MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Setul cadou unicat Wild Flowers conține:

  • Două seturi de cafea, cu ceșcuțe și farfurioare din porțelan vintage, pictate cu flori de câmp. În cești, sunt turnate manual lumânări parfumate, din ceară 100% soia, cu parfum floral, predominante fiind notele de iasomie și trandafir. După folosirea lumânărilor, urmele de ceară se spală cu detergent de vase, iar ceștile pot fi refolosite.
  • Candelă de aromaterapie și 5 tarte din ceară parfumată, cu petale de flori și arome diferite, vor crea o atmosferă caldă și plăcută în casă sau la birou. Este suficientă topirea unei singure tarte pentru a parfuma rapid o încăpere de 15 mp. Spre deosebire de lumânarea din ceară de soia, candela de aromaterapie poate fi stinsă oricând după ce încăperea a fost parfumată. Chiar dacă nu revin la forma inițială, tartele parfumate pot fi folosite în mod repetat, până când simțiți că nu mai degajă parfum în încăpere, apoi puteți să le înlocuiți. Ceara de soia se îndepărtează ușor, astfel: cu un prospo de hârtie ștergeți suprafața candelei, când ceara este încă fluidă, dar nu fierbinte. Apoi spălați cu detergent de vase și refolosiți candela de aromaterapie.
  • Set de 5 tablete din ceară de soia cu petale de musetel, trandafiri, lavandă și portocale (mix).
RECOMANDARI LUMANARE

Niciodată nu lăsați o lumânare aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Când lumânarea ajunge la 2 cm de ceară lichidă, scoateți unul dintre fitile cu o pensetă, cu grijă să nu vă accidentați. Stingeți lumânarea când ajunge la ultimii 5mm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu e fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

Cadou Wild Flowers

Set cadou unicat, cu 

  • două lumânări parfumate turnate în cești de porțelan vintage
  • candelă aromaterapie
  • set 5 tarte din ceară de soia, cu petale de flori

128,00 lei

Stoc epuizat

Categorii: ,