MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Setul cadou, unicat, contine:

  • Un set trio de mic dejun din porțelan vintage englezesc, marca Duchess. Înființată în 1888, Duchess China Ltd este unul dintre ultimii producători de veselă rămași în Marea Britanie. Ceștile Duchess au un design și o prelucrare specifice, forma fiind de clopot. Rețetele porțelanului Duchess Fine Bone China includ făină de oase, care conferă rezistență și finețe până la transparență în lumină. Acest set de ceai face parte din colecția Pink Roses, estimată a fi produsă în anii 60 – 70. Ceașca are o margine canelată, tipic victoriană, decorată cu auriu. Piesele sunt marcate și numerotate pe verso.
  • În ceașcă, este turnată manual o lumânare parfumată, din ceară 100% soia, cu parfum floral, predominante fiind notele de iasomie și trandafir. După folosirea lumânării, urmele de ceară se spală cu detergent de vase, iar setul de porțelan vintage se refolosește. Ceara de soia este naturală și nu lasă urme pe recipiente.
  • Crema Herball de trandafiri & argan, 100% naturală, este formulată cu mai multe tipuri de extracte de trandafir, uleiuri de argan și măceșe, extract de cireșe, toate având efect recunoscut anti-îmbătrânire.
  • Apa florală de trandafiri, obținută prin distilarea cu aburi a florilor de Rosa Damascena, este 100% naturală și poate fi folosită ca toner de persoanele cu ten sensibil, cu acnee, roșeață, inflamații cutanate etc.
  • Săpunul Herball Sensitive, 100% natural, neparfumat, cu lapte și argilă caolin, pentru piele sensibilă, creează tandemul perfect cu crema și apa florală de trandafiri.

Setul cadou conține, ca elemente decorative, măceșe, nuci și conuri de brad naturale. Este ambalat într-o cutie din fibră de lemn, legată cu o fundă din satin.

La cerere, putem include un mesaj scris de mână, de maximum 50 de cuvinte. Dacă doriți acest lucru, lăsați textul dvs. în nota de comandă.

 

Fără palmier || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură 

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

RECOMANDARI LUMANARE

Niciodată nu lăsați o lumânare aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Când lumânarea ajunge la 2 cm de ceară lichidă, scoateți unul dintre fitile cu o pensetă, cu grijă să nu vă accidentați. Stingeți lumânarea când ajunge la ultimii 5mm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu e fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

Cadou Duchess

Set cadou unicat, cu

  • lumânare parfumată în ceașcă vintage de porțelan engelezesc, marca Duchess
  • cremă de trandafiri & argan
  • apă florală de trandafiri
  • săpun fără parfum, cu lapte & argilă caolin

 

298,00 lei

Stoc epuizat