MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Cadoul # FILIGRAN conține:

 • Set pentru ceai sau cafea din porțelan vintage produs în Bohemia, din anii 45 – 50, marca MZ (fostă austriacă, până la naționalizare), decorat cu un desen filigran din aur. Porțelanul este deosebit de fin, ușor, translucid, ceea ce certifică o calitate superioară, tipică Bohemiei. Are o formă frumoasă, clasică. Dimensiuni: ceașcă – înălțime = 6 cm, diametru = 9.5 cm, capacitate – 220 ml; diametru farfurie = 14.5 cm

Scurt istoric al producătorului de porțelan MZ 

Mărcile MZ Austria au fost folosite după ce, în 1884, fabrica de porțelan înființată în 1810 de Benedict Haßlacher, a fost cumpărată la licitație de Moritz Zdekauer Bank. Compania a exportat produse în America de Nord și de Sud și în coloniile olandeze. În 1909, firma a fost cumpărată de CM Hutschenreuther, o celebră fabrică de porțelan bavarez, și de atunci a fost folosită marca MZ Altrolau. Fabricile de porțelan Altrohlau au funcționat până în 1945, când au fost naționalizate în noua republică Cehoslovacia. Compania încă operează în Republica Cehă sub numele Starorolsky Porcelan Moritz Zdekauer în orașul Stara Role de lângă Karlovy Vary.

 • Lumânare naturală, din ceară de soia, turnată în ceașcă, parfumată cu uleiuri esențiale.În ceașcă, este turnată manual o lumânare parfumată, din ceară 100% soia. Parfumul este un blend propriu HERBALL, obținut din uleiuri esențiale, cu o notă dulce, cuceritoare, specifică Sărbătorii Crăciunului.Lumânarea trebuie să ardă 2 ore la prima folosire, pentru a forma un disc de ceară complet topită. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 4 ore, pentru a nu risca spargerea recipientului. Lumânarea nu mai trebuie reaprinsă când ceara din ceașcă a ajuns la grosimea de 0,5 cm.După folosirea lumânării, ceașca se spală cu detergent de vase, iar setul de porțelan se refolosește. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru mai multe detalii, accesați butonul Informații suplimentare.
 • Apă florală de lavandă (100 ml)
 • Săpun cu mentă & mătase (100 g)
 • Cremă pentru mâini și corp, cu gălbenele și unt de cacao (40 g)
 • Traversă pentru masă, din bumbac fin, brodată manual. Dimensiuni : 85 x 38 cm

Setul cadou este ambalat festiv și este legat cu o fundă asortată, gata de oferit cadou.

Dacă doriți să îl dăruiți, îl putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau putem înmâna personal, în București.

Dacă doriți să transmiteți și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului sau așezat în exterior, sub fundă. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în nota din formularul de comandă.

NOTĂ : piesele acestui set cadou sunt vintage, cu excepția produselor cosmetice HERBALL. 

 

CADOU # FILIGRAN

Setul cadou conține:

 • set pentru ceai sau cafea din porțelan vintage Bohemia, decorat cu aur (1945 – 1950)
 • lumânare naturală, din ceară de soia, turnată în ceașcă, parfumată cu uleiuri esențiale
 • traversă pentru masă, din bumbac fin, brodată manual
 • apă florală de lavandă
 • săpun cu mentă & mătase
 • cremă pentru mâini și corp, cu gălbenele și unt de cacao

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.

Ultimele livrări din acest an vor fi efectuate pe 15 decembrie. Comenzile înregistrate după această dată vor fi expediate începând cu 8 ianuarie 2023.