MAGAZIN PRODUSE NATURALE HANDMADE

Dintre culorile Crăciunului, nu lipsește auriul. Are legătură cu darurile duse de magi pruncului Isus: aur, smirnă și tămâie.

În seturile HERBALL de Crăciun, am pus stropi aurii, dar am pus și aur adevărat. De exemplu, acest set de ceai, cu o ceașcă și o farfurioară din porțelan vintage englezesc, produs probabil în anii 70. Desenele sunt realizate manual, cu aur de 22 karate. În ceșcuță, este turnată ceară 100% naturală din soia, iar parfumul conține și un strop de tămâie și smirnă. Ca să continuăm tradiția darurilor magilor…

Cadoul unicat conține:

  • Un set duo pentru mic dejun din porțelan engelezesc vintage, decorat manual cu aur de 22 karate. Setul este format dintr-o ceașcă de ceai și o farfurie. În ceașcă, este turnată manual o lumânare parfumată, din ceară 100% soia, cu parfum floral, predominante fiind notele de iasomie și trandafir.  Lumânarea trebuie să ardă 2 ore la prima folosire, pentru a forma un disc de ceară complet topită. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 3 ore pentru a nu risca spargerea recipientului. După folosirea lumânării, urmele de ceară se spală cu detergent de vase, iar setul de porțelan se refolosește. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu o lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru mai multe detalii, accesați butonul Informații suplimentare.
  • Cremă de trandafiri & argan, 100% naturală, este formulată cu mai multe tipuri de extracte de trandafir, uleiuri de argan și măceșe, extract de cireșe, toate având efect recunoscut anti-îmbătrânire. Crema este ambalată într-un recipient din ceramică albă, cu volumul de 30 mL.
  • Apa florală de trandafiri, obținută prin distilarea cu aburi a florilor de Rosa Damascena, este 100% naturală și poate fi folosită ca toner de persoanele cu ten sensibil, cu acnee, roșeață, inflamații cutanate etc. Apa florală este ambalată într-o sticlă ambră, de 100 mL.
  • Săpun Sensitive, 100% natural, neparfumat, cu lapte și argilă caolin, pentru piele sensibilă, creează tandemul perfect cu crema și apa florală de trandafiri. Săpunul cântărește aproximativ 100 g.

Setul cadou conține, ca elemente decorative, măceșe, nuci și conuri de brad naturale. Este ambalat într-o cutie din fibră de lemn, legată cu o fundă din satin.

Ceașca vine însoțită de un mini card cu scurte informații despre istoria fabricii care a produs porțelanul.

La cerere, putem include un mesaj scris de mână, de maximum 50 de cuvinte. În cazul în care doriți acest serviciu, introduceți textul dorit în nota de comandă.

Fără palmier || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură 

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

 

Cadou Treasure

Set cadou unicat, cu

  • lumânare parfumată într-o ceașcă din porțelan, decorată manual cu aur de 22 kt
  • cremă de trandafiri & argan
  • apă florală de trandafiri
  • săpun fără parfum, cu lapte & argilă caolin

298,00 lei

Stoc epuizat