MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Serviciul pentru cafea din acest set cadou este o bijuterie. Porțelan fin satin, de culoarea fildeșului, și aur adevărat. 

Ceștile sunt aurite pe interior, având și ba bază un motiv floral stilizat, preluat de pe exteriorul ceștii.

Cafetiera are picurătorul complet aurit, iar toarta, este aurită pe zona de susținere. Margini dantelate și tivite cu aur, capace și toarte rococo deosebit de frumoase, desăvârșesc arta porțelanului fabricat acum 100 de ani.

Deși piesele nu sunt marcate, măiestria cu care sunt decorate, finețea porțelanului și modelul pieselor le identifică mărcilor bavareze care erau specializate în seturi de ceai și cafea de lux, placate sau decorate cu aur de 24 karate, precum  Mitterteich, Bareuther, Winterling ș.a., din Bavaria antebelică. Astfel de seturi erau alese de doamnele și domnișoarele din înalta societate, în special ca daruri de nuntă. 

Absența marcajului de pe piese ar putea fi explicată prin faptul că placarea cu aur a fost realizată de o companie diferită de producătorul serviciului de cafea. La sfârșitul secolului XlX – începutul secolului XX, tehnica placării cu metale prețioase a porțelanului era stăpânită de decoratori speciali, care nu lucrau în fabricile de porțelan. Ulterior prelucrării specifice și pictării manuale a pieselor de porțelan în fabricile de profil, acești decoratori înnobilau servicii comandate pentru clienți și magazine de lux, prin placare și decorare suprapusă cu aur și argint. Decoratorii își imprimau propriul marcaj pe piese, iar, în acest caz, este posibil ca ștampila decoratorului să se fi șters de-a lungul timpului. Lipsa mărcii de pe piese nu afectează sub nicio formă splendoarea lor. 

În ciuda vârstei de 100 de ani, serviciul este impecabil, dovadă că a fost iubit și păstrat cu deosebită grijă. Pentru a observa detaliile, dați click pe fiecare fotografie și măriți imaginile.

Setul cadou # ARISTOCRAT conține următoarele componente:

 • Cafetieră: capacitate = 800 ml, înălțime = 20 cm (cu capac)
 • Carafă pentru frișcă/lapte: capacitate = 180 ml, înălțime = 9.5 cm
 • Zaharniță: înălțime = 9.5 cm, diametru = 9.5 cm
 • 2 seturi pentru cafea, formate din cești și farfurii suport. Dimensiuni: cești – volum = 50 ml, înălțime = 5 cm, diametru = 7.5 cm; farfurii suport: diametru = 12 cm
 • 2 lumânări naturale, din ceară 100% soia, parfumate cu uleiuri esențiale. Lumânările au formă de trandafir și sunt turnate manual. Parfumul lor este un blend propriu HERBALL, cu note florale de trandafir, iasomie și lavandă.
 • Față de masă din bumbac 100%, brodată manual, cu inserții din dantelă de bumbac, croșetată manual. Culoarea feței de masă este bej. Poate fi folosită pe o masă mică, de cafea, pe o consolă, sau centru de masă, așezată peste o față de masă uni. Dimensiuni: 78 cm x 82 cm

BONUS:

 • 2 lingurițe, cu coadă în formă de trandafir, din metal auriu 

Setul cadou este ambalat festiv, legat cu fundă asortată, gata de oferit.

Dacă doriți ca acest cadou să fie o surpriză, îl putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau îl putem înmâna personal, în București.

Dacă doriți să transmiteți și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului sau așezat în exterior, sub fundă. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în nota din formularul de comandă.

NOTĂ : piesele acestui set cadou sunt vintage. 

 

CADOU # ARISTOCRAT

Set cadou cu serviciu pentru cafea din porțelan fin, de 100 de ani, decorat cu aur, față de masă din bumbac brodată manual și lumânări naturale, parfumate cu uleiuri esențiale

 • cafetieră din porțelan fin, decorat cu aur 

 • 2 seturi pentru cafea, din porțelan fin, decorat cu aur

 • carafă pentru lapte/frișcă, din porțelan fin, decorat cu aur

 • zaharniță din porțelan fin, decorat cu aur

 • față de masă din bumbac, brodată manual

 • 2 lumânări naturale, parfumate cu uleiuri esențiale

 • 2 lingurițe aurii – BONUS

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.

SKU: 00267 Categorie: