Despre noi

.
Misiunea noastră
Noi creăm produsele pe care v-ați dori să le realizați personal, ca să fiți siguri de calitatea ingredientelor pe care le folosiți.

Scopul nostru este să fim mai buni decât marile companii, care produc mult, folosind materii sintetice
și ieftine. Noi producem tranșe mici, din ingrediente naturale, cu termene reduse de valabilitate.
Fabricăm încet, cu responsabilitate pentru calitatea produselor și pentru mediu. Nu avem target de vânzare, nu ne propunem cifră uriașă de afaceri, nu vindem iluzii.

Fiecare produs este unicat, diferit de celelalte, chiar și din același lot de fabricație. Procesul este în întregime manual. Sau artizanal, căci noi producem cosmetice ca și când am face artă.
cum lucrăm
Am construit un mic laborator la țară, ca să fim cât mai aproape de flori, materia noastră primă. Cea mai mare a plantelor medicinale și aromatice provin din cultura proprie sau din flora spontană.

Plantele cresc fără îngrășăminte chimice, doar cu pământ, apă și grijă. Le uscăm la umbră sau le distilăm imediat după recoltare.

Producem singuri maceratele din plante, de-a lungul multor luni. Nu e nimic forțat.

În procesul tehnologic, folosim energie regenerabilă, cu ajutorul unui sistem fotovoltaic și al unei pompe de căldură. Folosim minimum de ambalaje, maximum regenerabile sau refolosibile.

Povestea noastră începe cu o sută de ani în urmă, când primele parcele de teren ale fermei de azi au intrat în familia noastră. O moștenire care duce cu sine sacrificii pe care, azi, le transformăm în iubire de natură și de frumos.
  • Natural și pur
    Transformăm plantele în soluții pentru trup și minte. În legătură cu natura.
  • calitate de top
    Folosim doar plante din cultura proprie și din flora spontană, fără îngrășăminte.
  • handmade
    Producem tranșe mici, totul handmade, de la plantarea florilor la ambalaj.
Ultimele articole
Blog