MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Setul cadou unicat conține:

 • Un set de ceai sau cafea, format dintr-o ceașcă și o farfurioară din porțelan vintage englezesc, marca Royal Stuart, din anii 50. Compania a fost înființată sub denumirea Spencer Stevenson and Co Ltd, în 1948 și a funcționat ca producător de porțelan doar până în 1960, după care a continuat ca distribuitor. Așadar, produsele marcate Royal Stuart sunt puține și trebuie apreciate ca atare. Poțelanul este deosebit de fin, transparent și ușor, iar desenul are detalii remarcabile.
 • În ceașcă, este turnată manual o lumânare parfumată, din ceară 100% soia, cu parfum floral, predominante fiind notele de iasomie și trandafir. Atunci când se topește, ceara devine clară și transparentă, iar lumina este blândă, fără fum. După folosirea lumânării, urmele de ceară se spală cu detergent de vase, iar setul de porțelan se poate refolosi. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice.
 • Cremă cu gălbenele & miere, probabil cea mai bună cremă pentru piele sensibilă pe care ați folosit-o vreodată, este 100% naturală și cea mai potrivită alegere pentru sezonul rece. Conține extract de gălbenele cultivate în grădina proprie și uscate la umbră, astfel încât să-și păstreze toate proprietățile calmante și antiinflamatorii recunoscute. Crema Herball cu gălbenele & miere are două variante: fără parfum (adică neparfumată cu uleiuri esențiale) și parfumată cu uleiuri esențiale. Varianta fără pafum nu conține nici polen. Crema Herball nu conține vaselină și este non ocluzivă. Este recomandată persoanelor cu piele sensibilă, uscată, iritată, cu escoriații, arsuri superficiale etc. Hrănește tenul și îi redă elasticitatea.
 • Săpun 100% natural, cu ricin și mătase, FĂRĂ PARFUM (puteți opta pentru un alt săpun din stoc, printr-un mesaj scris în nota de comandă)
 • Apă florală de lavandă, 100% naturală, obținută prin distilarea florilor de lavandă, tonifiantă, cicatrizantă, calmantă. Mai multe detalii despre proprietățile apei florale găsiți aici 
 • Decor din lemn alb pentru Crăciun

 

Setul cadou conține, ca elemente decorative, măceșe, nuci și conuri de brad naturale. Este ambalat într-o cutie kraft, legată cu o fundă din satin.

Ceașca vine însoțită de un mini card cu scurte informații despre istoria fabricii care a produs porțelanul.

La cerere, putem include un mesaj scris de mână, de maximum 50 de cuvinte. În cazul în care doriți acest serviciu, introduceți textul dorit în nota de comandă.

Fără palmier || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură 

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

 

RECOMANDARI LUMANARE

Niciodată nu lăsați o lumânare aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Când lumânarea ajunge la 2 cm de ceară lichidă, scoateți unul dintre fitile cu o pensetă, cu grijă să nu vă accidentați. Stingeți lumânarea când ajunge la ultimii 5mm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu e fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

Cadou Royal Stuart Rose

Set cadou unicat, cu

 • lumânare parfumată într-o ceașcă din porțelan englezesc de colecție, vintage, din anii 50, marca Royal Stuart
 • cremă cu gălbenele & miere 30 mL
 • săpun natural
 • apă florală de lavandă
 • brăduț decorativ din lemn alb

255,00 lei

Stoc epuizat

SKU: 0070 Categorie: Etichete: , ,