI DE BAIE CU ULEIURI ESENȚIALE – 50G

Ingrediente: sare de mare și sare roz de Himalaya (Sodium Chloride), mix de plante uscate: maghiran (Origanum majorana), busuioc (Ocimum Basilicum), mentă (Mentha Piperita), cimbrișor (Thymus Serpyllum), uleiuri esențiale de mentă (Mentha piperita oil) și eucalipt (Eucalyptus Leaf Oil). Proporția de uleiuri esențiale este de sub 0.5%.

Dacă preferați dușul unei băi calde, puteți folosi sarea la băile pentru picioare obosite, de relaxare sau pentru întreținere. Uleiurile esențiale în combinație cu sarea decongestionează și relaxează musculatura, fiind o soluție excelentă după exercițiile fizice.

 

Fără palmier || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură 

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care sunt alergice la ingredientele lor individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

MESAJ DE FELICITARE

Setul cadou este ambalat într-o cutie din carton craft, cu dimensiunile 26 x 14.5 x 7 cm. Dacă doriți transmiterea unui mesaj în interiorul cutiei, menționați opțiunea în nota de comandă și scrieți textul de maximum 150 caractere cu spații, inclusiv numele expeditorului. Putem transmite direct destinatarului darul dvs.

HERBALL M.E.N.

1 x săpun natural cu cocos,  cărbune și mătase

1 x loțiune solidă pentru mâini, cu unt de cacao și extract de gălbenele

2 x săruri de baie cu uleiuri esențiale

 

 

 

78,00 lei