MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Cadoul unicat Blue Dreams este unul special datorită celor două piese vintage din sticlă albastră. Așezate pe un birou, o comodă, o etajeră de lângă fereastră sau direct pe pervaz, vor reflecta lumina într-un mod aparte.

Lumânarea parfumată pe care o conține bomboniera albastră este din ceară de soia, 100% naturală, turnată manual și este decorată cu condimente specifice Sărbătorilor,  parfumul fiind de biscuți fierbinți și turtă dulce.

Lumânarea trebuie să ardă minimum 2 ore la prima folosire, până formează un disc de ceară complet topită. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Ceara de soia memorează urma lăsată la prima ardere, iar la următoarea aprindere va relua topirea de acolo de unde a lăsat-o. De aceea, pentru o lumânare cu ardere corectă și frumoasă până la sfârșit, este importantă respectarea recomandărilor pentru prima folosire.

Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 4 ore pentru a nu risca spargerea recipientului. Nu țineți recipientul acoperit câtă vreme lumânarea este aprinsă. Când stratul de ceară a ajuns la 0,5 cm, stingeți lumânarea și nu mai reaprindeți.

După folosirea lumânării, urmele de ceară se spală cu detergent de vase, iar recipientul se refolosește.

Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu o lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru mai multe detalii, accesați butonul Informații suplimentare.

Săpunul în forma unei sănii tricotate este 100% natural, cu gălbenele și mătase, despre care puteți afla detalii aici. Are o greutate de aproximativ 40g.

Crema solidă pentru mâini și corp, 100% naturală, este poate cel mai potrivit cadou pentru perioada Sărbătorilor, când folosim mult apa și dezinfectanții. Conține unt de cacao și extract de gălbenele, fără coloranți. Are greutatea de 50 g și vine ambalată într-o cutie metalică cilindrică. Detalii despre crema solidă găsiți aici.

Decongestionantul efervescent pentru duș, cu mentă, sare de Himalaya, sare de mare, rozmarin și eucalipt, este excelent pentru sezonul rece.
Pastila efervescentă se așază la gura de scurgere a căzii de duș. În contact cu apa caldă, se topește și evaporă substanțele volatile ale uleiurilor esențiale de mentă și eucalipt, care au ca efect decongestionarea sinusurilor. Decongestionantul cântărește aproximativ 100g.
Dimensiunile platoului din sticlă sunt 24 cm x 11 cm, iar ale bombonierei – diamtru 15 cm, înălțimea vasului cu ceara 3 cm, iar înălțimea capacului este de 14 cm.

Menționăm că bomboniera are mici ciobituri pe marginea interioară.

Cadoul vine împachetat într-o cutie din fibră de lemn, legat cu fundă din satin.

La cerere, putem include un mesaj scris de mână, de maximum 50 de cuvinte. În cazul în care doriți acest serviciu, introduceți textul dorit în nota de comandă.

Fără parafină ||Fără palmier || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură

Deoarece produsele noastre sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

RECOMANDARI LUMANARE

Niciodată nu lăsați o lumânare aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 3 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Când lumânarea ajunge la 2 cm de ceară lichidă, scoateți unul dintre fitile cu o pensetă, cu grijă să nu vă accidentați. Stingeți lumânarea când ajunge la ultimii 5mm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu e fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

Cadou Blue Dreams

Set cadou unicat, cu

  • lumânare parfumată într-o bombonieră din sticlă albastră vintage
  • platou din sticlă albastră vintage
  • cremă solidă cu gălbenele pentru mâini și corp
  • săpun natural cu gălbenele și mătase
  • decongestionant de duș pentru sinusuri

170,00 lei

Stoc epuizat