MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Setul cadou unicat conține:

  • Un set pentru ceai sau capuccino, din porțelan vintage, marca Winterling Bavaria, produs în anii 50. Setul este format dintr-o ceașcă în formă conică, în mare vogă în anii 50 – 60, și o farfurie, decorate cu un model dantelat auriu, fin, încântător. Istoria Winterling a început în 1907, în orașul Röslau din nordul Bavariei. În anii 30, fabrica avea 600 de angajați. Astăzi, marca Winterling continuă la fabrica Triptis a Grupului Eschenbach Porzellan. În ceașcă, am turnat manual o lumânare parfumată, din ceară 100% soia, cu parfum floral, predominante fiind notele de iasomie și trandafir.  Lumânarea trebuie să ardă 2 ore la prima folosire, pentru a forma un disc de ceară complet topită. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 3 ore pentru a nu risca spargerea recipientului. După folosirea lumânării, urmele de ceară se spală cu detergent de vase, iar setul de porțelan se refolosește. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu o lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru mai multe detalii, accesați butonul Informații suplimentare.
  • În ceașcă, este turnată manual o lumânare parfumată, din ceară 100% soia, cu parfum floral, un blend propriu HERBALL, obținut din uleiuri esențiale.  Lumânarea trebuie să ardă 2 ore la prima folosire, pentru a forma un disc de ceară complet topită. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 3 ore pentru a nu risca spargerea recipientului. Lumânarea nu mai trebuie reaprinsă când ceara din ceașcă a ajuns la grosimea de 1 cm. După folosirea lumânării, ceașca se spală cu detergent de vase, iar setul de porțelan se refolosește. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu o lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru mai multe detalii, accesați butonul Informații suplimentare.
  • Spray natural pentru parfumarea încăperilor și a lenjeriilor. Nu conține alcool, nici parfum sintetic. Are aromă verde, ierboasă, dată în mod exclusiv de ingrediente naturale.
  • Săculeț parfumant din bumbac 100%, decorat cu un trandafir uscat, conține un amestec de plante medicinale și aromatice, care emană parfum specific la fiecare atingere. Poate parfuma sertare, dulapuri sau aerul din jurul dvs., dacă îl țineți în apropiere, pe birou.
  • Coronița decor pentru Paști este realizată manual, din nuiele ratan, flori și fluturi textili.

Setul cadou este ambalat festiv, legat cu fundă asortată.

Ceașca vine însoțită de un mini card cu scurte informații despre istoria fabricii care a produs porțelanul.

Livrare: 3 – 5 zile lucrătoare de la data comenzii. Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

Fără palmier || Fără parafină || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură 

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

Setul cadou este ambalat festiv, legat cu o fundă din satin asortată.

Ceașca în care este turnată lumânarea naturală vine însoțită de un mini card cu scurte informații despre istoria fabricii care a produs porțelanul.

 

Fără palmier || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură 

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

 

RECOMANDARI LUMANARE

Niciodată nu lăsați o lumânare aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 3 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Când lumânarea ajunge la 2 cm de ceară lichidă, scoateți unul dintre fitile cu o pensetă, cu grijă să nu vă accidentați. Stingeți lumânarea când ajunge la ultimii 5mm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu e fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

CADOU # DANTELA AURIE

Setul cadou unicat conține

  • lumânare parfumată într-o ceașcă din porțelan vintage, produs în anii 50, marca Winterling Bavaria
  • parfum pentru cameră & lenjerii, 100% natural
  • săculeț parfumant din bumbac cu plante medicinale și aromatice
  • coroniță din nuiele ratan, decor pentru Paști

175,00 lei

Stoc epuizat